زیاد به درد نمیخوره، بیشتر به درد دوره میخورهبه نقل از hoda.m :سلولي چه قدر به درد مرحله2 ميخوره؟
كدوم كتاب بهتره؟!
من 2 تا میشناسمبه نقل از shnk :هدف از این تاپیک اینه
که ببینیم
واسه امادگی المپیاد زیست جایی ازمون میدین
بدرد می خوره ازمون دادن یا نه؟
کدوم موسسه خوبه؟
سلامبه نقل از parisa khanoom :[size=18pt]بچه ها بازم از جوابای قبلتون ممنون اما حالا 1 سئوال دیگه؟
واقعا چه قدر لازمه متن اصل و انگلیسی بخونم؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم :) [/size]
يه سري خيلي زود شروع ميكنن براي المپياد خوندن، اما دليلي نداره كه اونا حتما موفق باشن!به نقل از h.f :من با یه مشکل بزرگی برخوردم انکه اصن نمیدونم میخام چیکار کنم همه ی کتابا رو خریدم ولی گذاشتم تو کمد و اصن نمیدونم چطوری بخونمشون ! و اینکه اگر کتاب تکست نخونم خیلی بد میشه من امسال میرم دوم و میخام بطور کاملا جدی از تابستون شروع کنم ب نظرتون خیلی از بچه های دیگه عقبم ؟
نكاتي رو متذكر بشم(!) :به نقل از h.f :من با یه مشکل بزرگی برخوردم انکه اصن نمیدونم میخام چیکار کنم همه ی کتابا رو خریدم ولی گذاشتم تو کمد و اصن نمیدونم چطوری بخونمشون ! و اینکه اگر کتاب تکست نخونم خیلی بد میشه من امسال میرم دوم و میخام بطور کاملا جدی از تابستون شروع کنم ب نظرتون خیلی از بچه های دیگه عقبم ؟
دقيقا!به نقل از بهـــــراد :+نكته ي ديگه اي كه هست، پايه ي شيمي تون رو قوي كنيد، مخصوصاً مباحث مربوط به الكترون و شيمي آلي... چون اگه شيمي رو بپيچونين، دوتا پيچ جلوتر هيكلوتونو رو ميپيچونه!!
شيمي دبيرستان رو بخون!به نقل از h.f :خیلی ممنون از کمکتون خیلی خوب بود فقط یه سوال دیگه : شیمی رو کتاب درسی بخونم کافیه اگر نه چه کتابایی رو پیشنهاد میکنین ؟
من اصن نمیدونستم باید شیمی هم بخونم شما بگید چیا باید یخونم !به نقل از N!na :شيمي دبيرستان رو بخون!
آلي اگه بخواي بخوني، چيزاي ديگه بايد بخوني! كتاباي دبيرستان خيلي محدودن!
براي چه قسمتي كتاب شيمي پيشنهادي(!) ميخواي؟
کتابای بازرگانو بخون، مال مبتکران، مختصر و مفیدبه نقل از h.f :من اصن نمیدونستم باید شیمی هم بخونم شما بگید چیا باید یخونم !
فیزیو معمولا سوالاش تحلیلیه که خیلی اطلاعات اضافه ای نمیخواد، اگه تو خط به خط گایتونم حفظ کنی ولی تحلیل تعطیل، نمیتونی ج بدی. (نمیگم خوندن به درد نمیخوره ولی خوب فقط هم خوندن نیست ... )به نقل از بهـــــراد :٢.كلاً مباحثِ بيوشيمي، فيزيولوژي و گياهي در تقدم اند بر ساير دروس و ژنتيك و اكولوژي و رفتار و سلولي ملكولي در مرتبه ي دوم قرار دارن...پس سعي كنيد اون سه تاي اول رو بيشتر تمركز كنيد روش