نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی دوتا از نهمای ما گایتون و لنینجر و خیلی چیزای دیگه هم خوندن=)سلام دوستان
برای کمپبل من نمونه سوال و تست از کجا گیر بیارم کسی میدونه؟؟
لینکی کتابی چیزی
و این که من فقط تا فصل هفت خوندم . می خام خودمو محک بزنم نمی دونم الان کجام
سال بعد دهمم بعد تازه از یکی دو ماه پیش شروع کردم
بعد هی فکر می کنم ک الان خیلیا جلو تر از منن ک حداقل از هفتم هشتم شروع کردن
می دونم نباید فکر کنم
خیلی هم کار کردم روش ولی درست نمیشه
احساس می کنم بخاطر اینه که از سطح خودم اطمینان پیدا نکردم
نظر شما چیه؟؟
خب اونا رو خوندمنمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی دوتا از نهمای ما گایتون و لنینجر و خیلی چیزای دیگه هم خوندن=)
پا ب پای ما=)
سریعتر بجنب.
ته هر فصل یسری سوال هست بعدهر مبحثهم یسری سوال هست میتونی ازوناکمک بگیری=)
بپرسم شما تا کجا خوندین؟نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی دوتا از نهمای ما گایتون و لنینجر و خیلی چیزای دیگه هم خوندن=)
پا ب پای ما=)
سریعتر بجنب.
ته هر فصل یسری سوال هست بعدهر مبحثهم یسری سوال هست میتونی ازوناکمک بگیری=)
میتونی از نمونه سوالای مرحله اولا هم کمک بگیری=)خب اونا رو خوندم
حل کردم
می تونم
یکم ترکیبی و از این چرت و پرتا
چیو تا کجا خوندیم؟=|بپرسم شما تا کجا خوندین؟
شماچیو تا کجا خوندیم؟=|
ما الان دهمیم!شما
الان کجای کار هستید
با کمپبل چ کردید و اینا
فک کردم نهمیدما الان دهمیم!
چند روزدیگه هم مرحله دو داریم=)
طبیعتا کمپلا و خیلی چیزایدیگه رو خوندیم=)
سلامسلام دوستان
برای کمپبل من نمونه سوال و تست از کجا گیر بیارم کسی میدونه؟؟
لینکی کتابی چیزی
و این که من فقط تا فصل هفت خوندم . می خام خودمو محک بزنم نمی دونم الان کجام
سال بعد دهمم بعد تازه از یکی دو ماه پیش شروع کردم
بعد هی فکر می کنم ک الان خیلیا جلو تر از منن ک حداقل از هفتم هشتم شروع کردن
می دونم نباید فکر کنم
خیلی هم کار کردم روش ولی درست نمیشه
احساس می کنم بخاطر اینه که از سطح خودم اطمینان پیدا نکردم
نظر شما چیه؟؟
و ی چیز دیگه
برای بحث مشاوره و کلاس و اینا
کلاس های المپیاد ا کی واقعا نیازه و همینطور مشاوره ..
من خودخوان دارم میرم جلو
و از اون جایی ک کمی بخیل تشریف دارم ، حال و حوصله پول خرج کردن برای مشاور ندارم:)
همین کمپبل هم خریدم خیلیع
ولی خب هر وقت لازم شه میدم دیگه چ کنم
بچه هایی که تجربه دارن
ممنون میشم کمک کنین
من واقعا ممنونمسلام
اشتباه منو به هیچ وجه تکرار نکن! من سال نهم هی استرس اینو داشتم که بچه های تهران از هفتم هشتم شروع کردنو من خیلی عقبم همینم باعث میشد بازدهم بیاد پایین....البته وقتی با المپیاد بیشتر آشنا شدم فهمیدم که همه چی مدال و سهمیه و...نیس! و سعی کردم از اون مسیره نهایت لذتو ببرم...
اگر مبتدی هستی با خوندن کمپبل تست بانک کمپبلو بزن که سوالاش آسونن و خب بعدش بهترین مرجع سوالای مرحله اول خودمونن! با اینا میتونی سوالای کانادا رم بزنی که اینا هم چندان سخت نیستن...و یه توصیه جدی بهت بکنم(چون من خودم تجربه کردم میگم بهت...) هیچوقت تو خوندن کمپبلا عجله نکن! اینکه مثلا زودتر تمومشون کنی و بری سراغ اختصاصییا! اشتباه محضه! تا بیس ی مطلبییو بلد نباشی چجوری میخوای کتابای تخصصیشونو بخونی؟! تمرکز اصلیت رو کمپبل باشه و برای مطالعه بیشتر به کتابای دیگه مراجعه کن! که این بخش خودش تو هر مبحث فرق میکنه! ببین من از اوایل نهم تا اسفندش دقیقا طرز فکر تو رو داشتم که مشاور لازم نیس و ...خودم میخونمو.... ولی خب بعدش فهمیدم اصلا روش مطالعه ام المپیادی نبوده! بیشتر داشتم کنکوری میخوندم و میخواستم مطالبو حفظ شم! بعدش مجبور شدم دوباره کمپبلا رو از اول با روش مطالعه درست بخونم! شما هم با یکی از مدال دارای سالای اخیر صحبت کن و روش مطالعه درستو یاد بگیر و حتما ازشون بپرس که برای کدوم مباحث چه کتابییو و تو چه زمانی بخونی! چون مثلا مبحث گیاهییو به جز فتوسنتز و سیستماتیک میشه با کمپبل هم سوالاشو جواب داد! ولی فیزیو رو باید از گایتون خوند... نموداراشو تحلیل کرد و...
اصلا استرس اینو نداشته باش که وقت نداری و... اگه از الان درست بخونی سال دیگه هم میتونی مدال بیاری! ولی سعی کن هدفت لذت بردن از مسیر و یادگیری باشه نه مدال! چون المپیاد ی مسیرییه که کسی زورت نکرده که بیای و خودت انتخابش کردی! و مثالای زیادییم داشتیم که با شیش هفت ماه خوندن تونستن مدال بیارن( نمونش فرشاد یوسفی نقره دوره 21 عه که پارسال ما همکلاسی بودیم باهاش تو دوره نوروزی! ) شما تازه دوسال و نیم وقت داری!
اره روش درست خوندن کمپبل همینه... سعی کن تو خوندنش بفهمی چی میگه اصلا حفظی نخون! مفهومی بخونش.. بعدشم ی کار خوبی که میتونی بکنی اینه که بعد خوندنش برو سراغ سوالا نکاتشونو بیا تو کمپبل کنار مبحث مربوطش بنویس تا تو دور بعدی هم کمپبلو بخونی هم سوالارو و نکته های مهمشونو...من این کارو کردم الان جلد پنجم(گیاهی) پر نکته و سواله و وقتی میخوام کمپبلو دور کنم همه نکات مهم سوالای ازمونارم ی دور میخونم...من واقعا ممنونم
با ی مدال دار صحبتیدم
برای روش مطالعه کمپبل ب من گفتند که اول مقدمه و خلاصه پایان فصل بخون بعد خود متن رو بعد هم خلاصه برداری کن
نظر شما چیه؟ چی بهش اضافه کنم؟
و اینکه گفتید بانک تست کمپبل
از کجا گیر بیارم
کتاب خاصیه یا چی؟؟؟
من بازم می گم که ممنونم
واقعا مرسی
ممنوناره روش درست خوندن کمپبل همینه... سعی کن تو خوندنش بفهمی چی میگه اصلا حفظی نخون! مفهومی بخونش.. بعدشم ی کار خوبی که میتونی بکنی اینه که بعد خوندنش برو سراغ سوالا نکاتشونو بیا تو کمپبل کنار مبحث مربوطش بنویس تا تو دور بعدی هم کمپبلو بخونی هم سوالارو و نکته های مهمشونو...من این کارو کردم الان جلد پنجم(گیاهی) پر نکته و سواله و وقتی میخوام کمپبلو دور کنم همه نکات مهم سوالای ازمونارم ی دور میخونم...
تست بانک کمپبل...ی زمانی من تو اکثر کانالا میدیدم که میزاشتن...تو نت ی سرچی بکن احتمالا تو سایتای خارجی باشه...من خودم از ی سایت روسی دانلودش کرده بودم...
خواهش میکنم عزیزم...بازم هر سوالی داشتی بنویس اگر خودم بلد بودم که جواب میدم وگرنه از دوستام که پارسال مدال گرفتن میخوام بیان جواب بدن...
خواهش میکنمممنون
حتما استفاده می کنم از راهنماییاتون
اینجا هم نه پاسخ تشریحی داره نه کلید سال ۲۰۱۳ جای دگه ای نیست؟برو سایت زیستی ها اونجا هم خود سوالا هس هم جوابا
تو سایت زیستی ها برو قسمت آرشیو زیستی ها اونجا کل نمونه سوالای مر1 و 2 و جهانییو گذاشتن! آزمون طلاها هم هست...جهانی هم تا دوره 26 ام یعنی 2015 هست...اینجا هم نه پاسخ تشریحی داره نه کلید سال ۲۰۱۳ جای دگه ای نیست؟