- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
من ب شما کاملا حق میدم چون منم فقط المپیاد رو میدیدم و هیچ چیز منو نمیتونست از تصمیمم منصرف کنه..حتی دوستم(نقره پارسال)اینقدر ب من گفت ک المپیاد وحشی بازیه و دوره اونطوری ک تو تصور میکنی نیست...اما من گوش ندادم..تا سال ما ک فقط نهایی سوم تاثیر داره..تازه نهایی های قبل سوم رو معلمای مدارس خودمون تصحیح میکنن ک ناحقیه..بله امتحان نهیی هارو باید خیلی خوب بخونید..ن مثل من نباشید ک به امید قبولی نشستم هیکمن خوندم...بچه های مناطق محروم،امکانات مارو ندارن.صدتا معلم تاپ ندارن،ازمونای مختلف و مشاورای رنگارنگم نمیرن..پس ادمی ک با وجود این همه امکانات نتونه به خوبی بچه های مناطق محروم یاشه،ب نظرم دیگه خودش تنبله و شاید ارزش اون رشته رو نداره(منظورم با شما نیستم هااااا..کمی با خودمم)تا زمان شمام فک کنم حذف بشه ک این عاذلانه نیست چون توی بعضی مدارس مراقبا تقلب میرسونن،بچه های تقلب میکنن و...ادم باید خودشو برای همه چیز اماده کنه؛).حالا چقد زود ب این چیزا فک میکنیم..حالا کو تا دوسال دیگه.....به نقل از mcbh77 :یا من چیزای بد رو واسه خودم خوب و توجیه میکنم!
واااای! پس باید نهاییارو خوب بخونیم. سال دوم یه درس نهاییه؟؟ و سوم؟ همش؟ یا...؟؟
پس باید بیشتر از چیزی که فکر میکردم روی مد وقت بزارم.
سهمیه هم نمیدونم. معلم فیزیکمون میگفت که برای پزشکی، ۳۰ درصد حق بچه های مناطق محرومه به طوری که خوب ۳۰ درصد واسه اوناست، اما بعد از اتمام ۷ سال عمومی، باید مدت ۸ سال برن همون منطقه محرومی که ازش اومدن، ینی تا همون ۸ سال حق شرکت در تخصص رو هم ندارن.
با این اوصاف اوضاع ما زارتر(!) میشه!
قبلنا میگفتن ۹۶(که ما باشیم) کنکور حذف میشه و ازین حرفا. قراره چی بشه؟