• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : تو این مدت واسه المپ زیست چی کار کنم؟

به نقل از ایلیا :
یعنی کارنامه هم نمیدن ک بفهمیم چند درصد زدیم؟
نه.فقط مرحله 2 به اونایی که قبول نمیشن میدن.
تازه اونم باید برین اداره کل آموزش پرورش.

پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

به نظرتون دوره هایی که تو عید تهران می ذارن به دردبخوره؟؟؟؟ :-?

پاسخ : ستاد مرکزی المپیخ های زیستی

هعی
انگیزه ام رفته. حس میکنم تلاشم بی فایدست ! :(

پاسخ : تاثیر امکانات رو قبولی در مرحله2

بنظر من تاثیرش خیلی ضعیفه بیشتر ب خود فرد ربط داره
البته این مربوط ب زیسته

به نقل از ف.سین :
به نظرتون دوره هایی که تو عید تهران می ذارن به دردبخوره؟؟؟؟ :-?
بستگی ب سطح خودتون داره
اونجا شلوغه افراد با سطحای مختلفی هستن
مشهد مگه کم کلاس داره که میخواید برید تهران؟ :-"
اگه دومید ممکنه بدردتون بخوره
پارسال از دوره نوروز طلایی ها یکی م2 قبول شد اونم با اعتراض برنزم شد :D

پاسخ : چرا المپیاد زیست شناسی؟

من با اینکه کلاس هفتمم ولی عاااااششششق زیستم :x :x

سلام دوستان من الان سوم راهنماييم و تقريبا ديگه ميخوام برم اول دبيرستان من خــــــــــــــــــــيلي زيست رو دوست دارم يعني واقعا ميخوام تو المپياد شركت كنم و رتبه بيارم و خب چون چيز خاصي از زيست شناسي رو به طور اختصاصي كار نكردم نميدونم بايد از كجا شروع كنم اين كتاباي گنده اي رو كه شما معرفي ميكنيد كه نميتونم بخونم حالا لطفا بگيد من بايد چه جوري و از كجا براي المپياد بخونم و اينكه چه كتابايي رو مطالعه كنم :-/ :-/ :-/ :o :o :o :-?? :-?? :-??

به نقل از zahra.D :
سلام دوستان من الان سوم راهنماييم و تقريبا ديگه ميخوام برم اول دبيرستان من خــــــــــــــــــــيلي زيست رو دوست دارم يعني واقعا ميخوام تو المپياد شركت كنم و رتبه بيارم و خب چون چيز خاصي از زيست شناسي رو به طور اختصاصي كار نكردم نميدونم بايد از كجا شروع كنم اين كتاباي گنده اي رو كه شما معرفي ميكنيد كه نميتونم بخونم حالا لطفا بگيد من بايد چه جوري و از كجا براي المپياد بخونم و اينكه چه كتابايي رو مطالعه كنم :-/ :-/ :-/ :o :o :o :-?? :-?? :-??

اگه مطالب قبلی تاپیک رو بخونین؛میتونه براتون خیلی مفید باشه چون بودن مواردی مثل شما که این سوال و پرسیدن ولی خب به طور کلی :
خب حالا اینجا یه چیز کلی بگم
منابع برا راهنمایی و دبیرستان فرق نمیکنه
همینه ک هس!
فقط قبل اینا باید زیست و شیمی اول دوم سوم و چهارم دبیرستان هم خونده بشه
و بعد از مطالعه اینا ؛ باید برین سراغ همون کتابایی که اینجا گفته شده.

• لایک
امتیازات: MHO
پاسخ : تابستون المپیادی

سلام.
خب خوشحالم که این سوال رو مطرح کردید چون ممکنه سوال خیلی از دوستای دیگمه هم باشه .
حقیقتا این بستگی زیادی داره به اینکه شما از قبل چه مباحثی رو خوندین .
اگه هنوز اول راه هستید و در حد کمپل و کتب وزارتی بلدید ، بهتره این تابستون کمپل رو مرور کنید و در کنارش تخصصی کار کنید .
اما اگه مباحث رو تا حد متوسط و خوبی بلد هستید :
کمپل رو توی برنامه ی هروزتون قرار بدید. کتابایی که هنوز نخوندید و خودتون دوست دارید و نیاز میبینید که بخونید رو حتما توی همین تابستون بخونید . سوال حتما و حتما زیاد کار کنید . ibo هارو تک و توک حل کنید . سوال از هرجایی گیر اوردین حل کنید .
ساعت مطالعه تون هم لازم نیست در حد خود کشی باشه. چون توی ایام مدارس هم وقت دارید میتونید تا حد خوبی بخونید . نگران وقت نباشید. روزی 6،7 ساعت خوبه . وقت مهم نیست . هم اینه اون بحثی که بخونید رو کامل جمع بندی کنید و چیزی کم و کسر نزارید .
مباحثی که کار نکردید تا الان رو اول کار کنید بعد برگردید بحثایی که قبلا خونده بودید رو بخونید .
نکته : موازی پیش برید. اصلا نگید الان ژنتیک میخونم این هفته ، بعدش فیزیو . نه اصلا . 2 تا بحث رو که یکیش براتون راحته یکیش سخته رو باهم پیش ببرید .
نکته : خلاصه نویسی اصلا و ابدا فراموش نشه ! سعی کنید خلاصه هاتون رو مرتب و منظم بنویسید . جوی که وقتی خواستید بخونید اصلا دیگه نیاز نباشه برگردید کتاب اصلی رو باز کنید.
حتما اگه سوالی دارید از یه بحث، برید دنبال جوابش. اصلا سوالی رو بی پاسخ نزارید .

×بگید چیا خوندید تا بیشتر راهنماییتون کنم.

Back
بالا