settareh
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
پاسخ : صفر منهای صفر؟
.
.
چه ربطی داشت؟به نقل از Unicorn :شما به زیست علاقه مندین احیانا؟! اصلا نمی خوام توهین کنم، منم زیست رو دوست دارم... ولی یه چیز جالب و این که در دنیای بعدی، چون ماده ای وجود نداره، علم زیست شناسی هم کلا وجود نداره... علم فیزیک هم یه تغییراتی می کنه... ولی جالبه که ریاضی در بعد بالاتر تکون نمی خوره!!!!
در ضمن، وقتی یه مطلب ریاضی می خونین، خیلی خیلی بیشتر از وقتی که مطلب زیست شناسی می خونین، توی ذهنتون سیناپس درست میشه... هر ذهنی هم که سیناپس های بیشتری داشته باشه، کارکرد بهتری داره... فک کنم طی سال های 40 بود که درس ریاضی رو از رشته ی تجربی حذف کردن، و دیدن که دانش آموزایی که ریاضی نخوندن به شدت ضعف پیدا می کنن توی فهمیدن بقیه ی درسهاشون... من به زیست اصلا توهین نکردم ولی خودم حاضر نیستم ریاضی رو با چیز دیگه ای عوض کنم!
خوب این همه دلیل آوردن که می شه صفر. چرا بی نهایت؟به نقل از dr.eniac :بی نهایت نمیشه ؟
فکر کنم این بهترین دلیله و استدلاله واسه اینکه صفر منهای صفر میشه صفر.البته همه ی دلیلایی که میشه آورد بر اساس قاعده و فرضیاتیه که آدما در نظر گرفتن!ریاضی اصولا یه علم انتزاعیه پس نه تنها همه چیش با طبیعت منطبق نیست بلکه اصن نیازیم نیست منطبق باشه!چون زاده ذهن انسانه!به نقل از JOYFOOLISH :فکر می کنم دلیل این که می شه صفر اینه که تا جایی که من می دونم و همه می دونیم ، اساسا توی ریاضی چیزی به عنوان تفریق نداریم . در واقع وقتی علامت تفریق رو می ذاریم ، داریم یه عدد رو با یک عدد منفی جمع می کنیم . در واقع : 0+(0-)=0-0 . خب -0=0 پس یعنی 0-0=0+0 . 0+0 هم کاملا مشخصه که می شه 0 . پس 0-0=0 .
ببین هیچی چیزی نیست که وجود داشته باشه ... هیچی حالتیهکه عدم وجود چیزای دیگه رو باین میکنه ... پس وقتی چیزی نمونه ... یعنی در اصل چیزی وجود ندارد ---> عدم وجود=نیستی=هیچی=صفر!به نقل از Infidel :تعریف نشده. چون 0=هیچی 0-0 یعنی که ما هیچی رو از هیچی برداریم. پس چیزی نمیمونه! حتی هیچی. پس تعریف نشدست!