• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

به نظرم هنر یه دانش آموز به اینه که هم برا المپیاد بخونه وهم ازدرساش نزنه!
مثلا همین آقای کوشاپایداری هم گفته که من سرهرکلاسی حاضرمیشدم(حتی پرورشی!)
به این میگن یک المپیخی به تمام معنا... =D>

خیلی راحت ! بد آموزی داره ولی عمل کنین ، اگه واقــَن برا المپیاد جدی یی درسای مث ِ جغرافیا ُ تاریخ ُ آمادگی دفاعی ُ ( ;D) کامپیوتر ُ حتی شیمی ُ تو سرویس/ راه ِ مدرسه ، یا تو زنگ تفریا بخون.
بشرطی ک ِ از ساعتای مفیدت برا خوندن ِ زیست استفاده کرده باشیا !
سر ِ کلاسا اَم غیبت نکنین. من ک ِ اکثرا هرچی بلدم از درسای غیر زیستی ُ از تو کلاس با حرفای معلما یاد گرفتم دیگه نخوندم ! ;D اینکه معلم میگه خیلی تاثیر داره ، کلاسا رو برا خوندن ِ زیست نپیچونین ! :-w

آره معلومه كه نتيجه مي زاره :
1- قدرت دركتو 100 برابر بالا مي بره
2- نحوه ي درست درس خوندن رو مي فهمي
3- مي توني پايه يه درستو بالا ببري و به وسيله اون درس تو بقيه درسا هم موفق مي شي مثلا زيست بخوني هم رياضيت قوي مي شه هم شيمي هم فيزيك(كمتر)‌خلاصه تو درساي تخصصي يلي مي شي براي خودت .
4-اعتماد به نفس كه مهمترين عامل تو موفقيت كنكوره انتظارت از خودت بالا مي ره پس موفق ميي شي !
نتيجه اخلاقي: دانشگاه تهران مي بينمت!!!!!!!!!!!!!!! ;)

كامپيوترو موافقم . به خصوص بچه هاي دوم ( شما هم برنامه نويسي مي خونين ديگه ). درس كاملا ذهنيه و هيچ خوندني نمي خواد من خودم با اين تو كلاس معلممون از دست حرفاي عجيب غريب من حرصش در مي يومد(‌خب چي كار كنم اون راه هاي خوشگل منو نمي فهميد) آخر ترم 15 شدم كه كمترين نمرم بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي با شيمي مخالفم . شيمي رو خوب بخونيد تا پايتون قوي شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جغرافي اينا هم سر كلاس نريد !!!!!

*دو پست متوالی ادغام شد

به نقل از biogirl74 :
سلام دوستان

یه چیز دیگه:من که دارم میخونم و مدرسه ها شروع شده چجوری باید هم به درسام برسم و هم به المپیاد؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم!... :)

من براي كامپيوتر ميخونم و اين به درساي مدرسم خيلي لطمه ميزنه اما اصلا برام مهم نيست ، معدل امسال هيچ ارزشي نداره و دوست دارم فقط برا قبولي خرداد بخونم (البته نه در اين حد ;D)
امسال معدلت 20 شه چي ميشه ؟؟؟ همون درس خوندنو بزاري پاي المپياد چي ميشه ؟؟
مشخصه كه المپياد برات بهتره ;)

• لایک
امتیازات: ninja

به نقل از ninja :
كامپيوترو موافقم . به خصوص بچه هاي دوم ( شما هم برنامه نويسي مي خونين ديگه ). درس كاملا ذهنيه و هيچ خوندني نمي خواد من خودم با اين تو كلاس معلممون از دست حرفاي عجيب غريب من حرصش در مي يومد(‌خب چي كار كنم اون راه هاي خوشگل منو نمي فهميد) آخر ترم 15 شدم كه كمترين نمرم بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) :))
ولي با شيمي مخالفم . شيمي رو خوب بخونيد تا پايتون قوي شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جغرافي اينا هم سر كلاس نريد !!!!!

خــُب عزیز من ، شیمی داریم تا شیمی ! الان واقـَن تو ک ِ دومی ب ِ من بگو لازمه بشینی تو خونه این تاریخچه هاشو حفظ کنی ؟ :-\ اون که المپ شیمیه آره ، ولی من ُ تو ک ِ زیستیم نه ! حالا فقط ی ِ 4 تا مسئله میمونه ک ِ اونارم من تو سرویس حل میکنم ! ;D چیه حالا مگه پایَمون قوی بشه ؟! شیمیه پیش حالا یکم مسئله هاش بلــ ــه ! ولی واقــَن دوم خیلیَم کار نداره.

نه من فكر مي كنم شيمي مهمه !!! حتي براي بچهه اي زيست !!!! البته بستگي به طرف هم داره من چون خودم شيمي رو خيلي خيلي دوست دارم اين طوري مي گم !!!!!!
نظر شما هم محترمه !!!!!!!!!!!

ببینید شیمی ریاضی حتی فیزیک(واسه گردش خون) واسه زیست مهمه!
تو این بین زیست از همه نا مهم تره! ;D
کلن یه سری کلاسا مثله ورزش و تاریخ و زبان و ادبیات رو عیب نداره نریم!
دقت کنین المپیاد خوندن به معنای همه ی زندگی نیست! مثلا من از 4 که میخوام درسی بخونم تا 6 درسای مدرسه رو میخونم، اون مهمارو، بعد تا 10 مثلا المپیاد. اگه فرداش کارام زیاد باشه یکم بیشتر بیدار میمونم! برنامه ریزی خیلی مهمه!

اون وقت ما كه مديرمون اجازه نمي ده حتي كلاس بهداشت(همون پرورشي)‌رو نريم چي ؟؟؟؟؟؟؟؟

یکم باهاشون حرف بزنین! بگین بچه های تهران مثلا معافن! اگه کارساز نبود، سره همون کلاس شروع کنید به یواشکیو زیر میزی و پیچوندنی خوندن ;D
اما مطوئن باش مرحله 1 قبول شی میزارن نری سره یه سری کلاسا(البته اگه دومی راس میگن دیگه ;D تو خونه بخون بسته!)

نه بدبختي اينه كه سومم.
اه چه جالب شما تهراني هستين X-( X-((عصبانيت براي اينه كه چرا تا الان نگفته بوديد؟؟؟؟؟ ;) ;) ;) ;) ;))
من اينقدر سوال در مورد تهرانيا دارم ...
شما برنامه ريزيتون براي المپياد چه جوريه اصلا معلماتون چه جورين ؟؟؟؟ چقدر دارين براي المپياد تلاش مي كنين و ..... خلاصه مي شه همه جزئيات در مورد مدرستون رو بگيد ..... :-*

Back
بالا