مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

به نقل از MHO :
اره قبول دارم جو المپ از جو مدرسه خیلی بهتره و ...شما مطمینی قبول شدن رو دوست داری؟؟! ;Dاینم همون پرده هست ک جلوی چشمو میگیره..پردشم چندلایس هیچی نمیشه دید از پشتش...خیلی زوده،تجربه ثابت کرده برنامه های بیش از ی سال برای کنکور،کنکور رو خراب میکنه..ببینید،من این چیزارو توی مدرسمون دیدم ک میگم..خوندن درسای سال دوم و سوم از زمین تا اسمون با کنکور خوندن فرق میکنه پس با کنکور خوندن چند ساله فقط وضع رو بدتر میکنه....اره اون قضطیم تا 60درصد مطمینم حالا اگه فهمیدم میگم....ا راستی اشتباه نقل قول کردم..

چه جالب. نشنیده بودم که یه ساله حالت خوبیه و نه بیشتر. مرسی
اره. ممنون میشم اگر چیزی متوجه شدید اطلاع بدید.

سلام دوستان تازه شرو کردم کمپبل خوندن 1380 صفحه هست من برنامه ریزی کردم روزی 30 صفحه بخونم که خوب تقریبا کمی بیشتر از 40 روز طول میشکه (یک ماه و نیم)
از اول هفته شرو کردم خوب هم جلو میرم ولی احساس میکنم بعضی مطالب یادم میره. درسته برنامه دارم پاییز یه بار دیگه بخونمش ولی دلم میخواد اون 40 روز بشه 80 روز ولی در عوض خوب بخونم. به نظرتون صفحه ها رو بیارم پایین؟؟ چطوری مطالعه کنم این کتابو؟؟؟
در ضمن من امسال میرم دوم. شهریور گیاه شناسی فاطمه امیری و ژنتیک ساسانو تموم میکنم و پاییز هم کمپبل و منابع مرحله دو مث گایتون و بیوشیمی هر چقدر که بتونم. چطوره به نظرتون؟؟ (برنامه دقیقم اینه که بعد این ک کمپبل تموم شد گایتونو یه بار تا مرحله اول تموم کنم بیوشیمی بعد مرحله یک. گایتون سطحش چطوریه؟؟ روزی ده صفحه رو میتونم بخونم؟؟ بیوشیمی چطور؟؟ کلا خوندن این ۲ تا پیش نیاز چی لازم داره؟؟)
در ضمن سوالای کمپبل (Concept Check) چک ها و سوالای زیر عکسارو باید جواب بدم؟؟ اوایل چند تاشونو دیدم راحت بودن رد کردم اونارو!
ممنون

برای کسی که میره سوم کمپبل روزی چند صفحه خوبه؟میخوام تا آخر تاستون تموم بشه یادمم نره از بعد ماه رمضونم شروع کنم چنین کاری شدنیه؟

به نقل از خوشحال :
برای کسی که میره سوم کمپبل روزی چند صفحه خوبه؟میخوام تا آخر تاستون تموم بشه یادمم نره از بعد ماه رمضونم شروع کنم چنین کاری شدنیه؟
سلام.سعی کن ک روزی ی فصل بخونی البته ی روز درمیونم بد نیست..ولی حتما حتما تا چند روز بعدش مرور جزیی بکن ک یادت نره هفته بعد از مرورات هم هی مرور کن.بیوشیمی اولشو نخون...زیادم فشار نیار ک ی روز 7ساعت بخونی روز بعدش 3ساعتم نشه!

به نقل از SDP_MD :
سلام دوستان تازه شرو کردم کمپبل خوندن 1380 صفحه هست من برنامه ریزی کردم روزی 30 صفحه بخونم که خوب تقریبا کمی بیشتر از 40 روز طول میشکه (یک ماه و نیم)
از اول هفته شرو کردم خوب هم جلو میرم ولی احساس میکنم بعضی مطالب یادم میره. درسته برنامه دارم پاییز یه بار دیگه بخونمش ولی دلم میخواد اون 40 روز بشه 80 روز ولی در عوض خوب بخونم. به نظرتون صفحه ها رو بیارم پایین؟؟ چطوری مطالعه کنم این کتابو؟؟؟
در ضمن من امسال میرم دوم. شهریور گیاه شناسی فاطمه امیری و ژنتیک ساسانو تموم میکنم و پاییز هم کمپبل و منابع مرحله دو مث گایتون و بیوشیمی هر چقدر که بتونم. چطوره به نظرتون؟؟ (برنامه دقیقم اینه که بعد این ک کمپبل تموم شد گایتونو یه بار تا مرحله اول تموم کنم بیوشیمی بعد مرحله یک. گایتون سطحش چطوریه؟؟ روزی ده صفحه رو میتونم بخونم؟؟ بیوشیمی چطور؟؟ کلا خوندن این ۲ تا پیش نیاز چی لازم داره؟؟)
در ضمن سوالای کمپبل (Concept Check) چک ها و سوالای زیر عکسارو باید جواب بدم؟؟ اوایل چند تاشونو دیدم راحت بودن رد کردم اونارو!
ممنون

کسی نبود ج بده به ما؟؟ خیلی ساکت شده اینجا تازگیا :-s

قبل رفتن سراغه خوندن الم ب نکات زبر توجه کنید لطفا \:D/
الم کنکور نیست ینی موقع کمپل خوندن اصلا نباید سعی کنی حفظش کنی مهم فهمیدنه.جاهای مطلق حفظی رو نمیگم ها. >)
ی سری اسما و چیزایه از یاد در رو هست تو هر مبحث که موقع خوندن ابنارو تو دفتری جدا بنوبسید(حدودا توهر فصل کمپل نصف برگه اچار)اینارو هر دو هفته یبار مرور کنید که هر سری از یه ساعت بیشتر نمیشه /m\
کمپل الان منبع سواله نه سولومون.سولومون تو عهد کمپل کانسپت(قورباغه)مرجع بود.با اومدن کمپل جدید سولومون برا طراحای مرحل1و2منسوخ شده و لاغیر.سندشم سوالای دوره 15و16و17(15 تاحد کمی)
هرچه قدر تلاش کنی نتیجه میگیری.حرفاتو قبول ندارمMHO به صد دلیل. #-o
تهش همه باید حل سوال کنیم پس خودتونو با خوندن الکی نکشید :-&
ما قرار نیست رنک زیاد خوندن بزنیم.مهم ترازون فهمیدنه. <:-P
بعد کمپل بربد سراغه تخصصی ها.سوالای ته استرایر تاحد شوخی مهمه. :o
خودتونم تو نت علاف نکنید.منم سر اینکه خابم نبرد اومدو :-/

من بخاطر اینکه از بفیه بچه هامون خیلی کمتر خوندم خیلی استرس دارم.سر کلاسا هر کی میپرسه چی خوندین میگن کل کمپلا و وزارتیا و هزار تا چیز دیگه اونا هم کلی چیزای سخت تر میگن.آقای فغانی گفته تا شنبه باید قند+پروتیین و لیپید و بلد باشیم
با حرفای آقای فغانی استرسم ده بزابر شد میگفت من اولاش تند نمیخوندم ولی دور بیستم اینا سرعتم خیلی بالا رفت.و کلی انگیزه در من ایجاد شد که بیخیال المپیاد بشم ولی با خودم میگم چند ماه که بیشتر نیست ادامه بده
چکار کنم واقعا موندم؟

به نقل از خوشحال :
من بخاطر اینکه از بفیه بچه هامون خیلی کمتر خوندم خیلی استرس دارم.سر کلاسا هر کی میپرسه چی خوندین میگن کل کمپلا و وزارتیا و هزار تا چیز دیگه اونا هم کلی چیزای سخت تر میگن.آقای فغانی گفته تا شنبه باید قند+پروتیین و لیپید و بلد باشیم
با حرفای آقای فغانی استرسم ده بزابر شد میگفت من اولاش تند نمیخوندم ولی دور بیستم اینا سرعتم خیلی بالا رفت.و کلی انگیزه در من ایجاد شد که بیخیال المپیاد بشم ولی با خودم میگم چند ماه که بیشتر نیست ادامه بده
چکار کنم واقعا موندم؟
اتفاقا فغانی به مام گفتش پارسال این موقع تهش امتحانم نگرفت.

میگفت همه کتابارو دو رقمی بوده تعداد دوراش.آخر هر هفته ساسان امینی میخونده.
بقیه طلاها هم در این حد میخونن؟

به نقل از خوشحال :
میگفت همه کتابارو دو رقمی بوده تعداد دوراش.آخر هر هفته ساسان امینی میخونده.
بقیه طلاها هم در این حد میخونن؟
اینده رو نمیدونم ولی
شهریار فغانی تااینجا نمونه نداشته!!

ایشون هنوز هم مسایل ساسان امینیو حفظن.تازه هر چقدر برای ما سخته برای ایشون خیلی کمتر سخت بوده.

اگه تو هم چند دور اون کتابو بخونی دیگه برات سخت نیست :) :>

من فردا امتح اسید وباز دارم یه چیزی کتابی چیزی بگین که بشه مسائلشو برای دوره کردن حل کرد...ترجیحا جزوه باشه یا سایت

آقا یه سوال خیلی مهم. من کمپبل رو خوندم. بعد تا 21 مهر اکولوژی و ژنتیک استنسفیلد میخونم. بعد گایتون تا امتحانا. بعد امتحانا بیوشیمی لنینجر بعد هم زیست شناسی سلولی فاطمی و تا روز امتحان مرور و گیاهی و اکولوژی رفتار.
فک نکین دارم لاف میزنم دوماهه کمپبل رو تموم کردمه و فولم. بقیه هم همین طوری میزنم.
اینا برای موفقیت کافین یا نه؟ یا مثلا باید ژنتیک ساسان امینی هم بخونم؟ ( خودم که فک نکنم نظر شما رو میخام بدونم)

آقا یه سوال دارم. تو کنکور 93 تجربی سوال 158 یه مشکلی هست . سوال اینه :

158)انتخاب طبیعی در جمعیت شیر های آفریقا نمیتواند......
1) در بروز رفتار افراد، نقش داشته باشد. 2) بر فنوتيپ افراد جمعيت مؤثر باشد.
3) فراواني اللهاي نامطلوب را كاهش دهد. 4) سبب پيدايش اللهاي سازگار شود

خوب بر اساس کتاب درسی هم که بریم جلو و بر اساس تعریف های کتاب درسی انتخاب طبیعی بر الل هایی اثر گزاره که تو جمعیت هستند و باعث بوجود اومدنشون نمیشه بلکه باعث تثبیت اونها توی جمعیت میشه اما تو پاسخنامه سازمان سنجش زده گزینه 3 نه 4. در حالی که کار انتخاب طبیعی گزینه 3 هست و تخصصش اینه که الل های نامطلوب رو کم کنه. الان نمیدونم چه کنم؟ :( :( :( :| :| :| :| :|
اگه به نظرتون اشتباه میگم لطفا بگین ( اینو اینجا نوشتم که دوستان المپیادی که اطلاعاتشون زیاده کمک کنن)

ی سوالی:
کسایی ک با عربی مشکل دارن چی پیشنهاد میشه؟

به نقل از ...ELINOR... :
ی سوالی:
کسایی ک با عربی مشکل دارن چی پیشنهاد میشه؟
برادر یا خواهر محترم مسخره نکن. این سوال به اکولوژی که تو المپ هم هست مربوط میشه. اینو اینجا مطرح کردم چون دوستان المپیادی بیشتر بلدن تا کنکوری ها و ...

به نقل از خ شین الف ی الف ر :
برادر یا خواهر محترم مسخره نکن. این سوال به اکولوژی که تو المپ هم هست مربوط میشه. اینو اینجا مطرح کردم چون دوستان المپیادی بیشتر بلدن تا کنکوری ها و ...
دعوا نداره ک سوال بود...
الانم اگه کسی میدونه بگه.دوسم نداش تو پ.خ بگه

آغا این کمپبل دیگه شورشو در آورده یه جا مینویسه در فصل ۵۶ بحث خواهیم کرد یه جا مینویسه در فصل ۵۱ بحث خواهیم کرد کمپبل مگه ۴۹ تا فصل نداره!؟ اینا چین پیس؟؟؟؟؟؟ X_X :-?

به نقل از SDP_MD :
آغا این کمپبل دیگه شورشو در آورده یه جا مینویسه در فصل ۵۶ بحث خواهیم کرد یه جا مینویسه در فصل ۵۱ بحث خواهیم کرد کمپبل مگه ۴۹ تا فصل نداره!؟ اینا چین پیس؟؟؟؟؟؟ X_X :-?
کمپبل اکولوژی هم داری گه خانه زیست شناسی ترجمش نکرده. فصل 56 که میگه مربوط به اکولوژیش هست

Back
بالا