• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

به نقل از neg :
دیگر سمپاد مانند مدارس معمولی شده X-(
نه دیگه در این حد!تلاش کنیم بدتر از اینی که هس نشه... :|

من چون هر 3مدرسه یعنی عادی نمونه وسمپاد تجربشو داشتم.به نظرم مدرسه ی عادی بهتر از بقیس.
به 2دلیل
1.عدم مغرور شدن
2.میدونی چیکار کنی .فقط یه کتاب درسی داری که بخونی ومیدونی که با خوندنش تو کنکور موفق میشی ولی تیزهوشان...

به نقل از -mina- :
من چون هر 3مدرسه یعنی عادی تیزهوشان وسمپاد تجربشو داشتم.به نظرم مدرسه ی عادی بهتر از بقیس.
به 2دلیل
1.عدم مغرور شدن
2.میدونی چیکار کنی .فقط یه کتاب درسی داری که بخونی ومیدونی که با خوندنش تو کنکور موفق میشی ولی تیزهوشان...
بله اگه هدفتون نمره و کنکور باشه عادی بهتره.
ولی یادگیری و اتحادو با هم بودنو تو جای دیگه ای جز سمپاد نمیشه تجربه کرد...

به نقل از -mina- :
من چون هر 3مدرسه یعنی عادی تیزهوشان وسمپاد تجربشو داشتم.به نظرم مدرسه ی عادی بهتر از بقیس.
به 2دلیل
1.عدم مغرور شدن
ببین دقیقا هدفت مهمه
تو اگه بخوای کار پژوهشی انجام بدی سمپاد گزینه ی بهتریه
من سیستم کار همه ی مدارس سمپاد رو نمیدونم ولی اینجا اگه کسی بخواد کنکور هم بخونه مشکلی نداره و میتونه بهتر از مدارس عادی کار کنه با معلمای بهتر
مدارس عادی رو هم با دیدن یکیشون نمیشه روش نظر داد مخصوصا پسرونه که این سن خیلی حساسه
:)

خوب حرفاتون درسته اگه بخواي پژوهش كني ويامثلا واسه المپياد بخوني مدارس عادي نميشه .
ولي خوب نميتونم خيلي خوب منظورمو بگم ولي به نظر من اون مقدار درسي كه تو مدرسه ي تيزهوشان ميخونيم تو عادي بخونيم بيشتر نتيجه ميده.بازم ميگم مدارس عادي فقط وفقط واسه كنكورخوبن البته اگه معلماش خيــــــــــــلي بد نباشن.

بچه ها سمپاد بعداز اقای اژه ای رو به نابودی رفت
متاسفانه این روزها معدل شده ملاک هوش
تو مدرسه ما پژوهش و المپیاد واسه بچه ها خیلی ارزش داره من خودم پارسال المپیادی بودم به خاطر پژوهشم امسال بیخیالش شدم
در کل همه ی فرزای تازه تاسیسو یکی نکنید با ملاکای همون مدر3 بسنجین

مراکز جدید سمپاد چه ربطی به نابودی سمپاد داره...............؟
الان من میرم علامه حلی یازده که سال اولشه.....(بچه های این مدرسه مثلا رتبه هاشون کمتر بوده)
ولی 23 طرح با خودم از 80 طرح ارسالی به خوارزمی برگزیده شد.
توی آزمون هماهنگ ما اول بالا ی همه ی حلی های تهران واستادیم................
همه هم فکر می کردن چون ما رتبه هامون کمتر بوده الان ضعیف ترینیم ولی اصلا و ابدا ربطی نداره

به نقل از mahdi59 :
الان من میرم علامه حلی یازده که سال اولشه.....(بچه های این مدرسه مثلا رتبه هاشون کمتر بوده)
همه هم فکر می کردن چون ما رتبه هامون کمتر بوده الان ضعیف ترینیم ولی اصلا و ابدا ربطی نداره
با اين نظرت كه بين حلي 1 و 11 تفاوت زيادي وجود نداره كاري ندارم
چون واقعيتشو نمي دونم و خبر ندارم كه چجوري تقسيم ميشن

اما سمپاد معناي خودشو از دست داده
قبلا جاي دانش آموزاني بود كه استعداد خاصي داشتن و كسي كه استحقاق سمپادي بودن رو نداشت حتي با
خرخوني هم نميتونست وارد بشه.اما الان...
به هيچ عنوان قصدم زير سوال بردن ورودي هاي حديد نيست . داداش خودم هم ورودي جديده
با اصل افزايش مراكز مشكل دارم

به نقل از mahdi59 :
ببینین به اندازه 11 تا حلی که تیزهوش نداریم
این تیزهوش ها (خر خون ها رو نمی گم ، رتبه های شما هم که کمتر شده رتبه خرخونیتونه نه ملاک هوشتون) پخش شدن بین 11 مرکز
واسه همین سطح خیلییییییییییی میاد پایین ، هم به اندازه 11 تا مدرسه معلم خوب نداریم ، هم بودجه نداریم !
تازشم تو کل کلاس ما یه خرخون هس ، باعث شده هی معلم یه چیزیو تکرار کنه ما خوابمون بگیره !!!
حالا فرض کنین اینا بشن 2 سه یا 8 و ... ، کلا اون تیزهوشا هم تلف می شن :|
اگه ازمونای ورودیشونو احیانا مثه ادم برگزار کنن و هدف تشخیص هوش های 8 گانه باشه ، تو تهران با 3 تا حلی هم همه ی تیزهوشا ساپورت می شن

پ.ن : با 1اینکه فقط حلی و 1 فرز باشه موافق نیستم ، چون از اول انقلاب همین قدر بوده .. اما جمعیت چندین برابر شده ! و مسلما همه ی تیزهوشا ساپورت نمی شن !!!

بعدن نگار : چندوقت پیش یکی از پدرا به معلم ریاضی ما اعتراض کرده بود که سطح کلاس پایینه ؛ بعد معلم ما اومد سرکلاس گفت من باید متوسط سطح شما رو در نظر بگیرم که کسی اذیت نشه !!!
خودشم گفت که یه سری از مبحثا هر سال داره حذف می شه و کمتر می شه چون هرسال نسل جدید گیراییشون کمتر می شه !! (مثلا واسه ما دوسه تا از اتحاد ها رو حذف کردن !!)

اگر احیانا اموزش پرورش کمتر دخالت کنه این مشکل رفع میشه :| دیگه چون صرفا ی ازمون مسخره از درسای کتاب ملاک سنجیدن هوش تو نیس که X-(
اخه این که تو کتاب دینیو از حفظ تست بزنی تیزهوشیه مگه نه به خدا اسمش فقط خرخونیه X-( با حرف این خانوم هم موافقم باید ازمونا درسی باشه ولی بیشتر ملاکش سنجش هوشای 8 گانه باشه :|

Back
بالا