• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

خانم يوسفى رو نميشناسم،ولى اقاى حاج ميرزائيان يه ذره پيچيده درس ميده،بعد بايد قبلش خونده باشى يا اطلاعاتش رو داشته باشى وگرنه كلااينى :| 8-} سر كلاس!
خوب ترين معلم به نظرم خانم شعبانىِ ;D-فيزيو- و اقاى شاه نظر براى ژنتيك. اقاى فغانى هم خيلى تعريفشون رو ميكنند ،ولى نظرى ندارم..قرار بود ب ما سلولى بگه همه چى گفت جز سلولى! :-"

خیلی ممنون بابت اطلاعات قبلی ویه سوال دیگه
واسه بیوشیمی چی؟

و یه سوال دیگه اینکه
پس از خوندن کتابای دبیرستان و یه بیولوژی عمومی بهتره تخصصی هارو با چه مبحثی شروع کرد؟و با چه ترتیبی خوند؟
یا فرقی نمیکنه؟

همه رو بايد موازى بخونى،نميشه يه مبحث روببندى برى سراغ يكى ديگه!
منابع هم مشخصه،گايتون،لنينجر\استرايى،البرتس،تايزوزايگر و......!!
درباره ادمايى ك بيو درس ميدن ايده اى ندارم بعد نظرم نميدم :-" ولى اقاى عالمى و شكرايى درس ميدن بيو،خوبه بد نيس

منظور از موازی اینه که مثلا وقتی ژنتیکو از کتاب دبیرستانو کمپبل خوندی بعد از ساسان امینی و استانسفیلد و گریفیت و....بخونی؟
آخه شنیده بودم تموم کردن عمومیا به صلاح تره و بعد سراغ تخصصیا رفتن...

سلام! من 1 ساعت توی انجمن المپادیا دارم چرخ میزنم ولی سوالمو ندیدم دیگه اگه تکراریه بازم یکی جواب بده ممنون میشم! ;)
اول دبیرستان امسال هم میشه المپیاد زیست امتحان داد یا نه؟! دوسم میگف امتحان بدی قبول شی نشی فرقی نمیکنه یعنی به حسابش نمی یارن باید حتما سال دوم امتحان بدی! این صحت داره یا نه؟!

آره.سال اول آزمایشیه اما دادنش خوبه بره آشنایی با سوالات و اینا.اگرم مرحله اول آدم قبول شه صرفا یه انگیزه خوبی بره آدم ایجاد می‌شه.

انجور سوالا توی تاپیک "سوالات متداول" همین انجمن هست ;)

پاسخ : بــرای المپیاد زیست چیکار کردین؟؟

.

سلام ببخشید یه سوال داشتم... :)
کسی که زیست گیاهی رو تموم کنه باید چیو بخونه به نظرتون؟
اگه بخوام قلب و عروق و... بخونم تو کدوم کتاب میتونم راحت تر بخونم؟

Back
بالا