پاسخ : هری پاتر
[quote author=ســــپــــ
[quote author=ســــپــــ
البته خود رولینگ هم قبلا اینو گفته بوده :گفته این پایان هریپاتره
Deathly Hallows is my favourite, and that is the most wonderful way to finish the series
وقتی رولینگ در جریان کار بوده و در نهایت هم تأییدش کرده بهنظرم «صرفاً» یه فنفیکشن نیست.
گفته Rarely نگفته هرگز ادامه همین پاراگراف هم توضیحات خوبی داره.Fan fiction is rarely commissioned or authorized by the original work's creator or publisher, and is rarely professionally published.
It may or may not infringe on the original author's copyright, depending on the jurisdiction and on such questions as whether or not it qualifies as "fair use" (see Legal issues with fan fiction). Attitudes of authors and copyright owners of original works to fan fiction have ranged from indifference to encouragement to rejection.
خب نظرش عوض شده دیگه لابد.به نقل از Weeping Angel :البته خود رولینگ هم قبلا اینو گفته بوده :
پس کلا نباید رو حرفش زیاد حساب کرد
منظورم از نظر تعریف واژه ش نبودا. از این نظر گفتم که گفتین مثل هزاران فنفیکشنی ه که وجود داره. به هر حال درسته که صرفاً نوشتهی رولینگ نیست، اما همین دخالت و تأییدش باعث میشه با اون هزاران کتاب متفاوت باشه و متأسفانه مجبوریم این کتاب رو پایان هریپاتر بدونیم!به نقل از Weeping Angel :گفته Rarely نگفته هرگز ادامه همین پاراگراف هم توضیحات خوبی داره.
مرسی ولی شما دیگه به من نگو هری پاترآرههههههه!!! راست میگی
کتاب هاش رو بخونید. فیلم ها از کتاب ها ضعیف تر بودن به نظر من.پیشنهاد میکنین کتاباشو بخونم یا فیلماشو ببینم؟
ینی منِ 19 ساله شروع کنم به خوندنش دیره ؟کتاب هاش رو بخونید. فیلم ها از کتاب ها ضعیف تر بودن به نظر من.
هرچند خود کتاب ها هم خیلی خاص نبودن
قوت هری پاتر اینه که تقریباً همه محدوده سنی هارو پوشش میده. فن سری هری پاتر از هر سنی داریم الان. اما در هر حال به نظر شخصی من بیشتر مناسب سن 9 تا 14 ساله.
کتاب هاش رو بخونید،توی فیلم هاش به دلیل محدودیت زمان فیلم خیلی از صحنه هاش اجرا نشدهپیشنهاد میکنین کتاباشو بخونم یا فیلماشو ببینم؟
ن هری پاتر جوری نوشته شده ک هر سنی رو میتونه ب خودش جلب کنهینی منِ 19 ساله شروع کنم به خوندنش دیره ؟
پاسخ : کتاب های هری پاتر
سلام آقای سلطان !
چندان هم کم نیستند کسانی که تاحالا کتاب هری پاتر رو نخوندن ! یکیشون هم خود من هستم. من کتاب های هری پاتر رو نخوندم، حتی فیلم هاش رو هم زیاد ندیدم.
ممنون میشیم اگه کتاب هاش رو بزاری. هزینه کتاب های هری پاتر زیاده . خیلی خوب میشه اگر بزاری و همه بتونن رایگان استفاده کنن. به جای پول کتاب هری پاتر هم میتونی بری گاج و قلم چی بخری واسه کنکور بخونی! (از اثرات تب کنکور)
هشتش هفت را جبران ميكنه...............پاسخ : کتاب های هری پاتر
من که تا شش رو دارم ولی هفت رو ندارم و نخوندم! چون فکر کردم وقتی که میگیره نمیصرفه(یعنی کتاب خوبی نیست، من خوشم نمیاد ازش)
اولا خوشم میومد، 6 تاشو خریدم(البته تا شش رو خوندم از خریزش پشیمون شدم!). دیگه خوشم نیومد
چطوري ميشه پي دي اف فرستاد؟؟؟
تو یه آپلودسنتر فایلت رو بارگذاری کنچطوري ميشه پي دي اف فرستاد؟؟؟