نه من 5جلدشو دارم ک هر 5جلد باهم متفاوتن!به نقل از This is me :سولومون4جلده،يک جلدش خلاصه است.
کمپبل اصلی کل سریش7جلده ک تا جلد شیشش اومده...کلن کمپبل تکست8بخشه ک تو جلد4خانه زیست 2تا بخش تاریخچه و مکانیسم تکاملو باهم گذاشته ک درنهایت میشه7جلد...اونی ک میگین 4جلده اون campbell concept & connection هس...نه تنها ب درد نمیخوره بلکه غلطم داره...درسته ک اونم ترجمس ولی خود تکستشم رد شدسو از سال2011دیگه تو آمزیکا چاپ نشد...اومدن خلاصه کنن گند زدن توش...کمپبل اصلیه رو خانه زیست با عنوان کمپبل مرجع میزنه...کمپبل کانسپتو رو جلدش عکس قورباغس...دوری کنین ازش چون کسیو من ندیدم برا المپیاد اونو بخونه و موفق باشه...همه کمپبل تکستو خوندن ک حالا خانه زیست داره ترجمه میکنه...بخش هشتشم اکولوژیه...من هم کانسپتو دارم هم اصلیه رو...یه بارم نتونستم کانسپتو بخونم چون مزخرف زیاد گفته بود ولی الان اصلیه رو از پارسال4دور خوندم...هنوزم علاقه دارمبه نقل از Pink princess :کمپبل اصلی8جلده!
کمپبل 4جلدی خانه زیست نیمی از کمپبل اصلیس ک اونم خانه زیست درحاله چاپشه
پ.ن:کمپبل اصلی خانه زیست تا جلد6یا5فک کنم چاپ شده
اکولوژی کمپبل اصلیه اکولوژیش119 صفس...ولی کانسپت حدود135 صفس...ترجمشو با آقای پویان ک صحبت میکردم ایشون گفتن ک تو خود کانسپت اصلیش88 صفه بود ک بخاطر محدودیتایی ک تو چاپ اون زمان داشتن انقدر زیاد شد...اگرم داشته باشین تکست خود کمپلو اینو ب وضوح میبینین ک کانسپت38 بخشه و اصلیه56بخش...اینم میبینین ک کمپبل ویرایش نهمشه(2011)و کانسپت رو ویرایش پنجم ک تو سال2006 بوده مونده...به نقل از arash@ :ببخشید من المپیادی نیستما فقط میخواستم بدونم مگه کمپبل 4 جلدی نیست؟ این اکولوژی که مهر ماه میاد جدیده با اون جلد 4 کمپبل 4 جلدی فرق داره اخه اونم اکولوژی و به صورت کلی روی این موضوع بحث کرده ها ! یه چیزی مثل استراتژی بقا.
سولومون جلد شیشش مونده بود از4سال پیش ک اردیبهشت اومد...به نقل از mya1376 :بسم الله! اینا چی میگن پ!!!!! :-s
چ خبرههههههههه! 8جلد کمپبل؟؟؟؟؟
همین 4 جلدشم زیاده!
سولومون چی؟ همون 5 جلده دیکه بحمدالله؟ بگید ها من طاقت شنیدنشو دارم
نه مجید جان دلبندم...هیچ کدومش خلاصه نیس...یه2جلدی ک ابتکاری خود خانه زیست خلاصه کرده جداس یه6جلدیم جدا هس...به نقل از This is me :سولومون4جلده،يک جلدش خلاصه است.
جلد6سولومون از بخش50تا55هس...اکولوژیو رفتار شناسیه...بذارین بخشاشو براتون بگم:به نقل از mya1376 :جلد 6 سولومون چی داره؟ باید برم بگیرمش؟ شنیدم تاریخه زیسته.....یعنی ازین سوالات ک کدام دانشمند فلان چیزو کشف کردو اینا سوال میاد؟
اما میگم بازم مطمین نیستم ک جلد 6 اش چیه..هرکی میدونه راهنماییم کنه ممنونش میشم :)
2-دیگه راجع به اینکه سولومون بهتره یا کمپبل بحث نکنید بخدا افسردگی گرفتم هی کمپبلو باز میکنم میبندمش میرم سولومون .هی.....اصلا خوددرگیری پیدا کردم....خب هرکدوم واسه یکی خوبه.... :)
تشکر مجدد از بچه هایی ک تجربه هاشونو دراختیار ما میذارن
اگه فهمیدید به منم بگید.به نقل از mya1376 :بچه ها من میخوام گایتون بگیرم
بنظرتون کدوم انتشاراتش و کدوم ترجمش بهتره؟
خلاصشو بگیرم بهتر نیست؟ #
چرا؟به نقل از This is me :مال من روش نوشته بامقدمه و زيرنظر دکتر سيد علي حائري روحاني،ترجمه و ويرايش دکترحوري سپهري.انتشارات انديشه رفيع
خوبه تاحالا ک باش هيچ مشکلي نداشتم!
#خلاصه شو نخريدا،به درد نميخوره،از ماگفتن بود..
1.تایزو من ترجیح میدم...ولی خیلی خیلی زیاده...ولی خداییش بهتر از رسته...به نقل از mya1376 :چندتا سوال تخصصی فنی داشتم(!)
1-گیاه شناسی رست یا تایزو زایگر(درست نوشتم؟)؟
2-بیوشیمی لنینجر یا استرایر(توجه:فقط یکی!) بعد اینکه خانه زیست شناسی یه کتاب داده بیرون تحت عنوان از لنینجر تا استرایر اینم مدنظر بقرارین(قرار بدین).ازین 3 تا کتاب کدومش بهتره؟
3-لنینجرو استرایر چند جلدین؟
4-جلد 6 سولومون اکولوزیه .حالا من به همین جلد 6 اکتفا کنم یا برم مقدمه ای بر اکولوژی رفتارم بگیرم؟ یا یه حالت دیگه اینکه فقط مقدمه ای بر رو بگیرم؟
یا نه اصلا جلد اکولوژِی کمپبل؟
چقد زیادن
یکی مرحمت (!) کنه جواب بده
لطفا