مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
به اینکه وقتی برگشتی سوالا رو از اینترنت برداری جوابارو بزنی .
ول کنین این بحث ها رو مهم اینکه قبول شدین
شاید دیر اقدام کردم المپیادو به شما تبریک میگم انشالله به مقام های بالاتری برسین

یه سوال الان از مدرسه ما زنگ زدن گفتن تبریز سه روز دوره هستش می خواستم بدونم استاداش خوبن چیز به درد بخوری درس میدن یانه ممنون میشم فقط اگه سریع جواب بدین

یه سوال الان از مدرسه ما زنگ زدن گفتن تبریز سه روز دوره هستش می خواستم بدونم استاداش خوبن چیز به درد بخوری درس میدن یانه ممنون میشم فقط اگه سریع جواب بدین
اره استادای تبریز خیلی خوبن کجا برگزار میشه منم از مدیرم بپرسم?

فکر کنم کلاساش تو مدرسه مدنیه

تبریز هر سال دو نفر از بچه هایی که جهانی مدال گرفتن مییاره...دو سه نفرم که پای ثابتن و معمولا هر سال هستن..اگه این دوره های استانی و کشوری مد نظرتونه اره اساتیدش خوبن برین حتما...ولی من شنیدم امسال یکی از نقره های دوره 19 (یاشار خیراله خانی) ی هفته دوره میزاره با توجه به شناختی که ازشون دارم و تو کلاساشون شرکت کردم خیلی میتونه براتون مفید باشه ... چون یادمه زیاد مطلب اضافی به درد نخوری تدریس نمیکرد و همون نکات مهمو با حل سوال یاد میداد...

سلام به همه چند تا سوال داشتم:
سوالا IBO چند دورشو بزنم؟
قسمت A یا B یا هر دو؟
یه کتاب خوب واسه برش های گیاهی.
ژنتیک ساسان امیری رو خوندم لازمه چیز دیگه ای بخونم؟
ممنون می شم اگه جواب بدین:D

کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟ :((

سلام
2013 به بعد....اگه میتونی هردوشونو بزن
ببین شکلای کتاب ریون خوبه اینارو خوب بررسی کن بعدشم تو کانالهای مختلف موسسات عکس میزارن از برشهای گیاهی برو کانالشون اونارم بررسی کن..
امینییو خوب مرور کن و سوالاشو چند بار بزن و ولنیتزم اگه نخوندی بخون پنج فصل اولشو ..حجمش کمه ولی خیلی مهمه
تو این زمانی که مونده بهتره مطلب جدید نخونییو و چیزایی که خوندییو مرور کنی...

واقعا ازتون ممنونم
فقط هر دوره صد تا سوال داره به نظرتون بهتر نیست فقط B بزنم و اینکه دوسال اخر نزاشته سوالارو بازم از همون سیزده بزنم.
ولنتیز بهتره یا شاه نظر؟
فقط دو کتاب هست واسه برشا یکیش اطلس گیاه شناسی یکی هم ریخت شناسی و تشریح گیاهی فیروزه چلبیان اونا رو بخرم یا ریون کافیه؟
راستی این دوره ای که تو تبریز برگزار میشه چه جوری درس میدن از رو کتاب، جزوه پاور پوینت کتابای کمپبل و تخصصی هم اونجا نیازه. خوابگاه اش چه جوریاست جایی واس درس خوندن داره یا بهتره برم پیش یکی از فک فاملام مثل عموم؟

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم
ما استادمون گفته بود سری A رو بزنین ..الان دیگه وقت نداری یکیشو بردار بزن دیگه ...زیاد وسواس نداشته باش
هردوتاشون لازمن...حجمشون کمه میتونی بخونی ولی بازم میگم االان وقت کتاب جدید خوندن نیس خصوصا ژنتیک که باید در طول زمان یاد گرفته شه و تثبیت شه ...الان باید بشینی برا گیاهی مثلا وقت بزاری و مرورش کنی یا حفظیات فیزیو و...
اره اون اطلسع رو یادم رف بهت بگم این خیلی خوبه...ولی همش لازم نیس..ببین تو کمپبل ی سری گیاه معروفو مثال زده برو مال اونارو از اطلس ببین...چلبیان هم خوبه ولی شکلا رو بهتره از اطلس بررسی کنی...
بستگی داره استاد کی باشه! مثلا پارسال یکی بود از برنزای هشت نه سال پیش اومد فیزیو درس داد هیچی نفهمیدیم! اگه استاد خوب باشه خب کلاسا هم مفید واقع میشن! ولی در کل خوبه و شاید مثلا یه استاد امسال اینجوری باشه ..پارسال مدال جهانییم داشتیم که تدریسش عالی بود به نظرم شرکت کنی بهتره...خوابگاه پسرا پارسال بیرون شهر بود اردوگاه پیام فک کنم! ولی دخترا تو آبرسان بود خوابگاهشون...
دوره همش دو سه روزه کلاسا هم از صبح تا عصره زیاد وقتی نمیمونه برا درس خوندن که! ولی کلاسا تو مدنی بود و بعضیاشون مختلط بودن و بعضییا هم جدا... و راجب مباحثی که تدریس میشه تقریبا همه چی هس ولی ژنتیک و فیزیو معمولا بیشتر تدریس میشه و اصلا این چیزایی که گفتییو لازم نیس ببری! برو بشین سر کلاس چیزایی که خوندی برات مرور شن و اگه سوالی داشتی ببر اونجا حل کنن برات...موفق باشی..

Back
بالا