من با کلید تو کانال ایرسیک تصحیح کردم؟؟؟یعنی مال اون اشتباهه؟؟؟ در ضمن اگه اون دو تا سوال ژنتیکم حذف بشه درصدم میره بالای پنجاه ولی کلا دو تا سوال و اشتباه زدم یکیش اون گیرنده سرما بود اون یکیشم ام یادم نیست و اینم اضافه کنم که اکولوژی نخونده بودم (می بینیم چه قدر فروتن و متواضعم) ولی سوالای اون قدرا هم سخت نبود کف بیاد زیر بیست حداقل از نظر من خیلی تحلیلی و خوب بود مخصوصا اون سوال miRNA کاش هر سال همین طوری بدناگه واقعا ی همچین درصدی زدی خیلی امیدوار باش و بشین برا مرحله دو بخون... با کدوم کلید اصلاح کردی که ی همچین درصدی رو نشون داده؟!! درسته سوالا تحلیلی بودن ولی اون کلید اولیه یی که در اومده خودش کلی اشکال داشت دو تا سوال باید کلا حذف شه
همون سوال ژنتیکی که میگی کلید جوابو اشتباه زده..!
با توجه ب بحثایی که تو گروهای مختلف هس میگن کف ی چیزی حدود 14 درصد میشه مثل پارسال!
سلام. درصد مرحله اول ربطی به درصد مرحله دو نداره معمولا. تجربه اینو ثابت کردهسلام من شانزده تا زدم دو تاش اشتباه بود جمعا ۴۵ درصد ولی آزمون امسال به نظر من به مراتب اسون تر بود چون تحلیلی بود و تحلیل هم که خراک للشتونهراستی تو سوال ژنتیک منظورش از خاکستری چی بود؟همچنین کسی مر حله یکو این طوری زده باید به مرحله دو هم امید داشته باشه ؟ نتایج کی میان و کف چنده
منابع اکولوژیت اوکیه... همینارو خوب بخون بعدشم سوال زیاد حل کن براشونمرسی فقط در مورد استرایر من تو چند جا خوندم اما بیانش و هم حجمش نسبت به لنینجر کمتره هم اخرش سوال داره با این اوصاف فکرد کردم استرایر بهره و سفارشش دادم کارم اشتباه بود؟؟؟ اکولوژی و هم حتما می خوندم دفعه قبل زمان نداشتم منابع خودمم الفبای اکولوژی و مقدمه بر اکولوژی رفتاره
ببین به نظرم ازمون امسال خیلی ربطی به اطلاعات نداشت مثل سوال اول با این درصدی که زدی به احتمال زیاد قبولی واسه مرحله دو هم عین ... باید بخونی یعنی از صبح تا شب فکر دور زدنو و با کنکور خوندنو هم از ذهنت بنداز بیرون ببین کشش و داری:eek: منابع هم خیلی زیادن و متنوع بستگی به خودت داره من خودم دو روز وقت گذاشتم تا گلچینشو انتخاب کنم.خب کلید هم که منتشر شد. من بر اساس کلید 37% زدم. قبول میشم؟ با توجه به این که تا این جای کار واقعا کم(روی کم تأکید میکنم) خوندم، از این به بعد باید چطوری برم جلو؟ راهنمایی خاصی دارین؟
سلامسلام
من دهمی هستم و برای سال دیگه میخوام المپیاد زیست شرکت کنم
به نظرتون باید الان از کجل شروع کنم و چه جوری درس بخونم؟