مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
من الان خلاصه لنینجر بخونم مشکلی داره؟؟خیلی فرق داره ؟و اینکه کلا لنینجر خوندن حداکثرچقد طول میکشه

بچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل
حتما باید همه جلداش رو به ترتیب پشت هم بخونیم ؟

یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش
خیلی علاقه ای ندارم و یکم خسته کننده است

میشه در موازات اینا
فیزیولوژی و بقیه چیزا رو شروع کرد و خوند
یا بهتره به ترتیب پیش بره؟

بچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل

یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش

میشه در موازات اینا
جلد ۴ و ۵ و همچنین ۲و۳ اگه پشت هم خونده بشه خ بهتره
بیوشیمی خ شیرینه یکم بخون باهاش ارتباط بگیری ..
سلولی ک جذابه .. بخونش .. دیگه باید بلد بباشی دیگه

من الان خلاصه لنینجر بخونم مشکلی داره؟؟خیلی فرق داره ؟و اینکه کلا لنینجر خوندن حداکثرچقد طول میکشه
بسته به خودته .. ولی خلاصه بدرد نمی خوره اگ چیزی از بیوشیمی نم دونی

جلد ۴ و ۵ و همچنین ۲و۳ اگه پشت هم خونده بشه خ بهتره
بیوشیمی خ شیرینه یکم بخون باهاش ارتباط بگیری ..
سلولی ک جذابه .. بخونش .. دیگه باید بلد بباشی دیگه

اره مولکولی جذاب تره :)
ولی با شیمی کلا خیلی میونه خوبی ندارم : (

الان کار بدیه اگه
طبق همون چیزی که گفتی

2و3 رو باهم
و از اون طرف 4 و 5 رو باهم
در موازات بخونم ؟

بچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل

یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش

میشه در موازات اینا
به نظرم اقلا ۱_۲ روپ حتما بخون بعد برو جلدای بعدی
در کل رو ترتیب خودشون بخونی بهتره
+ الان میری نهم ؟! فک کنم بکم زود باشه این یک سال رو به نظرم بذار برای زیستای دبیرستان و حسابی پایتو قوی کن و زیست خودتون رو خوب خوب لخون که کاملا مسلط باشی ، بین راه خسته میشی

به نظرم اقلا ۱_۲ روپ حتما بخون بعد برو جلدای بعدی
در کل رو ترتیب خودشون بخونی بهتره
+ الان میری نهم ؟! فک کنم بکم زود باشه این یک سال رو به نظرم بذار برای زیستای دبیرستان و حسابی پایتو قوی کن و زیست خودتون رو خوب خوب لخون که کاملا مسلط باشی ، بین راه خسته میشی

اره‌
میرم نهم

یعنی کمپبل زوده؟
اخه کلاس المپیاد هشتم و نهمم از کپبل شروع میکنن درس میدن

درکل
مرسی از راهنمایی تون :x:*><:x:*

و از راهنمایی همه ♡♡♡
@DENIZZZZZ
@Z.BBH04
@***Paradise

به نظرم کمپلو بخون.معلم زیست ما حرف قشنگی میزد،میگفت اگر کسی که واقعا بخواد بره جهانی،باید از کلاس چهارم دبستان کمپلو شروع میکرد.کمپل الان اتفاقا خیلی دیره خیلی از رقیبات شروع کردن.مدرسه ی ما از کلاس هفتم بچه ها رو تو خط المپیاد می انداخت.بنابراین همین الان شروع کن.
اععع چهارم زود نیست؟؟

به نظرم کمپلو بخون.معلم زیست ما حرف قشنگی میزد،میگفت اگر کسی که واقعا بخواد بره جهانی،باید از کلاس چهارم دبستان کمپلو شروع میکرد.کمپل الان اتفاقا خیلی دیره خیلی از رقیبات شروع کردن.مدرسه ی ما از کلاس هفتم بچه ها رو تو خط المپیاد می انداخت.بنابراین همین الان شروع کن.
میتونم اسم این معلم زیستتونو بدونم؟ و ایا ایشون خودشون جهانی رفتن؟!

بچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل

یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش

میشه در موازات اینا
جلد یک تا چهار کمپبل باید به ترتیب خونده شه و خیلییم مهمن این 4 جلد....ببین بری مثلا جلد پنجمشو بخونی میبینی ی جاهایی تو رو شیفت میده به جلد چهار ....در واقع این 4 جلد مطالب بیس و پایه رو شامل میشه...خیلی دقیق و خوب بخونشون ولی بعد این 4 تا میتونی 5 و 6 و 7 رو موازی بخونی چون مباحثشون اصلا وابسته بهم نیس...

نه چون از چهارم دبستان شروع نکرده بود:))
این چرت و پرتا رو بندازین دور خواهشا! تو خود دوران راهنمایی هم المپیاد باید تفننی و تفریحی خونده بشه حالا چ رسد به ابتدایی! دهمو بچه ها مطالعشونو جدی کنن میتونن برن دوره

معلومه منظورو نگرفتی...باشه هر چی تو بگی:-??
اگه میگف هفتم حالا ی چیزی ولی چهارم ابتدایی اخه؟
میدونم منظورت اینه که هر چقد زودتر شروع بشه بهتره ولی خب بودن خیلییا که با هفت هشت ماه مطالعه هم به مدال رسیدن

خب شما به جای 8 ماه دو سال بخونی به جایی بر میخوری؟8 ماه پر استرس که به کنکورت هم فشار وارد میکنه یا 2 سال راحت بخونی اونم با شانس 90 درصد؟
من نگفتم که بچه ها دو سالو نخونن اینکه الکی به بچه ها استرس اینو میدی که دیره و خیلییا از هفتم شروع کردن کاملا اشتباهه!

دقیقا دبیر زیستتون عین این پدر و مادرایی که بچه هاشونو از تو قنداق میذارن کلاس آقای x و خانم y که تهش یه آزمون ورودی تیزهوشان بدن و با هزار جور تست زدن از دوران جنینی و رابطه سینوس کسینوس و اسامی دهن پرکنه این مدلی بیان وارد جمعیت سمپادیا بشن !
اگر کسی واقعا استعداد خلاقیت توانایی و پشتکارشو داشته باشه لازم نیست از چهارم دبستان (!) شروع کنه ، به موقعش شروع کنه موفقیتش تضمینه !

کسی از دوستان سایت، احیانا برنامه های ویدیویی یا صوتی مثل "رادیو المپیاد"ایریسک میشناسه معرفی کنه؟

کسی از دوستان سایت، احیانا برنامه های ویدیویی یا صوتی مثل "رادیو المپیاد"ایریسک میشناسه معرفی کنه؟
قولی که دادمو یادم نرفته اقای یوسفی الان مسافرتن هر وخ برگردن تبریز حتما میگم عضو سایت شن و به سوالای بچه ها جواب بدن...
(شرمنده یکم دیر شد)

Back
بالا