• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

اینقدر سمپاد سمپاد نکنید خواهشا" ...

به جای این که اینقدر بگیم وای سمپاد نابود شد و کمک کنید و "آهای بیدار شین!" و این جور حرفا تا به حال شده به این فکر کنیم که واقعا" ما حق داریم اصلا" در مورد این سیستم حرف بزنیم یا نه .

چقدر به سمپادی بودن خودمون افتخار کردیم و چه کاری کردیم تا سمپاد به ما افتخار کنه ؟

واقعا" خود ما چیکار انجام دادیم که خودمون رو شایسته ی سمپاد میدونیم ؟

باور کنید هر انسان متوسط میتونه کنکور دو رقمی بیاره ، المپیاد مدال بیاره ، ایران اپن رتبه بیاره، درسای دبیرستان (حالا با کمی سطح بالاتر) رو یاد بگیره و ...

از اینایی که تو سمپادن شاید از هر 50 نفر یکیشون واقعا" شایسته ی چنین جایگاهی باشه ...

هنوز نفهمیدیم که یه آزمون تستی تشریحی نمیتونه شاخص خوبی باشه برای انتخاب ...

حذف

دیگه به این کشکی هم نیستااااا کسی که هیچی بارش نیس که همون ترم اول میندازنش بیرون که

به نقل از yasna.m :
دیگه به این کشکی هم نیستااااا کسی که هیچی بارش نیس که همون ترم اول میندازنش بیرون که
معدل آدم با دینی هم میاد بالا

دوست عزیز معلم سر کلاس ربات نی که نفهمه کی خرخونه کی باهوشه کسیم که صرفا واسه امتحان خر بزنه ی جا گند کارش در میاد بعدم اینکه طرف باید مریض باشه که هم خودشو عذاب بده هم بقیه رو

به نقل از yasna.m :
دوست عزیز معلم سر کلاس ربات نی که نفهمه کی خرخونه کی باهوشه کسیم که صرفا واسه امتحان خر بزنه ی جا گند کارش در میاد بعدم اینکه طرف باید مریض باشه که هم خودشو عذاب بده هم بقیه رو
معلم تعیین نمی کنه که کی میمونه کی میره

هیچ جا گند کارش در نمیاد. کجا میخواد در بیاد؟ طرف ادبیات و دینی میخونه 20 میشه، زبان که چیزی نداره، تاریخ و عربی و زبان فارسی هم که کاری نداره

حسابان که معلم هرچقدر هم سخت بده، بالاخره 15 میشه گرفت ازش

فیزیک و شیمی هم که نصفش تعریفه

هندسه و جبرم 12 میشه گرفت

پس معدل طرف راحت میشه 16. تنیجه چیه؟ میمونه تو سمپاد!
و میاد افتخار می کنه به سمپادی بودنش

مرضی در کار نیست. شما به یک شخص با ضریب هوشی 10 بگو بیاد سمپاد، با کمال میل قبول می کنه!

در ضمن، تعریف من و شما از سمپاد فرق می کنه. شما "تیزهوشان" قبول شدی، اما من "سمپاد"[nb]پ.ن : منظورم این نیست که من مثلا خر بزرگی هستم. منظورم اینه که سمپاد به استعداد ربط داره. نه به هوش. به تلاش ربط داره. به پشتکار. به اینکه من نوعی چقدر بعنوان یک شخصی که یک تریلی اسم یدک می کشم، ( دانش آموز مرکز پرورش استعداد های درخشان شهید بهشتی ) چقدر لیاقت اون یک تریلی اسم رو دارم.[/nb]

اینجا هم بحث روی مراکز "سمپاد" تازه هست!

من ی بعد و نمیخوام که صرفا کاریکاتور شخصیتی شم در ضمن شما تو ذهن من نسیتی که بفهمی من عشق تیزهوشان رفتن دارم یا سمپاد
اگه صرفا درس و کنکور مد نظرم بود این همه مدرسه ی غیر انتفاعی که کتاب میکنن تو مخت لطفا انقد زود قضاوت نکنین

اصولا مشکلی نیست که یه آدم که خیلی پشتکار زیادی داره تو سمپاد درس بخونه به نظر من ( نمونه های زیاد المپیادی و کنکوریش تو مدرسه ی ما کلا زیادی ، در حالی که ما هم ورودی های دوره ی دکتر اژه ای هستیم) ، مشکل از اونجاس که 2 تا نکته وجود داره ، 1- غرور کاذب که من خفنم و اینا که هم به سازمان ( البته سازمان که نه ، 2 تا اتاق تو آموزش پرورش) ضربه میزنه ، هم به بچه ها که هردوش در اثر نتیجه نگرفتن در تمامی زمینه هاست ، دومیش هم نبود امکاناته ، همین الآن که مثلا ما رو منتقل کردن به واحد پیشدانشگاهی اینجا هیچ امکاناتی نداره ، در ضمن مدرسه ی پایین هم امکانات کافی پژوهش برای 600-700 نفر رو نداره ! در نتیجه باز هم نتیجه ی جالبی نخواهیم داشت !
وقتی این 2 تا اتفاق میفته باعث میشه که دیگه دانش آموز های خوب جذب به این مدارس نشن ( جو قدیم کجا و جو حالا کجا ! ) و بازم سطح سازمان انقدر سقوط کنه که دیگه سطحش به اندکی بالای نمونه دولتی ها برسه !
حالا ما با اینکه اینجا باهم دعوا کنیم به جایی نمیرسیم ، فکر کنم به جای دعوا اگه تلاش کنیم ( چه در زمینه ی درسی چه پژوهشی یا هر زمینه ی مفید دیگه ای !) خیلی مفید تر باشه !

حرفتونو قبول دارم
من میگم تقصیر ورودی های جدید نیست که الان سمپاد این جوریه تنها کاری هم که فعا از دست همه وا3 سمپاد بر میاد نشون دادن همون لیاقتست و البته تلاش

من با همتون موافقم واقن ای مدرسه هایی ک اسمشو گذاشتن مثلن سمپاد داره میرنه ب هیکل ما باید1 کاری کنیم ... :-??

Back
بالا