پس حتما میام...زنبیلمم میذارم یه وقت کسی جامو تو صف نگیرهبه نقل از oo00oo :آقا اونجا که برنامه اش ردیفه..
4 شب برنامه داریم عزیزم
سخنرانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدی مراد
روضه خوانی و ذکر مصیبت با صدای گرم و زیبای محمد جواد رحمتی
مداحی و سینه زنی با نوای پرشور مداح اهل بیت کربلایی داوود چشم به راه و ذاکر اهل بیت محمد صادق بال محمدی
ساعت و مکان مراسم متعاقبا اعلام می شود.
بالیت چرا چرت و پرت میگی؟!...2صفحه ی آخر پ.خ من با کسانی بوده که همشون مدیر انجمن هستن و یکیشون هم تاجیکیه!به نقل از oo00oo :از بالا نرسیده پ.خ از همون کسی رسیده که 2 صفحه آخر پیام خصوصی هات با اونه (عجب)
اوکی چند بار اعلام میکنن؟؟؟
زمانش که ماشا... فک کنم یادشون رفته
پوریا 17 رو نوشتم آسون بود باو
به همون بالاییا بگو هر وقت تاپیکای دیگه اسپماش پاک شد مخصوصا راهنمایی و دبیرستان فرزانگان اسپمای مارو هم پاک کنید.به نقل از گاو عاشق :@تمام فعالان حلی!:همین الان از بالا به من گفتن زیادی اسپم میدیم ...هر جا زیاد شد اسپمش من سعی میکنم جلوگیری کنم(ببین کی این حرفو میزنه! )...
پس وا3 اسپم نشدن!:نظرتون راجع به داربست ها چیه؟؟! ...منظورم اینه که به نظرتون زمان زدنش یه ذره زود نیست؟! ...یا یه ذره دیر؟! ...
بعد کلا به نظرتون سمینار چجوریه؟! :)
بالاییه من رو توجیح کرد که فرزانگان خیلی کمتر از ما اسپم داره...و منم فردا میام تو رو متقاعد میکنم...به نقل از Immortal :به همون بالاییا بگو هر وقت تاپیکای دیگه اسپماش پاک شد مخصوصا راهنمایی و دبیرستان فرزانگان اسپمای مارو هم پاک کنید.
نه احمق...خب خط کش داریم...مثلا نمیایم بگیم مکانیک بیشتر به حیات میپردازه یا زیست که...از سطح پروژه ها واقعا تابلوه...به نقل از Immortal :تا جايي كه من ميدونم قرار بود داربستا امروز زده بشه! زنگ ناهارو ميگم گاو! بعد اين مقايسه بهترين مروه واقعا حرف مسخره اي بود!عين اينه كه متر و با كيلوگرم مقايسه كني! :-&