• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هری پاتر

قدرت تخیل نویسنده این متن از قدرت تخیل رولینگ بیشتر بوده ...! ;D

واقعاً اين آقا كتابا رو خونده كه انقدر با اطمينان زر مي زنه؟

چیزه این آقای عبداللهی احیاناً امم حسودیشون میشه به جی کی رولینگ؟! :-" من برداشتم این بود که حسودیش میشه ;;)

"از سوی دیگر وقتی شما نویسندگان شاهکارهای ادبی دنیا را با نویسنده هری‌پاتر مقایسه می‌کنیم متوجه می‌شویم که بسیاری از این نویسندگان در دهه پنجم زندگی خود به شهرت رسیده‌اند. اما این نویسنده که سن وی هنوز به 50 سال هم نرسیده برنده جوایز متعدد ادبی در سطح جهان می‌شود."

حسود بدبخت :-"

یعنی چی واقعا؟؟؟ :-L چیز دیگه ای نبود بهش گیر بدن؟؟؟ تازه اصن منطق پشت حرفاش نبود... ;D

نگا کن چی نوشته...

* رنگ‌های مطرح شده در این کتاب‌ها ریشه در انقلاب مخملی دارند
-پس فردا میان میگن جنگای داخلی آمریکا که ان سال قبلِ رولینگ بوده تقصیر رنگ ملافه های ایشون بوده :|
به نظر من این نویسنده یک یهودی و فراماسونر است.
-نذار دهنم باز بشه!
در نگاه اول به این کتاب متوجه می‌شویم که سحر و جادو در این کتاب حرف اول را می‌زند و در ادبیات یهود نیز این بحث دیده می‌شود و بسیار به این مقوله توجه می‌شود.
-لابد سیندرلا هم توطئه آمریکا و انگلیس بوده دیگه نه؟
این کتاب همچنین دارای رگه‌های فمینیستی شدید است.
یور کیدین می ؛ رایت...؟ :|

در کل : :|

باو بیخیال...اینا منگلن =)) =))
واقعا نقدهاشون فقط ب درد خنده میخوره...
د الاغ...اصلا طرف فمنیست همجنسگرائه فرض کن(ک نیست)...تو رو سنن؟؟ =))
منگلن ب مولا ;D
----------
سه نفر موافق اصیل‌زادگی می‌شوند و یکی از آنها مخالف با این نظر می‌شود. سه نفر اول عنوان می‌کنند که پدر و مادر شخص باید اصیل زاده باشد و نفر چهارم عنوان می‌کند که تنها اصالت مادر کافی است. جالب اینجاست که در قوم یهود نسب را از طریق مادر می‌دانند و می‌گویند کسی یهودی است که مادرش یهودی باشد. این نکته ریزی است که بسیاری به راحتی از کنار آن عبور می‌کنند.
------------
عجب خریه...دقیقا بر عکسه...گریفندور و هافلپاف و ریونکلا بودن ک میگفتن اصلا اصیل زادگی مهم نیست و اسلایترین سر این قضایا قهر میکنه...باو این طرف رد کرده حد و مرزو =))

دقیقا کتاب هر چیزی داره الا فمنیسم و همجنسگرایی...طرفی ک این کتاب رو نوشته با قصد و غرض نوشته واقعا...
بله گویا از دید ایشون عاشق دختر شرقی شدن اشتباهه و هری باید عاشق ی چادری ایرانی میشد:))
بخش آخر کتاب ک اصل قضیه است وقتی هری میخواد ورد بگه و ولدمورت رو بکشه اتفاقا از خدا یاد میکنه...
راست میگه ها...دیدین من از وقتی خوندم یهودی شدم؟!...تازه از وقتی خوندم جمعه ها میرم تو تظاهرات ضد نظام:))
باو این یارو گاگول هم هست علاوه بر منگل!

همچنین در این کتاب به اعتقادات مسلمانان نیز توهین می‌شود. در یکی از حوادث داستان زمانی که مردم در روز جمعه بر روی پلکان‌ها قرار می‌گیرند، مسیرها عکس می‌شود که این کاملا با عقاید مسلمانان که این روز را روزی مقدس می‌دانند در تضاد است. این بحث کنایه از این است که در این روز نباید کاری را انجام داد. در این داستان این گونه عنوان می‌شود که در روز جمعه مسیرها عوض می‌شوند و مردم سرگردان می‌شوند. از روز دوشنبه تا پنج‌شنبه همه مسیرها به درستی انجام می‌شود اما در روز جمعه این پلکان‌ها حرکت می‌کنند و افراد را به مسیرهای دیگری می‌برند.

معنای ضمنی این حادثه که در داستان قرار دارد این گونه می‌تواند باشد، در روز جمعه نباید عبادتی انجام داد زیرا در غیر این صورت به بیراهه خواهید رفت. روز جمعه به طور عام یکی از اعیاد مسلمانان محسوب می‌شود و اعمال خاصی برای آن مشخص شده است. این کتاب در پی نقض این عبادات است. جوان ایرانی هم زمانی که این داستان را می‌خواند با خود این گونه می‌گوید که روز جمعه مسیر پله‌ها عوض می‌شوند و اعمالی که ما انجام می‌دهیم عکس هستند.

آقا این اصن یه ساینس فیکشنیه واسه خودش! اینو تقریبا ساعت ۴:۳۰ صبح بود داشتم می‌خوندم همه خواب بودن، اصن این تیکه رو خوندم عملا زدم زیر خنده نزدیک بود ملت بیدار شن

چرت محص بودنشو کاری ندارم، از هنر های این ملته ولی دروغ تو روز روشن؟! رولینگ سابقه نویسندگی نداشته؟ خب ماشالا:د
اولین داستانشو تو شیش سالگی نوشته راجع به یه خرگوش.
و اینکه رمان فانتزی مگه کتاب شعره که سی سال طول بکشه؟ اکثر فانتزی ها جلداش با فاصله کم میان.

آدم ها تو ایران چون خلاقیت و فکر خوب ندارن باور نمی کنن که یه نفر با یه فکر نه چندان پیچیده بیاد و موفق بشه به خاطر همین دست به خیال پردازی می زنن در مورد آدما مثلا مارک زاکربرگ و رولینگ یهودین ،،،فلانی آمریکایی توطئه گر ،فلانی دستش تو دست استکبار ! هیچوقت نباید آدم های خاصو با روند عادی تححلیل کرد !مثلا اکثر فوتبالیستا توی 26 27 سالگی اوج بازیشونه ،ولی بودن کسایی که تو 18 19 سالگی هم ستاره.بودن.دست آمریکا تو کاره؟

من نمیدونم این که این کتابو رولینگ نوشته باشه یا عمه ی من به اینا چه ربطی داره؟! :|
کاسه ی داغ تر از آش که میگن همینه...
حسودیشون میشه این داستان موفق بوده...والّا... :-"

Back
بالا