پس حتما میام...زنبیلمم میذارم یه وقت کسی جامو تو صف نگیرهبه نقل از oo00oo :آقا اونجا که برنامه اش ردیفه..
4 شب برنامه داریم عزیزم
سخنرانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدی مراد
روضه خوانی و ذکر مصیبت با صدای گرم و زیبای محمد جواد رحمتی
مداحی و سینه زنی با نوای پرشور مداح اهل بیت کربلایی داوود چشم به راه و ذاکر اهل بیت محمد صادق بال محمدی
ساعت و مکان مراسم متعاقبا اعلام می شود.
![]()
بالیت چرا چرت و پرت میگی؟!...2صفحه ی آخر پ.خ من با کسانی بوده که همشون مدیر انجمن هستن و یکیشون هم تاجیکیه!به نقل از oo00oo :از بالا نرسیده پ.خ از همون کسی رسیده که 2 صفحه آخر پیام خصوصی هات با اونه(عجب)
اوکی چند بار اعلام میکنن؟؟؟
زمانش که ماشا... فک کنم یادشون رفته![]()
پوریا 17 رو نوشتم آسون بود باو
به همون بالاییا بگو هر وقت تاپیکای دیگه اسپماش پاک شد مخصوصا راهنمایی و دبیرستان فرزانگان اسپمای مارو هم پاک کنید.به نقل از گاو عاشق :@تمام فعالان حلی!:همین الان از بالا به من گفتن زیادی اسپم میدیم...هر جا زیاد شد اسپمش من سعی میکنم جلوگیری کنم(ببین کی این حرفو میزنه!
)...
پس وا3 اسپم نشدن!:نظرتون راجع به داربست ها چیه؟؟!...منظورم اینه که به نظرتون زمان زدنش یه ذره زود نیست؟!
...یا یه ذره دیر؟!
![]()
...
بعد کلا به نظرتون سمینار چجوریه؟! :)
بالاییه من رو توجیح کرد که فرزانگان خیلی کمتر از ما اسپم داره...و منم فردا میام تو رو متقاعد میکنم...به نقل از Immortal :به همون بالاییا بگو هر وقت تاپیکای دیگه اسپماش پاک شد مخصوصا راهنمایی و دبیرستان فرزانگان اسپمای مارو هم پاک کنید.![]()
نه احمق...خب خط کش داریم...مثلا نمیایم بگیم مکانیک بیشتر به حیات میپردازه یا زیست که...از سطح پروژه ها واقعا تابلوه...به نقل از Immortal :تا جايي كه من ميدونم قرار بود داربستا امروز زده بشه!زنگ ناهارو ميگم گاو!
بعد اين مقايسه بهترين مروه واقعا حرف مسخره اي بود!عين اينه كه متر و با كيلوگرم مقايسه كني! :-&