- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان جامع(سه)
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژِی
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
من تازه وارد شدم گفتن زيست نطام قديم بخونيم.
من تازه وارد شدم گفتن زيست نطام قديم بخونيم.
کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!به نقل از میتـرا .. :مقدمه ای بر اکولوژی ِ رفتار و کمپل 1 کافیه واسه ی من که اول دبیرستانم ؟
یه سوال بیولوژی ِ کمپبل جلد یک همون کتاب ِ که روش عکس ِ قورباغه داره ؟ من خریدم کمپبل جلد یک ُ ( آبی و مشکی ِ ، بعد 100 صفحه ـس ) ، ولی نصف ِ اون ِ که روش قورباغه داره [ ] بعد معلممون از رو کمپبل درس میده . من مبحث ـا رو تو اونی که خریدم ندیدم . کودومش ِ حالا ؟
به نقل از shnk :کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!
من تاحالا کتابی ک گفتی رو ندیدم
فهرستش کامله؟
قیمتش چند بود؟
میگم شاید کتاب جدیده!یا مثن صفحاتش کم چاب شده
زبان فعلا اونقدرا مهم نيست،وقتى به جايى كه بايد تكست بخونى برسى بعد يه هفته راه ميوفتى چون كلمه هاى اين كتاب ها اختصاصىِ و كسايى هم كه زبانشون خوبه به مشكل بر ميخورن،كلا مثلا هفته اى يه صفحه تكست بخون كه وقتى لازمت شد اذيت نشى!به نقل از alihhh :[size=12pt][size=36pt][size=24pt][size=18pt]سلام من امسال تازه رفتم اول به شدت به زیست و تجربی علاقه دارم.اما زبانم افتضاحه به نظرتون چه کار کنم. راه کار جامع ارایه بدید بی زحمت[/size][/size][/size][/size]
ببین یا تو دوست داری این دو سال آیندهت رو به خوندن زیست صرف کنی، که زندگیت بشه زیست، یا نه. اگر آره که خوندن کمپبل کنار کتابای درسی سهله، خیلی کارهای سختتری در پیش داری و باید انجام بدی. اگر هم لزومی برات نداره که زیست بخونی یا شیمی یا حتّی مثلاً کنکور، به نظرم فعلاً دست نگهدار و فکر کن عمیقاً که چی میخوای. اگر الآن اشتباهاً المپیاد رو انتخاب کنی، بعداً خیلی سخت میشه ول کردنش.به نقل از شاخبرگـــ :) :به وضعیت بدی درباره المپیاد رسدیم..سال دومم..تقریبا چیزی نخوندم..
پارسال کلاس می رفتم اما چیزی یاد نگرفتم چون معلم خوب نبود و خودمم توجه نداشتم..در هر صورت بی خیال پارسال شدم..خواستم دوباره شروع کنم..
اعتماد به نفس ندارم..می خوام بیشتردرباره المپیاد بدونم..
درسای امسالم طوری شده که نمیزاره بشینم پای کمپل خوندن و طوری هر روز درس دارم که به کمپل نمیرسه ^-^
حالا می خوام بدونم چیکار کنم؟
بعد این که..مدرسه خودمون کلاس نذاشته و باید برم فرزانگان یک..ولی فک می کنم بچه های اونجا کمپل ها رو خوندن و من و به معنای واقعی عقبم ازشون..نمی دونم چیکار کنم..اصلا نیم تونم انتخاب کنم...خیلی بده...
می ترسم برم و چیزی یاد نگیرم..
در کنار همه ی اینا گاهی وقتا فکر رفتن به المپیاد شیمی هم تو ذهنم مییاد.....
من خودم همینکار رو کردم سال دوّم. اوّل سولومون خوندم. امّا موازی باهاش زیست دوّم رو (که مدرسه درس میداد.) و زیست سوّم رو خوندم. چون دم مرحله یک باید همهٔ کتابای وزارتی رو خونده باشی، چه کمپبل خوندهباشی، چه سولومون. نهایتاً یکی دو هفته مونده به مرحله یک، زیست پیش هم خوندم. مشکلی نیست اگر اوّل از کتاب زیست عمومیها شروع کنی، فقط به شرطی که بعداً نگی خب وزارتی آسونه، دیگه نمیخونم و اینا، یه دور روزنامهوار باید بخونی حداقل.به نقل از alihhh :سلام میخهواستم بدونم بدون وزارتی ها میتونم برم سراغ سولومون؟ترکیبات و احتمال و تابع هم در حد دبیرستان یادگرفتم.ولی خوندن شیمی پیش فصل تعادل خیلی سخته لازم بخونم؟
ببخشید مگه شما چه کتابایی تا الان خوندین که سراغ لنینجر رو میگیرین؟! ^-^به نقل از alihhh :سلام کتاب های واتسون و گیاهی ریون و آلبرتس چجورن؟میتونن جایگزین کتاب های دیگه بشن؟ راستی اگه بعد از یه بیولوژی عمومی برم سراغ لنینجر( استرایر نخونم) برام سخت نیست.مدرسه مونم تا حدّ مقدّماتی برامون سلولی ملکولی و بیوشیمی گذاشته.(فقط مقدّماتی)