ma_221
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- tbz
- سال فارغ التحصیلی
- 99
یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر!من هی حس میکنم جزو سیالشگرا و اوناییم که هیچی از زیست نمیفهن=)
ننه
یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر!من هی حس میکنم جزو سیالشگرا و اوناییم که هیچی از زیست نمیفهن=)
ننه
امروز با همین ذهنیت کلا 3 ساعت درس خوندم=)یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر!
ببین الان اصولا کسایی که زیاد میخونن قبول نمیشن! اونایی که قلق حل مسعله رو یاد گرفتن میرن بالا! تو دوره 20 یکی نقره شد (اسمشو نمیگم) ایشون سوادش در حد کمپبل و گیاهی علوی بود! ولی حل سوالو بلد بود و اون قلق رو پیدا کرده بود...امروز با همین ذهنیت کلا 3 ساعت درس خوندم=)
حس میکنم اگه روزی 20 ساعتم بخونم بازم نمیرسم ب بقیه=)
بعد این عاقا کپله هم ک دوم مدال شده بود میگفت دم مر2 بیشتر منابعو خونده بود=)
شاید حق با شما باشه ولی اگه حفظی کنن تو IBO به دردسر می افتن اطلاعات و تو دوره هم میشه کسب کرد ولی هنر حل مسئله و تحلیلش و بعید می دونممرحله اول امسال که سوالاش اصلا خوب نبود!!
خصوصا گزینه هاش و همین غیراستاندارد بودنه باعث شد که خیلییا که هیچی از زیست نمیفهمیدن شانسی جواب دادن و قبول شدن! ولی المپیادی های دو ساله حتی مر1 هم قبول نشدن(با اینکه واقعا با سواد بودن و حقشون بود مدال هم بیارن!)
مرحله یک شما هم آسون شده بود ؟
زیاد خودتو ناراحت نکن حالا! ایشالا امسال بیوشیمی کلا از سوالای مر2 محو میشه!(تو دوره های اخیر که تعداد سوالاش خیلی خیلی کم شدن) ولی با این مر1 که داشتیم هیچ چیزی بعید نیس!!
اسون نبود سوالاش کم و مشکل دار بود=|مرحله یک شما هم آسون شده بود ؟
تو میگرن داشتی مگه :/شاید نسبت به پارسال عاره
سره مرحله یک میگرنم چیز کرد 6تا استامینوفن 500 خوردم و درصدم از دوره ی قبلی که اسون ترم بود تازه کمتر شد:///
کنکوری نیصی نو؟=|وقتی بچه بودم خیلی کم سردرد میگرفتم ولی دقیقا از 8ماهه پیش که المپیادی شدم هر روز سردرد دارم، بالاخره مامانم قبول کرد یه مشکبه خاصیه و میتونه ببرتم دکتر!
نه اصلا اسون نبودمرحله یک شما هم آسون شده بود ؟
کدوم استاداتون؟والا من میگم آسون بود دوستان می گن نه حالا نمیشه یه تاپیک بزنیم سوالارو برسی کنیم هرچی باشه استادای ما می گفتن مرحله دو مشابه مرحله یکه.
اتفاقا با توجه به اعتراض های زیادی که شده بود بچه های کمیته میگفتن نوع سوالا عوض میشه!دقیق یاذم نیست ولی فکر کنم استاد بیوشیمیمون بود
ممنونتو تایم باقی مونده اصلا اهمیتی ندارن.برای مرحلهدوم هم فایده ای ندارن!
با احتساب نمره منفی مرحله دورو پنجاه اینا بزنی کمی امیدوار میتونی باشی
کلید 2013 فک کنم جایی نیست
منظورم روش حساب کردن نمره ها بود گفتمگیهیموقعموقع کنکور نیست که هر غلط سه تا ببرهاگر چارتا درست یدونه غلط=پنجا درصد
سه تا درس دوتا غلط بیس درصد
دو تا درست سه تا غلط منفی ده درصد
یدونه درست بقیه غلط منفی چهل
همش غلط منفی پنجاه