هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هری پاتر

کتابای منم در اصل مال خواهرمه چون به هر حال من اون موقع سواد نداشتم به کل :-"
اول کتاباشم معمولا تاریخ میزنه ولی سنگ جادوش تاریخ نداره فقط نوشته کتابسرای نارون ;D- چاپ نهم
ولی اول حفره ی اسرار آمیز نوشته یکشنبه 81.3.12- هدایت. اولشم یکی از این برچسبای آدامس(برچسبه، چیه؟:-") چسبونده با طرح قلب :))
کتابامون به جز یکی دوتا از جمله زندانی آزکابان که خیلی خیلی بیشتر از بقیه خونده شده، سالمن ;D
یه آلبوم هم داشتیم از عکسای هری پاتر:)) از مجله و روزنامه و پوسترو اینا جمع آوری میکردیم(اینترنت چی بود باو؟)
اواخر کلاس اول با زحمت بسیار سنگ جادو رو خوندم... گلناز تو بعضی صفحه ها برای کلمه های سخت پاورقی نوشته بود =)) [شایدم بعضیاشو من نوشته م؛ باور کنین یادم نمیاد ;D :-"] مثلا بالای "زبانزد" شماره ی 1 خورده؛ بعد پایین صفحه نوشته "1-معروف و مشهور" ;;) یا "پاتیل" و "مرتفع" و این جور کلمه ها ...

من خودم زیادازرمان خوشم نمی یاد ولی چرا هری پاتررو خوندم جالب بود ولی با فیلمش خیلی فرق داشت :)

داستان و فیلم خوبیه البته از کتابش خیلی بیشتر لذت بردم
ولی خوب
هر چیزی تو سن خودش خوبه
مثلا الان مطمءنم اونقدی ک 2-3 سال پیش خوندم و لذت بردم عمرا لذت ببرم
راستی یه نکته دیگه هم هس
همه ی لذتش به این بود که قایمکی تو جامیز سر زنگ ریاضی و ... از ترس معلم یا شبا قایمکی زیر پتوم با چراغ قوه از ترس والدین :)) :)) :))
پ.ن: چقد از فعل "لذت بردن " استفاده کردما!!!!! ;D

چه سنی لیلی جان؟ ;D
من 12-13 ساله دارم با هری پاتر سر میکنم و حداقل سالی دو بار دوره دارم، هردفعه هم بیشتر از دفعه ی قبل لذت میبرم. :دی
هری پاتر که سن و سال نمیشناسه :-"

به نقل از پری‌ناز :
چه سنی لیلی جان؟ ;D
من 12-13 ساله دارم با هری پاتر سر میکنم و حداقل سالی دو بار دوره دارم، هردفعه هم بیشتر از دفعه ی قبل لذت میبرم. :دی
هری پاتر که سن و سال نمیشناسه :-"

چرادیگه دلبندم می شناسه ;D ;D ;D

من الان دارم میرم تو 19. کتابای هری پاترمو دادم به داداشم ولی گه گاهی میگیرم از اول می خونمشون.
دنیای من بود... 8-^

قشنگ ترین و به یاد موندنی ترین کتابیه که خوندم...من و دوستام عاشقشیم :x...یه سایتی هس اسمش دمنتوره...با رولینگ مصاحبه میکنه ومی تونین فیلم ها کلیپ های هری رو دانلود کنین ازش آدرسش اینه:www.dementor.ir

خيلى قشنگه :)
اصن وقتى ميخونمش، احساس ميكنم تو همون دنياى جادوييم.
تا حالا حدود ٢٠ بار خوندمش ولى باز هم دلم ميخواد بخونمش.
6 و 7 ـِش رو بيشتر دوست داشتم.

من پارسال هر دور که کتاباشو تموم می کردم ، دوباره از نو شروع می کردم!!!!!!!! ;D

باورتون نمیشه ؟!

اگه پارسال یه امتحان ازم از جزئیات کل کتاب ها می گرفتنند ، مطمئنم 20 می شدم!!!!!!!! :)) ;D

منم عاشششششششششق خوندن کتابشم تا حالا هم چندین بار خوندمش هیچ وقتم از دوباره خوندنش حوصلم سر نمیره :x

بچه ها :-"
من تا الآن صد بار یا شایدم بیشتر فیلمشو دیدم ( هر سری 100 بار ها :-" )
ب نظرتون کتاباشو بخرم ؟ :-?
مثله فیلمش هیجان داره ؟

به نقل از آرام ـش :
مثله فیلمش هیجان داره ؟
برای من کتابا ـاش خیلـی جذاب تر از فیلم ـش بود!
میتونی از کتابخونه بگیری! :-"

به نقل از آرام ـش :
مثله فیلمش هیجان داره ؟
کتاباش 1000 برابر بهتره.چون تو فیلم نمی تونستن همه جاش رو درس کنن ولی کاش اول کتاباش رو میخوندی

من با اطمینان 100% میگم کتاباش بهتره از فیلمش
یادش بخیر قبلنا ک dial up بودم س ساعت میشستم پای دانلود کتابای هری پاتر :)) و وقتی کتاب تموم میشد این بود وضع چشام----> :-\

به جز فیلم محفل ققنوس که واقعا افتضاح بود بقیه بـــد نبودن. یادگاران مرگ و سنگ جادو رو هم خیلی خوب ساخته بودن البته. 8->

دیروز تو کتابفروشی چشممان افتاد به هری پاتر های ترجمه ی ویدا اسلامیه؛ چاپ n ُم. فقط درک نمی کنم چرا نصف شده بودن. :-? کاغذ نازک شده؟ :-" سانسور شده؟ :-" خلاصه ش کرده ن؟ یا میتونیم این طور فرض کنیم که کتابای من چون کهنه ان و صدبار ورق خورده ن حجمشون زیاد شده؟ :-"

به نقل از آرام ـش :
مثله فیلمش هیجان داره ؟
من میگم حتما بخر!

البته الان قیمت کلش دور و بر 100-150 می گذره فک کنم!

گفته باشم!!!

به نظر منم کتاباش یه چیز دیگس فیلمشتو هر قسمت خیلی کلیه وقتی کتاباشو بخونی اونوقت میفهمی داستان اصلی چی بوده

سلام!

خب من وقتی 9 سالم بود خوندم و تو اون سن واقعن کتاب خوبُ مناسبیه. اکثر کسایی هم که میخوننشُ بعدن دوره میکنن به خاطرِ اینه که یاد اون دوران میفتن، آدم تو یه دنیای دیگه بود کلن! 8> رمانای بهتر از اونُ هم خوندم، ولی نمی دونم چرا همه یه علاقه ی خاصی بهش داریم. :-؟؟

+ توصیه میشه در سنین بالای 13 سال خوانده نشود. :دی

+ در اکثر مواقع کتاب بهتر از فیلمه، اول کتاب یه چیزو بخونید.

:دی

من 13-14 سالگی خودنمش

کتاباشم از ضهرا میگرفتم :)

اصن کلا یه سال در ارزویه مدرسشون بودم 8-^ 8-^ 8-^ 8-^

واقعن اینجوری بودم : 8-^

بعد از اینکه کتاباشو خوندم فیلمشو دیدم. :x

من عاشقشونم :xکلا قویه تخلیت تقویت میشه در حد ... ;D

کلا کتابای فانتزی که بشه درکشون کرد و به بیان احساسات بپردازن و نه صرفا تخیلات طرفدار دارن...

Back
بالا