- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان جامع(سه)
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژِی
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
من تازه وارد شدم گفتن زيست نطام قديم بخونيم.
من تازه وارد شدم گفتن زيست نطام قديم بخونيم.
وگرنه بايد در برين وبيخيال
ش شيد \
/ \
/ :)
بیولوژی ِ کمپبل جلد یک همون کتاب ِ که روش عکس ِ قورباغه داره ؟ من خریدم کمپبل جلد یک ُ ( آبی و مشکی ِ ، بعد 100 صفحه ـس ) ، ولی نصف ِ اون ِ که روش قورباغه داره [
] بعد معلممون از رو کمپبل درس میده . من مبحث ـا رو تو اونی که خریدم ندیدم . کودومش ِ حالا ؟ 
کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!به نقل از میتـرا .. :مقدمه ای بر اکولوژی ِ رفتار و کمپل 1 کافیه واسه ی من که اول دبیرستانم ؟
یه سوالبیولوژی ِ کمپبل جلد یک همون کتاب ِ که روش عکس ِ قورباغه داره ؟ من خریدم کمپبل جلد یک ُ ( آبی و مشکی ِ ، بعد 100 صفحه ـس ) ، ولی نصف ِ اون ِ که روش قورباغه داره [
] بعد معلممون از رو کمپبل درس میده . من مبحث ـا رو تو اونی که خریدم ندیدم . کودومش ِ حالا ؟
![]()
به نقل از shnk :کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!
من تاحالا کتابی ک گفتی رو ندیدم
فهرستش کامله؟
قیمتش چند بود؟
میگم شاید کتاب جدیده!یا مثن صفحاتش کم چاب شده

زبان فعلا اونقدرا مهم نيست،وقتى به جايى كه بايد تكست بخونى برسى بعد يه هفته راه ميوفتى چون كلمه هاى اين كتاب ها اختصاصىِ و كسايى هم كه زبانشون خوبه به مشكل بر ميخورن،كلا مثلا هفته اى يه صفحه تكست بخون كه وقتى لازمت شد اذيت نشى!به نقل از alihhh :[size=12pt][size=36pt][size=24pt][size=18pt]سلام من امسال تازه رفتم اول به شدت به زیست و تجربی علاقه دارم.اما زبانم افتضاحه به نظرتون چه کار کنم. راه کار جامع ارایه بدید بی زحمت[/size][/size][/size][/size]