بعضیاش زیاد جالب نیست!ولی در کل از بقیه ی رمان ها بهتره!به نقل از mr1991 :من كه تا حالا هر كدومو خوندم مزخرف بوده!

شما که میگی هیچ کودومشونو نخوندی پس حق نداری در موردش نظر بدیبه نقل از نرگس :از این رمان های ایرانی عاشقانه ی مزخرف که یه مشت چرت و پرته و فقط وقت آدمو میگیره متنفرم! :-& :-& :-& :-& :-&
اعتراف هم می کنم که تاحالا هیچ کدوم از این رمان ها رو نخوندم! :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

دلیلی نداره که حتما بخونم بعد نظر بدم!یک نفر که خیلی از خوندن این رمان ها لذت میبره داستان بهترین رمانی که خونده بود رو واسم تعریف کرد تا منم بخونمش،منم حالم بد شد!10 تا از این نمونه وجود داره،که یا شنیدن داستان از این رمان ها متنفر شدم! :-&به نقل از hidden :شما که میگی هیچ کودومشونو نخوندی پس حق نداری در موردش نظر بدی
حتی اگه چند صفحشو خونده باشی
حداقل باید یکی دوتا از معروفاشو کامل بخونی تا حرفت به عنوان یک نظر حساب بشه
(من اصلا طرفدار این رمانا نیستم ...کلا میگم هر کی در مورد هر چی نظر میده باید این اصلو رعایت کرده باشه)

سبک نویسنگی خیلی مهمهبه نقل از نرگس :دلیلی نداره که حتما بخونم بعد نظر بدم!یک نفر که خیلی از خوندن این رمان ها لذت میبره داستان بهترین رمانی که خونده بود رو واسم تعریف کرد تا منم بخونمش،منم حالم بد شد!10 تا از این نمونه وجود داره،که یا شنیدن داستان از این رمان ها متنفر شدم! :-&