تو شهری مثه بناب (کوچیک) المپیادر زیستی که مرحله ی دومم قبول شه نداره یا اگه هم داشته ماله عصر حجره...
خیلی از سومیا که منو میشناسن بهم میگن برو شیمی بخون حیفه بری زیست بخونی و از این حرفا ...
میگن تو شهری مثه بناب که امکانات کمی داره زیست خوندن یه مرد آسمونی میخواد که همه فن حریف باشه...
بهم میگن شیمی بخون چون هم تو کنکورت برات خوب تموم میشه هم این که به مطالب درسی شیمی ربط داره و میگن زیست بعد مرحله اول اصلا به کتاب درسی ها ربط نداره...

منم باخودم میگم آخه اگه من به حرف اینا گوش بدم و شیمی بخونم و اگه موفق بشم هم زیاد خوب نیس
چون آینده شهرو از بین میبرم
یعنی اینطوری که من به خاطر این که امکانات کمه نخونم نفر بعدی منم نخونه و نفر بعدی اونم همینطوری و تا.... اینطوری که هیشوقت امکاناتی درست نمیشه ...
این خود مائیم که باید تلاش کنیم و امکانات رو فراهم کنیم...
نمیدونم ...
راستش یه کم به کمکتون نیاز دارم به نظرتون من چیکار کنم؟ از هر کی که سابقه داره و اینو خوند انتظار دارم جواب بده آخه خیلی واسم مهمه

تو که از حرفات معلومه خیلی علاقه داری به المپیاد....خودتم که میگی علاقه و امید و تلاش مهمه....پس دیگه هیچ چیزی مهم نیست
حالا من که تو تهرانم و اونجا به قول تو برعکس شهر شما امکانات زیاده درست
ولی مگه معلم ما بهمون چی میگه..خودش اولین جلسه گفت من فقط سی در صد کتابارو بهتون میگم هفتاد در صد بقیه رو باید خودتون بخونید

حالا اگه فکر میکنی میتونی فقط بشینی بخونی چه عیبی داره اینطوری بعدا حسرت نمیخوری!!!
در ضمن یادم رف بگم 13 خرداد اول دبیرستان رو تموم کردم