• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

من تازه وارد شدم گفتن زيست نطام قديم بخونيم.

پاسخ : بــرای المپیاد زیست چیکار کردین؟؟

المپياد به اي معني نيس كه از مدرسه ات بزني. باييد بخووووووووووووووووونيييييييييييييييييييييييييييي ~X(وگرنه بايد در برين وبيخيال ~X(ش شيد \:D/ \:D/ :)

مقدمه ای بر اکولوژی ِ رفتار و کمپل 1 کافیه واسه ی من که اول دبیرستانم ؟

یه سوال :-" بیولوژی ِ کمپبل جلد یک همون کتاب ِ که روش عکس ِ قورباغه داره ؟ من خریدم کمپبل جلد یک ُ ( آبی و مشکی ِ ، بعد 100 صفحه ـس ) ، ولی نصف ِ اون ِ که روش قورباغه داره [ :-" ] بعد معلممون از رو کمپبل درس میده . من مبحث ـا رو تو اونی که خریدم ندیدم . کودومش ِ حالا ؟ :دی

به نقل از میتـرا .. :
مقدمه ای بر اکولوژی ِ رفتار و کمپل 1 کافیه واسه ی من که اول دبیرستانم ؟

یه سوال :-" بیولوژی ِ کمپبل جلد یک همون کتاب ِ که روش عکس ِ قورباغه داره ؟ من خریدم کمپبل جلد یک ُ ( آبی و مشکی ِ ، بعد 100 صفحه ـس ) ، ولی نصف ِ اون ِ که روش قورباغه داره [ :-" ] بعد معلممون از رو کمپبل درس میده . من مبحث ـا رو تو اونی که خریدم ندیدم . کودومش ِ حالا ؟ :دی
کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!
من تاحالا کتابی ک گفتی رو ندیدم
فهرستش کامله؟
قیمتش چند بود؟
میگم شاید کتاب جدیده!یا مثن صفحاتش کم چاب شده

به نقل از shnk :
کمپبل جلد1خانه زیست 298صفحس!
من تاحالا کتابی ک گفتی رو ندیدم
فهرستش کامله؟
قیمتش چند بود؟
میگم شاید کتاب جدیده!یا مثن صفحاتش کم چاب شده

قیمتش 10 تومن بود .
فهرستشم نمیدونم ، فک کنم کامل ِ :-؟
بعد معلممون از رو این درس میده ، من اصن اون مبحثا رو ندیدم تو این .

[size=12pt][size=36pt][size=24pt][size=18pt]سلام من امسال تازه رفتم اول به شدت به زیست و تجربی علاقه دارم.اما زبانم افتضاحه به نظرتون چه کار کنم. راه کار جامع ارایه بدید بی زحمت[/size][/size][/size][/size]

به نقل از alihhh :
[size=12pt][size=36pt][size=24pt][size=18pt]سلام من امسال تازه رفتم اول به شدت به زیست و تجربی علاقه دارم.اما زبانم افتضاحه به نظرتون چه کار کنم. راه کار جامع ارایه بدید بی زحمت[/size][/size][/size][/size]
زبان فعلا اونقدرا مهم نيست،وقتى به جايى كه بايد تكست بخونى برسى بعد يه هفته راه ميوفتى چون كلمه هاى اين كتاب ها اختصاصىِ و كسايى هم كه زبانشون خوبه به مشكل بر ميخورن،كلا مثلا هفته اى يه صفحه تكست بخون كه وقتى لازمت شد اذيت نشى! ;)

.

پاسخ : مباحث اصلی برای المپیاد زیست شناسی

خیلی منابعت جامع و خوب بود فقط چندتا نکته : کتاب تکامل و رفتار انسان ترجمه بهزاد سروری هستش که البته چون با تکیه بیشتر بر انسانه خیلی برای المپیاد کاربرد نداره برای ژنتیک کتاب ولنیتز هم خیلی خوبه برای مبحث اکولوژی جمعیت کتاب کوشا پایداری هم خیلی مناسبه برای گیاهی هم بعد از اون دوتا منبعی که معرفی کردی اگه زیست گیاهی الهه علوی خونده بشه برای جمع بندی قبل مرحله اول عالیه واسه فصل آنزیم استرایر خیلی به درد می خوره.

خب معنی ی کلمه ای رو که نمیدونی میری پیدا میکنی دیگه,یعنی چی نمیفهمم..

Back
بالا