مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
چرا یه گروه به نام المپیاد زیستی های سمپادیا نمیزنین؟؟؟

از آنجا که گ.ش.ا.دیم میاد برم به مدیران بگم گفت گو بزنن که مثلا یکم رسمی تر بشه و اینکه مطمئنم که اگر هم بهشون بگم اونا هم گ.ش.ا.دیشون میاد گفتگو بزنن خودم یه گفت گو زدم بهم بگین اد کنمتون تا اد کنید بقیه المپیاد زیستی ها رو

پ.ن: با تجربه ها نیز بیایند تا در این راه کمک رسانند

آخرین ویرایش:
سلام کسی هست که اینجا قبلا المپیاد شرکت کرده باشه ؟
اگه هست لطفا بگین شرایطش چطوریه؟

سلام
دختری سمپادی هستم:/
یه دهمی بینهایت عشق زیست
سال دیگه میخوام المپیاد بدم و شدیدا مصممم
یه پسره از خودراضی تو کلاس المپیادمون هست که باید شکستش بدم به هرقیمتی...شدیدا دخترا رو دست کم گرفته
میخواستم بدونم بیشتر باید تو المپیاد روی چه مبحثی تمرکز کنم؟ اگه میشه به ترتیب از مهمترینش بگید تا برسه به اخر
خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید

سلام
دختری سمپادی هستم:/
یه دهمی بینهایت عشق زیست
سال دیگه میخوام المپیاد بدم و شدیدا مصممم
یه پسره از خودراضی تو کلاس المپیادمون هست که باید شکستش بدم به هرقیمتی...شدیدا دخترا رو دست کم گرفته
میخواستم بدونم بیشتر باید تو المپیاد روی چه مبحثی تمرکز کنم؟ اگه میشه به ترتیب از مهمترینش بگید تا برسه به اخر
خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید

بیوشیمی
فیزیولوژی
سلولی مولکولی
ژنتیک
گیاه شناسی
سیستماتیک
اکولوژی
رفتار شناسی

گیاه شناسی مهمتر از ژنتیک نیست؟:/
مگه چندتا سواله ژنتیک میاد:/؟

بستگی داره "مهم"رو چی در نظر بگیری. اگه فقط تعداد سوالات ملاک مهم بودن باشه ( که از نظر من نیست) آره گیاه مهمتره.
ولی اگه فهم زیستی و خفنی مبحث در نظر بگیری ژنتیک ( که شامل ژنتیک مولکولی هم میشه ) .

تا پنجشنبه وقتی نمونه
واسه همه آرزوی موفقیت می کنم:)

خب دیگه، از با تجربه ترا کسی نکته ای چیزی راجع به فردا داشت ما رو هم به فیض برسونه V

خب خب، گویا فردا مرحله یکه. بچه‌ها آرامش خودتون رو حفظ کنید و به چیزایی که تا الآن خوندید اطمینان داشته باشید.
همه‌ی سوالات قرار نیست که چیزایی که شما بلدید باشه، فردا یکسری سوال رو جواب می‌دیدید یکسری رو هم نه.
از بین جواباتون هم احتمالا غلط درمیاد درست هم درمیاد.
دقت کنید که همه‌ی سوالات صرفا به دانش و خوندن یک مطلب تکیه ندارن و باید شما سر جلسه واسش پاسخ پیدا کنید.
از شکل‌ها و سوالات طولانی و با ظاهر عجیب و غریب نترسید، نمی‌گم حتما دارن گولتون می‌زنن و در واقع سوال آسونیه ولی فکر هم نکنید که حتما قراره چیز سختی باشه.
اگر آزمون ظهره، خواب کافی داشته باشید. صبحانه خوب بخورید. ناهارتون هم سبک باشه و خب می‌دونید دیگه دوغ و ماست هم جزش نباشه.
و در آخر نتیجه‌ی یه آزمون همه‌ی تواناییهای شما رو نشون نمی‌ده.

خیلی جالبه که مدرسه همه ی بچه های کلاسمونو ثبت نام کرده المپ :|:| و ما هم میخوایم همینجوری بریم :|
ولی خب برای بقیه بچه ها آرزوی موفقیت دارم:-"

کمیته، سایتی کانالی چیزی نداره؟

هی!چن تا سوال جواب دادین؟راستشو بگین.
از سالای پیش خیلی سخت تر بود
البته من هنوز دهم دیر نمیشه☺☺

16 تا سوال واسه مرحله کمه؟؟؟؟

سلام من شانزده تا زدم دو تاش اشتباه بود جمعا ۴۵ درصد ولی آزمون امسال به نظر من به مراتب اسون تر بود چون تحلیلی بود و تحلیل هم که خراک للشتونه||=||راستی تو سوال ژنتیک منظورش از خاکستری چی بود؟همچنین کسی مر حله یکو این طوری زده باید به مرحله دو هم امید داشته باشه ؟ نتایج کی میان و کف چنده:rolleyes:

اگه واقعا ی همچین درصدی زدی خیلی امیدوار باش و بشین برا مرحله دو بخون... با کدوم کلید اصلاح کردی که ی همچین درصدی رو نشون داده؟!! درسته سوالا تحلیلی بودن ولی اون کلید اولیه یی که در اومده خودش کلی اشکال داشت دو تا سوال باید کلا حذف شه
همون سوال ژنتیکی که میگی کلید جوابو اشتباه زده..!
با توجه ب بحثایی که تو گروهای مختلف هس میگن کف ی چیزی حدود 14 درصد میشه مثل پارسال!

اگه واقعا ی همچین درصدی زدی خیلی امیدوار باش و بشین برا مرحله دو بخون... با کدوم کلید اصلاح کردی که ی همچین درصدی رو نشون داده؟!! درسته سوالا تحلیلی بودن ولی اون کلید اولیه یی که در اومده خودش کلی اشکال داشت دو تا سوال باید کلا حذف شه
همون سوال ژنتیکی که میگی کلید جوابو اشتباه زده..!
با توجه ب بحثایی که تو گروهای مختلف هس میگن کف ی چیزی حدود 14 درصد میشه مثل پارسال!

دوستان یکی منو راهنمایی کنه، کلید رسمی رو کمیته منتشر میکنه یا باشگاه؟ در ضمن اگه آدرس سایتی، کانالی چیزی از کمیته دارین به من برسونین[-o<

Back
بالا