این چه دلیله؟!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Negin.KH3 :ولی مگه میشه وقتی که هیچی نداریم،بخوایم ازش هیچی رو برداریم؟
اینجوری که شما میگین پس حتما 0/0 هم تعریف شده است؟؟؟به نقل از astronomer_girl :کجای 0-0 واستون مبهمه؟ خوب هیچی نداری هیچی هم ازش کم نمیشه، به عبارت دیگه فرض کن هیچ تغییری ایجاد نکنی، حتی اگه رو عدد صفر باشه. پس همون عدد اولیه باقی می مونه. :)
به نقل از RATANIOT :اینجوری که شما میگین پس حتما 0/0 هم تعریف شده است؟؟؟
اگه حرف شما درست باشه پس این جمله رو چه طور تحلبل میکنین : هیچی سیب نداریم, اونارو به هیچ قسمتی تقسیم نمیکنیم( یعنی میزاریم همینجوری که بوده بمونه) حالا طبق این میشه بگیم 0/0=0 !!!
به نظر شما درسته؟؟؟
شاید 0-0=0 ,ولی دلایلتون آدم رو قانع نمیکنه...![]()
نظر من كه درسته نه ؟به نقل از dr.eniac :دوستان ببينيد
0-0=x
x+0=0
x=0 ===> 0-0=0
فكر كنم كاملا مفهوم بوده باشه
نظر شما دقیقا کپی (برگردون) زبان گفتار (عامیانه ) است... و از نظر علم ریاضی ایراد داره...به نقل از dr.eniac :دوستان ببينيد
0-0=x
x+0=0
x=0 ===> 0-0=0
فكر كنم كاملا مفهوم بوده باشه
چرا x=0 ايراد داره ؟به نقل از RATANIOT :نظر شما دقیقا کپی (برگردون) زبان گفتار (عامیانه ) است... و از نظر علم ریاضی ایراد داره...
البته من خودم اونقدرا هم اطلاعات ریاضیم عالی نیست ولی همین قدرو میدونم که تو ریاضی نمیشه اینجوری چیزیو اثبات کرد...
چون مثلا قسمت x=0 خودش احتیاج به اثبات داره و نمیتونین ازش واسه اثباتتون استفاده کنین...
چه جوری اونوقت؟به نقل از Dr.Eniac :بی نهایت نمیشه ؟
خوبه الان خودم دو جور اثباتش كردم كه ميشه 0به نقل از Analia :چه جوری اونوقت؟
نه آقا جان میشه صفر
منظورت از تهي همون صفره؟به نقل از A]-[()()RA :میشه تهی... چون 0 با -0 خط میخوره...