نه همین آخرین ادیشنش خوبه.به نقل از Suspicious Girl :اقا یه چیزی ... من کمپبل جلد یکشو خریدم بعد امروز رفتم کتابخونه ی مدرسه دیدم کمپبلی که تو کتابخونه اس کلا جلدشو حالتشو اینا فرق داره بعد قطور تر هم هست ... قضیه چیه؟ اشکال داره اگه اینو بخونم؟ برم ورژن قدیمی بگیرم یعنی؟
به نقل از omid77 :سلام من عضو جدیدم و می خوام جزو المپیادی ها بشم و تا حالا تو المپیادزیست شرکت نکردم و درباره اون هیچ چی نمیدونم میشه بگی برای شروع از صفر چی باید خوند و چی باید بلد بود
بله باید بلد باشی.بله هست.به نقل از omid77 :من الان دومم باید مطالب کتبهای سوم و چهارم رو هم بلد باشم ؟ توی سوالات المپیاد سوالات انگلیسی هم هس و باید انگلیسی بلد باشم ؟
کتابهای گایتون و لنینجر و کمپبل و سولمون متنشون فارسیه
کتاب دانشگاهی فروشی یا فروشگاه اینترنتی.به نقل از omid77 :ممنون از راهنماییت من چطوری می تونم کتابهای فارسی گایتون یا لنینجر رو پیدا بکنم ؟ علاوه بر اینا منابع دیگه ای برای المپیاد هس ؟ کتابهای نشر دانش پژوهان جوان خوبه
ببینین اولا که معلماشون بهش میگن چیا بخونه.به نقل از saaad :سلام.یه سوال داشتم
راستش من برادرم اول دبیرستانه بعد تازه میخاد برای المپیاد شروع کنه بخونه..
چه منابعی رو الان پیشنهاد میدین بخونه؟ و به چه ترتیبی؟
میخام یجورایی از آسون به سخت باشه که قشنگ تو ذهنش تثبیت شه مطالب یهو سنگین نشه که قاطی کنه..
بعد حدودا چقد در هفته بجز کلاسای مدرسه ش باید وقت بزاره که به سطح متوسط رو به خوبی واسه مرحله اول مثلا برسه تا آخر امسال؟
مرسی :)
به نقل از saaad :سلام.یه سوال داشتم
راستش من برادرم اول دبیرستانه بعد تازه میخاد برای المپیاد شروع کنه بخونه..
چه منابعی رو الان پیشنهاد میدین بخونه؟ و به چه ترتیبی؟
میخام یجورایی از آسون به سخت باشه که قشنگ تو ذهنش تثبیت شه مطالب یهو سنگین نشه که قاطی کنه..
بعد حدودا چقد در هفته بجز کلاسای مدرسه ش باید وقت بزاره که به سطح متوسط رو به خوبی واسه مرحله اول مثلا برسه تا آخر امسال؟
مرسی :)
اولا که خوندن استرایر یا لنینجر جزو ضروریات المپیاده.این دو تا کتاب بیوشیمی ان.و یکی از این دو تا رو حتما باید بخونه.ولی لنینجر مناسب تره چون متن روون تری گفته( در عوض یکم سطحش بالاتره)به نقل از Suspicious Girl :بعد از اون ب ترتیب 6 جلد کمپبل رو بخونه. (8 جلده در اصل ولی 6 جلد کفایت میکنه ) بعد حالا وقتی ک ایشالا خوب پیشرفت کردن میتونن مثلا استرایر و لنینجر رو هم بخونن ولی خب خیلی سنگینه اونا.
به نقل از hamed.yas :اولا که خوندن استرایر یا لنینجر جزو ضروریات المپیاده.این دو تا کتاب بیوشیمی ان.و یکی از این دو تا رو حتما باید بخونه.ولی لنینجر مناسب تره چون متن روون تری گفته( در عوض یکم سطحش بالاتره)
در ضمن کمپبل جلد 7 اش هم که اکولوژیه ضروریه.و تازگی ترجمه شده.
پز ميدى ؟به نقل از نيلوفر ب. :اقا من كه پسرعمم نقره جهاني زيست ِفقط كمپل مي خوند ،منم كه هيچي حاليم نبود البته يك كتاب انگليسي زيست ميخوند نمي دونم اسمش چيه
به نقل از لنا :امروز جناب دهقان هم همینو می گفت.
اگه فقط واسه المپیاد بخونی(نه علاقه و آینده تحصیلی) فایده نداره ک هیچ،از کنکور هم میندازت.
نمونشو دیدم که می گم.