پی
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان قم
- شهر
- قم
پاسخ : آزمون ورود به دبیرستان
بله حرفتون درسته
ولی این جا یه نکته ای هست.....از نظر درسی من ندیدم کسی رو اخراج کنن....و اینن باعث می شه یکی که حقش نیست جای یه کسی که لایق هست رو گرفته باشه و از امکاناتی که لایقشون نیست بهره مند باشه ولی هیچ وقت اخراج نشه
اینا تو آزمون میتونستن غربال شن.....که نمی شن
ولی این کار یه بدی دی داره این که همیشه توی پایه سوم راهنمایی بچه ها خودشون رو قوی می کردن از همه نظر ...مرور می کردن...ولی الان اگه این اتفاق نیفته چون آزمونی وجود نداره....خیلی سطخ بچه ها میاد پایین....اونوقت کسایی که سمپادی نیستن و از فیلتر آزمون عبور می کنن ، سطحشون از بچه های دیگه توی پایه اول ببالاتر می شه که این اصلا خوب نیست
به نقل از M.M.Z :هر چند از ما گذشت ولی فکر می کنم که اینجوری بهتره!
چون که بالاخره برای کسانی که توی راهنمایی سمپاد بودن بودجه ای نسبتا بیشتر از بودجه ی دانش آموزان مدارس دیگه مصرف شده تا صرف یادگیریشون بشه!
حیفه که این بودجه رو وسط کار قطع کنیم و پرورش این دانش آموزو به خاطر یه امتحان بد نیمه کاره رها کنیم!
اگر درسش خرابه توی دبیرستان سال اول که خراب کرد خوب از مدرسه اخراج می شه!
ولی توی آزمون ورودی ممکنه خیلیها که درسشون خوبه و استعداد هم دارن از ادامه ی تحصیل توی سمپاد محروم بشن!
بله حرفتون درسته
ولی این جا یه نکته ای هست.....از نظر درسی من ندیدم کسی رو اخراج کنن....و اینن باعث می شه یکی که حقش نیست جای یه کسی که لایق هست رو گرفته باشه و از امکاناتی که لایقشون نیست بهره مند باشه ولی هیچ وقت اخراج نشه
اینا تو آزمون میتونستن غربال شن.....که نمی شن
ولی این کار یه بدی دی داره این که همیشه توی پایه سوم راهنمایی بچه ها خودشون رو قوی می کردن از همه نظر ...مرور می کردن...ولی الان اگه این اتفاق نیفته چون آزمونی وجود نداره....خیلی سطخ بچه ها میاد پایین....اونوقت کسایی که سمپادی نیستن و از فیلتر آزمون عبور می کنن ، سطحشون از بچه های دیگه توی پایه اول ببالاتر می شه که این اصلا خوب نیست