بهتره سولومون بخونی اگه وقت اضافه داشتی یه نگاهی به کمپبل بندازبه نقل از مهرنوش. :سلام به نظر شما کمپبل بهتره یا سولومن چون مطالبش خیلی شبیه به هم است
خب چن باری گفتیم...به نقل از مهرنوش. :سلام مرسی واسه راهنمایی بین کمپبل و سلومون منم مثه دوستمون اول رو تموم کردم میرم دوم کلا تازه میخوام شروع کنم میشه اونایی که خوندن یه راهنمایی کنن میخوام تابستون خودم بخونم که از مهر برم کلاس
دیره واسه شروع کردن؟
ببینین کمپبلو سولومون دقیقا یه چیو گفتن...باور کنین منی ک3-4دور جفتشونو خوندم میگم از نظر محتوا فرقی باهم نمیکنن...ولی طرز بیان کمپبل خیلی بهتره...ببینین کمپبل سال2008 بود ک ب عنوان معتبر ترین کتاب زیست شناسی و مرجع رسمی المپیاد جهانی و آمریکا انتخاب شد(قبلشم کمپبل بود ولی دقیقا نمیگفتن فلان کتاب مرجع اولو رسمیه)...پس کمپبل لابد یه چیزایی داره ک تو همچین سطحی قرار گرفته...یه چیز دیگه...جلد7کمپبل ک اکولوژی باشه مهرماه میاد...برای اکولوژی میتونی جلد6سولومونواستفاده کنین...برین بخونین هم کمپبلو هم سولومونو متوجه میشین محتوایی هیچ فرقی ندارن...فقط ببینین با نوع گفتن کدوم راحت ترین...برای اینم بهتره ب فصل تنفس سلولیو فتوسنتزو اینا مراجعه کنین چون اونجا تفاوتا واضح تره...به نقل از hasty :به عنوان اولینکتاب برا خوندن سولومون مناسبه؟من تازه دارم میرم دوم