هری پاتر

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : هری پاتر

قدرت تخیل نویسنده این متن از قدرت تخیل رولینگ بیشتر بوده ...! :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

واقعاً اين آقا كتابا رو خونده كه انقدر با اطمينان زر مي زنه؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

چیزه این آقای عبداللهی احیاناً امم حسودیشون میشه به جی کی رولینگ؟! :-" من برداشتم این بود که حسودیش میشه ;;)

"از سوی دیگر وقتی شما نویسندگان شاهکارهای ادبی دنیا را با نویسنده هری‌پاتر مقایسه می‌کنیم متوجه می‌شویم که بسیاری از این نویسندگان در دهه پنجم زندگی خود به شهرت رسیده‌اند. اما این نویسنده که سن وی هنوز به 50 سال هم نرسیده برنده جوایز متعدد ادبی در سطح جهان می‌شود."

حسود بدبخت :-"

heghaaf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان پـنج
شهر
تهران
رشته دانشگاه
معماری

یعنی چی واقعا؟؟؟ L-: چیز دیگه ای نبود بهش گیر بدن؟؟؟ تازه اصن منطق پشت حرفاش نبود... :D

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

نگا کن چی نوشته...

* رنگ‌های مطرح شده در این کتاب‌ها ریشه در انقلاب مخملی دارند
-پس فردا میان میگن جنگای داخلی آمریکا که ان سال قبلِ رولینگ بوده تقصیر رنگ ملافه های ایشون بوده :|
به نظر من این نویسنده یک یهودی و فراماسونر است.
-نذار دهنم باز بشه!
در نگاه اول به این کتاب متوجه می‌شویم که سحر و جادو در این کتاب حرف اول را می‌زند و در ادبیات یهود نیز این بحث دیده می‌شود و بسیار به این مقوله توجه می‌شود.
-لابد سیندرلا هم توطئه آمریکا و انگلیس بوده دیگه نه؟
این کتاب همچنین دارای رگه‌های فمینیستی شدید است.
یور کیدین می ؛ رایت...؟ :|

در کل : :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

باو بیخیال...اینا منگلن =)) =))
واقعا نقدهاشون فقط ب درد خنده میخوره...
د الاغ...اصلا طرف فمنیست همجنسگرائه فرض کن(ک نیست)...تو رو سنن؟؟ =))
منگلن ب مولا :D
----------
سه نفر موافق اصیل‌زادگی می‌شوند و یکی از آنها مخالف با این نظر می‌شود. سه نفر اول عنوان می‌کنند که پدر و مادر شخص باید اصیل زاده باشد و نفر چهارم عنوان می‌کند که تنها اصالت مادر کافی است. جالب اینجاست که در قوم یهود نسب را از طریق مادر می‌دانند و می‌گویند کسی یهودی است که مادرش یهودی باشد. این نکته ریزی است که بسیاری به راحتی از کنار آن عبور می‌کنند.
------------
عجب خریه...دقیقا بر عکسه...گریفندور و هافلپاف و ریونکلا بودن ک میگفتن اصلا اصیل زادگی مهم نیست و اسلایترین سر این قضایا قهر میکنه...باو این طرف رد کرده حد و مرزو =))

دقیقا کتاب هر چیزی داره الا فمنیسم و همجنسگرایی...طرفی ک این کتاب رو نوشته با قصد و غرض نوشته واقعا...
بله گویا از دید ایشون عاشق دختر شرقی شدن اشتباهه و هری باید عاشق ی چادری ایرانی میشد:))
بخش آخر کتاب ک اصل قضیه است وقتی هری میخواد ورد بگه و ولدمورت رو بکشه اتفاقا از خدا یاد میکنه...
راست میگه ها...دیدین من از وقتی خوندم یهودی شدم؟!...تازه از وقتی خوندم جمعه ها میرم تو تظاهرات ضد نظام:))
باو این یارو گاگول هم هست علاوه بر منگل!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

همچنین در این کتاب به اعتقادات مسلمانان نیز توهین می‌شود. در یکی از حوادث داستان زمانی که مردم در روز جمعه بر روی پلکان‌ها قرار می‌گیرند، مسیرها عکس می‌شود که این کاملا با عقاید مسلمانان که این روز را روزی مقدس می‌دانند در تضاد است. این بحث کنایه از این است که در این روز نباید کاری را انجام داد. در این داستان این گونه عنوان می‌شود که در روز جمعه مسیرها عوض می‌شوند و مردم سرگردان می‌شوند. از روز دوشنبه تا پنج‌شنبه همه مسیرها به درستی انجام می‌شود اما در روز جمعه این پلکان‌ها حرکت می‌کنند و افراد را به مسیرهای دیگری می‌برند.

معنای ضمنی این حادثه که در داستان قرار دارد این گونه می‌تواند باشد، در روز جمعه نباید عبادتی انجام داد زیرا در غیر این صورت به بیراهه خواهید رفت. روز جمعه به طور عام یکی از اعیاد مسلمانان محسوب می‌شود و اعمال خاصی برای آن مشخص شده است. این کتاب در پی نقض این عبادات است. جوان ایرانی هم زمانی که این داستان را می‌خواند با خود این گونه می‌گوید که روز جمعه مسیر پله‌ها عوض می‌شوند و اعمالی که ما انجام می‌دهیم عکس هستند.

آقا این اصن یه ساینس فیکشنیه واسه خودش! اینو تقریبا ساعت ۴:۳۰ صبح بود داشتم می‌خوندم همه خواب بودن، اصن این تیکه رو خوندم عملا زدم زیر خنده نزدیک بود ملت بیدار شن

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

چرت محص بودنشو کاری ندارم، از هنر های این ملته ولی دروغ تو روز روشن؟! رولینگ سابقه نویسندگی نداشته؟ خب ماشالا:د
اولین داستانشو تو شیش سالگی نوشته راجع به یه خرگوش.
و اینکه رمان فانتزی مگه کتاب شعره که سی سال طول بکشه؟ اکثر فانتزی ها جلداش با فاصله کم میان.

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آدم ها تو ایران چون خلاقیت و فکر خوب ندارن باور نمی کنن که یه نفر با یه فکر نه چندان پیچیده بیاد و موفق بشه به خاطر همین دست به خیال پردازی می زنن در مورد آدما مثلا مارک زاکربرگ و رولینگ یهودین ،،،فلانی آمریکایی توطئه گر ،فلانی دستش تو دست استکبار ! هیچوقت نباید آدم های خاصو با روند عادی تححلیل کرد !مثلا اکثر فوتبالیستا توی 26 27 سالگی اوج بازیشونه ،ولی بودن کسایی که تو 18 19 سالگی هم ستاره.بودن.دست آمریکا تو کاره؟

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

من نمیدونم این که این کتابو رولینگ نوشته باشه یا عمه ی من به اینا چه ربطی داره؟! :|
کاسه ی داغ تر از آش که میگن همینه...
حسودیشون میشه این داستان موفق بوده...والّا... :-"

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

يني قشنگ چشمم خورد به شيشه ي عينكما!!!!!!!
مگه مجبورن نقد بنويسن مضحكه ي خاص و عام شن؟!؟!؟! ~X(
خدايا يه عقلي به اينا بده يه پولي هم باز به اينا بده واسه دوا درمون!!!!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

مگه ندیدین که نوشته بود این آقا تمام کتابا رو خونده و تمام فیلما رو دیده؟
به نظر من فیلما رو دیده و کتابش رو هم خونده، تمام ....... های فیلمشو هم دیده و تفریحشو رو هم کرده، بعد دیده خوشش نیومده، اومده گفته: من که خوشم نیومد، چرا بقیه خوششون بیاد؟ بعد نشسته این اراجیف رو نوشته !!!
ولش کنین بابا این حسود بدبخت رو، یکی نیست بگه تو که یه کاره ای تو این مملکتی، وقت گیر آوردی که هری پاتر میخونی؟ فیلم هری پاتر میبینی؟ مگه مردم کم درد و بدبختی ندارن که جنابعالی رفتی کتاب خریدی و تخمه شیکستی و فیلم دیدی و به ........ش که رسیدی ده بار زدی عقب و دوباره دیدی؟ تو خودت گفتی که هری عاشق یه دختری میشه، اگه این رو تو کتاب خوندی که ویدا اسلامیه این..... رو توصیف کرده، خداروشکر فیلمش که دیدی، خودتم اینو گفتی، پس دیدن ........ رو دیگه نمیتونی تکذیب کنی!
خورت همه چی رو دیدی، کیف و حالت رو کردی، حالا یادت افتاده واسه ما عمامه به سر بشی؟؟
بدبخت جانماز آبکش حسود ....

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

در بابا اینکه هری پاتر (البته من بخش چشمگیر موفقیتشو مدیون فیلم میدونم) چقدر تاثیرب گذار و جذب کننده ی مخاطب بوده میخام این کلوپ طرفداران هری پاتر ایرانی رو ببنید که تقریبا با هری پاتر زندگی میکنند
صفحه ی اصلی
فروم طرفدارن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان یه لحظه اینو بخونید :| #-o
در مورد این ضمن اینکه بسیار چرت تشریف داره :Dاما شنیدم در مورد اینکه ایرانی ها چنین ادعایی کردن خانوم رولینگ ضمن عدم تایید و اینکه چنین چیزهایی نبوده بخاطر ایجاد چنین برداشتی شخصا عذر خواهی کرده بودنو فک کنم تو یک چاپ از یکی از همین مجموعه ها میگن یک متن انتها یا ابتدای کتاب در این باره و عذر خواهی چاپ شد.البته مطمین نیستم :-/

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

در راستای پست پویا.م :
دوستان اینُ(+) هم بخونین :-< #-oاز قبلیِ جالب تره :))

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظرم هری پاتر از نظر شخصیت پردازی بی نظیره.
به مرگ سیریوس و دامبلدور و فرد و ریموس و تانکس و اسنیپ فکر کنین، من از جایی که سیریوس تو کتاب محفل ققنوس 3 مرد تا جایی که کتاب تموم شد و هری همش به دنبال راهی برای ارتباط با سیریوس بود فقط گریه کردم، یا تو کتاب اونجایی که هیجان انگیز میشد، از هیجان دستم عرق میکرد و به سبب خیس کردن اون قسمت از جلد که تو دستم بود، جلد کتابام همه پاره اس!
یا مرگ دامبلدور و افکار هری بعد از اون. .... واقعا ناراحت بودم. یا جاییکه اسنیپ رفتار سادیسمیش رو بروز میداد به هری و هرمیون و تانکس و کلا محفلیها، من عصبانی میشدم و گر میگرفتم و میزدم رو جاییکه اسم اسنیپ نوشته شده بود و به خیال خودم دهن اسنیپ رو میاوردم پایین
من و دوستام یه گروه درست کردیم به اسم محفل ققنوس که هرکی میخواد عضوش بشه باید یه سمج بده با سوالات دست ساز خودمون تازه ما فقط کسایی رو که نمره ی عالی بگیرن قبول میکینم! یه روز ما نشسته بودیم بیکار، من پیشنهاد دادم یه گروه ضد اسنیپ بسازیم که هرجا اسنیپ رو دیدیم چه عکس العملی در برابرش نشون بدیم عجب اسکلایی بودیم ها :D
ما با چوب غذاخوری چینی چوبدستی ساختیم، نمادمون رو انتخاب کردیم (من سنگ رستاخیزم) و وقتی فیلماشو میدیدیم، من یکی از بس فیلماشو میدیدم حتی زبان اصلیشو هم حفظ میشدم و تو مدرسه اداشو درمیاوردم. تیکه ی موردعلاقه مون هم اون تیکه ایه که نویل میاد و جلوی ولدمورت حرف میزنه (مهم نیست که هری مرده، هرروز آدما میمیرن، دوستا، خانواده ها، آره، امشب هری رو از دست دادیم، اما اون هنوز پیش ماست، اینجاست، مثل فرد، ریموس، تانکس، اونا بی دلیل نمردن (اشاره به ولدمورت) برعکس تو، چون تو در اشتباهی، قلب هری برای ما میتپید، برای همه مون، هنوز تموم نشده(شمشیر گریفندور را بیرون میاورد)... (هری بلند میشود و میگوید) کانفریگو!) واقعا رولینگ برای ما یه دنیای دیگه ساخت، چون الان من و دوستام هرکدوم منتظر یه رفیق خوب از تو این داستان هستیم :D (مورد انتخابی خودم سیریوسه :D ) درکل، میخواستم بگم چیزی که جی.کی.رولینگ نوشت فقط یه کتاب معمولی نبود، چیزی بود که به تخیلیاتمون واقعیت بخشید و یه دنیای دیگه رو به ما نشون داد. من که واقعا با هری پاتر زندگی میکردم و میکنم...
پی نوشت: من هنوز منتظر دریافت نامه ی هاگوارتزم ^#^
پی پی نوشت: من بعضیوقتا خواب هری پاتر هم میبینم یه بار خواب دیدم رفتیم لندن و سیریوس اونجا یه بستنی فروشی داره رفتیم بستنی خوردیم جیگرمون حال اومد، اومدیم حساب کنیم سیریوس گفت همه مهمون من :D خدایی عحب اسکلی هستم من ها
پی پی پی نوشت: با عرض معذرت واسه چرندیاتی که نوشتم :)

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

خاستم تولد سي و دو سالگي پسري كه زنده ماند رو از همينجا ب ننه باباش كه زنده نماندند تبريك بگم.
هري جيمز پاتر متولد سيم جولاي هزارو نهضدو هشتاد:دى

Golnoosh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 !
شهر
همدان
مدال المپیاد
شیمی میخوندم ☺
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

این نقد دومیه خیلی باحال بود :)) :)) =)) =))

این کتاب به 72 زبان منتشر شد و چه چیزی می‌تواند واقعه هولوکاست را این گونه در سطح جهان در قالب داستان و خیال زنده نگه دارد. همچنین همان گونه که عدد 7 در قوم یهود بسیار مقدس است، این داستان نیز 7 سری داشت و با 7 عنوان مختلف منتشر شد. و هر یک از این کتاب‌ها نویسنده در یک سال منتشر کرده است و هر یک از این کتاب‌ها به یک دوره‌ی خاص باز می‌گردند.
مثلا تمام غم این منتقد اینه ک چرا این 7 سری 7 تا اسم دارن و 6 تا اسم ندارن :)) :))
بعد الان ما میتونیم ادعا کنیم 7 از وقتی این کتابارو خوندیم واسه ما هم مقدس شده =))

ب قرعان اگه رولینگ 1 دهم اطلاعاتی ک اینا دارن میدن رو شخصا بدونه

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
هری پاتر

هری پاتر شاید بهترین نباشه اما از بهترین هاست
دوسه روز پیش دیگه ۷پارت۲(کتابشو تا۴ خوندم قدیما فقط) رو دیدم،شخصیت پردازی،تاثیر،تخیل،ساخت یک دنیای جدید از رویا های بدون محدودیت،
هری پاتر یه شاهکار بود،جدا خیلی چیزا داشت،ینی من تازه وقتی تموم شد فهمیدم چی بود،فهرمانی برای دیگران،از خود گذشتگی هری معرکه بود،اونجا که میره پیش ولدمورت و ارواح مامان باباش،سیریوس..میبینه و میگه مرگ چجوریه،واقعا عالی بود
حرفای نویل جلوی گروه ولدمورت و طرفداراش،کسی ما همیشه با ترسش شناختیم
عدم جاه طلبی هریو شکستن اون چوبه
مرگ دامبلدور و دیدن خاطرات اسنیپ بعدش،مرگ دامبلدور واقعا زیبا بود
هری پاتر مشکلاتی هم داشت اما واقعا معرکه بود

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

تو اون نقدی که گذاشتین این تیکه ش از همه جالب تر بود!! :)) :

"همچنین در این کتاب به اعتقادات مسلمانان نیز توهین می‌شود. در یکی از حوادث داستان زمانی که مردم در روز جمعه بر روی پلکان‌ها قرار می‌گیرند، مسیرها عکس می‌شود که این کاملا با عقاید مسلمانان که این روز را روزی مقدس می‌دانند در تضاد است. "

مشکلی که وجود داره اینه که کسایی که صرفا میشنونُ همه چیُ باور میکنن به آدم همه ی این انگ ها رو خواهند زد! هی این حرفا که: نخون این کتابُ منحرفت میکنهُ اینا! :rolleyes:

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام

به نام خدا

به نقل از ΨђĮŦƸ ŁѺɌÐ Ѧµɠцʂʈ :
عدم جاه طلبی هریو شکستن اون چوبه
اتفاقا به نظر من این قسمت بدترین قسمت تو کل هشتا فیلمه که کارگردان تغییرش داده،‌ اون کاری که تو کتاب انجام می ده هری خیلی بهتر از کاریه که تو فیلم انجام می ده.

بالا