- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
بچه ها شما میانگین روزی چند صفحه و چند ساعت میخونید ؟
ببخشید اگه بد گفتمعجببرم رو ادبیاتم کارکنم.ممون بابت راهنمایی تون
متغیره مصلا دیروز کلا دجبوسیدم گذاشتمشون کنارشما چقدر؟
سوالات و توی تاپیک رفع اشکال زیستی بپرسسوال که خیلی زیاد دارم باید یه تایپیک بزنم فکر کنم.
چرا؟قیمت کلاساش بدتره! پکیج مشاورش هم چنگی ب دل نمیزنه!
چی چرا؟ قیمتشون بالاس
چون گفته ساختار ساختمانی ، منظورش بخش بیرونیه . پس با SEM اینکار می کنیمننوشته ولی من فکر می کنم ساختار بحث درونی رو میگه
جلد ۴ و ۵ و همچنین ۲و۳ اگه پشت هم خونده بشه خ بهترهبچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل
حتما باید همه جلداش رو به ترتیب پشت هم بخونیم ؟
یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش
خیلی علاقه ای ندارم و یکم خسته کننده است
میشه در موازات اینا
فیزیولوژی و بقیه چیزا رو شروع کرد و خوند
یا بهتره به ترتیب پیش بره؟
بسته به خودته .. ولی خلاصه بدرد نمی خوره اگ چیزی از بیوشیمی نم دونیمن الان خلاصه لنینجر بخونم مشکلی داره؟؟خیلی فرق داره ؟و اینکه کلا لنینجر خوندن حداکثرچقد طول میکشه
جلد ۴ و ۵ و همچنین ۲و۳ اگه پشت هم خونده بشه خ بهتره
بیوشیمی خ شیرینه یکم بخون باهاش ارتباط بگیری ..
سلولی ک جذابه .. بخونش .. دیگه باید بلد بباشی دیگه
به نظرم اقلا ۱_۲ روپ حتما بخون بعد برو جلدای بعدیبچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل
یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش
میشه در موازات اینا
به نظرم اقلا ۱_۲ روپ حتما بخون بعد برو جلدای بعدی
در کل رو ترتیب خودشون بخونی بهتره
+ الان میری نهم ؟! فک کنم بکم زود باشه این یک سال رو به نظرم بذار برای زیستای دبیرستان و حسابی پایتو قوی کن و زیست خودتون رو خوب خوب لخون که کاملا مسلط باشی ، بین راه خسته میشی
اععع چهارم زود نیست؟؟به نظرم کمپلو بخون.معلم زیست ما حرف قشنگی میزد،میگفت اگر کسی که واقعا بخواد بره جهانی،باید از کلاس چهارم دبستان کمپلو شروع میکرد.کمپل الان اتفاقا خیلی دیره خیلی از رقیبات شروع کردن.مدرسه ی ما از کلاس هفتم بچه ها رو تو خط المپیاد می انداخت.بنابراین همین الان شروع کن.
میتونم اسم این معلم زیستتونو بدونم؟ و ایا ایشون خودشون جهانی رفتن؟!به نظرم کمپلو بخون.معلم زیست ما حرف قشنگی میزد،میگفت اگر کسی که واقعا بخواد بره جهانی،باید از کلاس چهارم دبستان کمپلو شروع میکرد.کمپل الان اتفاقا خیلی دیره خیلی از رقیبات شروع کردن.مدرسه ی ما از کلاس هفتم بچه ها رو تو خط المپیاد می انداخت.بنابراین همین الان شروع کن.
جلد یک تا چهار کمپبل باید به ترتیب خونده شه و خیلییم مهمن این 4 جلد....ببین بری مثلا جلد پنجمشو بخونی میبینی ی جاهایی تو رو شیفت میده به جلد چهار ....در واقع این 4 جلد مطالب بیس و پایه رو شامل میشه...خیلی دقیق و خوب بخونشون ولی بعد این 4 تا میتونی 5 و 6 و 7 رو موازی بخونی چون مباحثشون اصلا وابسته بهم نیس...بچه ها
یه سوال
برای خوندن کمپبل
یعنی
من به مباحث اولش
بیوشیمی و مولکولی اش
میشه در موازات اینا
این چرت و پرتا رو بندازین دور خواهشا! تو خود دوران راهنمایی هم المپیاد باید تفننی و تفریحی خونده بشه حالا چ رسد به ابتدایی! دهمو بچه ها مطالعشونو جدی کنن میتونن برن دورهنه چون از چهارم دبستان شروع نکرده بود
اگه میگف هفتم حالا ی چیزی ولی چهارم ابتدایی اخه؟معلومه منظورو نگرفتی...باشه هر چی تو بگی
من نگفتم که بچه ها دو سالو نخونن اینکه الکی به بچه ها استرس اینو میدی که دیره و خیلییا از هفتم شروع کردن کاملا اشتباهه!خب شما به جای 8 ماه دو سال بخونی به جایی بر میخوری؟8 ماه پر استرس که به کنکورت هم فشار وارد میکنه یا 2 سال راحت بخونی اونم با شانس 90 درصد؟