• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات ریاضی

پاسخ : سوالات ریاضی

خو جبری میشه اثباتش کرد اما ترکیبیاتیش این جوریه که میگیم تمام حالاتو در نظر بگیر حالا میایم میگیم تعداد حالاتی که اول اتفاق x بیوفته بعد اتفاق y با اول اتفاق yبیوفته بعد x برابره چون پیشامد های x و y جدا از همن. ..خو پس تعداد حالاتی که اولین بار سفید بیاد با تعداد حالاتی که دومین بر بیاد برابره یکم بد گفتم امیدوارم بفهمید حکمم میتونید کلی کنید و بجای دو رنگ kرنگ و در نظر بگیرید

یک سوال همه ی فرمول های ریاضی دلیل دارن؟

به نقل از aliasqhar torabi :
یک سوال همه ی فرمول های ریاضی دلیل دارن؟

دلیل (هایی) بر اساس اصول موضوعه ی فرض شده دارن .

• لایک
امتیازات: dorna

درستی یا نادرستی گزاره ی زیر رو اثبات کنید!
به ازای هر بردار غیر صفر aوbوc در فضا،حاصل تقسیم اندازه ی هر بردار بر سینوس زاویه ی بین دو بردار دیگر،مقداریست برابر!
(اگه متوجه نشدین بگین تا ریاضیشو بنویسم!)
+این گزاره در مورد دو بعد صحیحه،اما اینجا اثبات درستی یا نادرستی اون تو سه بعد رو میخوام بررسی کنیم!

به نقل از ما دو نفر :دی :
درستی یا نادرستی گزاره ی زیر رو اثبات کنید!
به ازای هر بردار غیر صفر aوbوc در فضا،حاصل تقسیم اندازه ی هر بردار بر سینوس زاویه ی بین دو بردار دیگر،مقداریست برابر!
(اگه متوجه نشدین بگین تا ریاضیشو بنویسم!)
+این گزاره در مورد دو بعد صحیحه،اما اینجا اثبات درستی یا نادرستی اون تو سه بعد رو میخوام بررسی کنیم!

به وضوح غلطه.

به نقل از H O S E I N :
به وضوح غلطه.
ببخشید یخورده وضوحش رو بیشتر کنید...
همینطور رنگش رو زنده تر....
کنتراستش رو هم همینطور...
چون انگاری مشکل از ال سی دی لپ تاپ منه که وضوحش رو نمیبینم،
مرد حسابی من گفتم اثبات،تو میگی وضوح؟

سلام! کسی میدونه چه جوری وقتی وتر مثلث فیثاغورث رو داریم دو تا ضلع دیگشو پیدا کنیم? :-w
الان من برای کشیدن رادیکال رادیکال3،یعنی رادیکال 3 با فرجه 4 روی محور اعداد ،اندازه دو تا ضلع دیگه مثلث رو میخوام. الان سر امتحان 3 ساعت باید بشینی تا اون دو تا عددو بدس بیاری عایا? :-" :-?

به نقل از ما دو نفر :دی :
ببخشید یخورده وضوحش رو بیشتر کنید...
همینطور رنگش رو زنده تر....
کنتراستش رو هم همینطور...
چون انگاری مشکل از ال سی دی لپ تاپ منه که وضوحش رو نمیبینم،
مرد حسابی من گفتم اثبات،تو میگی وضوح؟
دوستان کمی محترمانه تر باهم رفتار کنید.اینجا جایی است برای بحث درمورد سوالات.نه مسخره کردن هم.
+من حدس میزنم شما منظورتونو در قالب سوال درست بیان نکردید.این چیزی که شما گفتید غلطه.مثالش هم به این شکل که 2بردار با زاویه بین ثابت رو در نظر بگیرید.طول بردار سوم رو هم ثابت بگیرید.در این صورت حاصل تقسیم اندازه ی این بردار بر سینوس زاویه ی بین دو بردار دیگر،مقداریست برابر.در حالی که بردار سوم میتونه هر زاویه ای با 2بردار دیگه داشته باشه و چون طول 2بردار دیگه ثابته این این حاصل یکتا نیست...
در حقیقت در این سوالی که مطرح شده هیچ استفاده ای از در فضا بودنش نمیشه...احتمالا باید منظورتونو از سوال رو شفاف تر مطرح کنید.

بدیهیه که این قضیه برای هر سه بردار دلخواهی برقرار نیست. باید شرط داشته باشه.این چیزی که میگید که در صفحه برقراره، برای سه برداری که جمعشون صفر میشه برقراره و اگه درست متوجه شده باشم همون قضیه سینوس هاست که چون بحث اندازه بردار هاست در واقع میشه بین اضلاع و زوایای یه مثلث. حالا در فضا هم همچین چیزی برقرار هست. چون بردار هایی که جمعشون صفره حتما روی یک صفحه ن. لذا مسءله رو در فضا هم روی صفحه ی بردار ها حل میکنیم!
به نقل از yasaman.k :
سلام! کسی میدونه چه جوری وقتی وتر مثلث فیثاغورث رو داریم دو تا ضلع دیگشو پیدا کنیم? :-w
الان من برای کشیدن رادیکال رادیکال3،یعنی رادیکال 3 با فرجه 4 روی محور اعداد ،اندازه دو تا ضلع دیگه مثلث رو میخوام. الان سر امتحان 3 ساعت باید بشینی تا اون دو تا عددو بدس بیاری عایا? :-" :-?
مثلث فیثاغورس همون مثلث قاءم الزاویه ست؟! وقتی وتر مثلث قاءمم الزاویه رو داری نمیتونی اندازه دو ضلع دیگه شو تعیین کنی!اگه هم یه نوع خاصی از مثلث قاءم الزاویه ست مثلا با اعداد فیثاغورسی 3و 4 و 5 هم که خب نسبت هاش مشخصه و راحت میشه به دست آورد. توضیح میدید چطور با این چیز میخواید رادیکال سه با فرجه چهار رو رسم کنید؟
البته مسءله راهای دیگه ای هم داره. مثلا میتونید از فرمول های طلایی مثلثات استفاده کنید. اگه تانژانت یه زاویه آلفا رو رادیکال سه با فرجه چهار فرض کنید میتونید با قرار دادنش تو فرمولهی تقلیل توان(طلایی)کسینوس زاویه دو آلفا رو جوری به دست بیارید که توش فقط اعداد گویا و رادیکال سه با فرجه دو باشه. حالا از اونجایی که قادریم اینو رسم کنیم اینو روی محور کسینوس ها روی دایره مثلثاتی نشون میدیم.زاویه آلفا دوم از محل برخورد عمودی که تو اون نقطه بر محور کسینوس ها رسم میشه با دایره پیدا میشه. زاویه آلفا نصفشه که قابل رسمه و حالا امتدادش میدیم تا محور تانژانت رو قطع کنه.محل برخورد رادیکال سه با فرجه چهار رو نشون میده! البته روش هندسی هم داره حتما. من خودم هندسی حلش نکردم. ولی یکی از دوستان میگفت با رابطه طولی تو دایره به سادگی رسم میشه.

اون قسمت اول که گفتم وترو داشته باشیم دو تا ضلعشو بدس بیاریم تصحیح میکنم! ;D منظورم این بود چه جوری وقتی یه ضلع مثلث قایم الزاویه رو داریم اون دو تا ضلعشو بدس بیاریم?
از راه فرمول تقلیل توان!? :|

Back
بالا