اتحاد با شهر سمپادی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : اتحاد با شهر سمپادی ها

آرمیتا ثابتی اشرفی که با صفر پست ادعا میکنه مثل علی که اینجا فعالیت داره اونجام حق داره.
آقا بینوا.
:))

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

1.کاش آقای مطهری الان وقت داشتند و خودشون به قضیه رسیدگی میکردند.به نظرم صلاحیت هیچ کس برای تصمیم گیری در این مورد بیشتر از ایشون نیست.چون فکر کنم همه کاربرها ایشونو به عدالت بشناسن.من تاحالا ندیدم حرف ناحق بزنن.مطمئنم الان هم اگه خودشون بودن اینجوری برخورد نمیکردن...یکطرفه و ...
2.وای به حال ما سمپادیها اگه خودمون بین خودمون نتونیم به تواقث برسیم و با هم و پشت هم باشیم از بقیه چه انتظاریه؟همون بهتر که در سازمانو گل بگیرن!
3.من نه از آقای بذرکار ولی از خانم آرمیتا انتظار داشتم سریعا یه همچین بحث بچه گانه ای رو جمعش کنن و نذارن کدورتی پیش بیاد.نه اینکه خودشون ادامه ش بدن.به هرحال ما امیدمون به مدیران بود.
4.قبول کتید که علی آقا نقش زیادی در فعال شدن این فروم داشته و قبول کنید که خیلی وقتها کوتاه اومده در برابر برخی حرفها.
5.اگه تو سایت دیکتاتوری نیست اجازه بدید کاربرها خودشون تصمیم گیری کنن درمورد علی آقا و اساسا اتحاد با سمپاد سیتی.
6.پیغامهای خصوصی هرکس خصوصین!چه جوری انتظار دارین ایشون بیاد پیغامهاشو بذاره در ملا عام؟!
7.علی آقا شما که تا الان زیاد کوتاه اومدی این یه بار هم کوتاه بیا و به قضیه پیغام خصوصی جواب بده تا ما هم بفهمیم قضیه چی بوده.
8.آقای بذرکار این قضیه پیغام خصوصی هم برای شما شده قضیه:بگم؟!بگم؟! اگه واقعا مسئله ای هست بگید تا همه مون بدونیم.

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

کلا عادت دارین بحث رو عوض کنید و نصف سوالات رو جواب ندین! اگه می گین آقا علی با اخلاقه، خب بذارن پیغام خصوصی هاشون رو بذارن و بچه ها تصمیم گیری کنن دیگه! با این چه مشکلی هست؟

می گید ایشون تاپیک زدن و معذرت خواهی کردن از همه. ایشون چندمین بارشونه که تاپیک می زنن و معذرت خواهی می کنن و دوباره به کاراشون ادامه می دن؟! اصلا چرا باید کاری بکنن که مجبور شن بیان معذرت خواهی؟ چرا باید با کاربرا بد صحبت کنن و کاری کنن که این همه گزارش داشته باشیم و تازه بیان بعدش از کاربرا و مدیران معذرت خواهی کنن؟
ضمنا، ما به کاربرا بی احترامی ای کردیم جایی؟ جایی از دست ما ناراحت شدن؟ اگه شدن معذرت می خوایم از همشون و از همشون می خوام که بیان و بگن تا ما هم از همشون معذرت خواهی کنیم و بدونیم کجا از دست ما ناراحت شدن و چرا.

آقای بذرکار و آرمیتا هم نگفتن که می خوان مدیر باشن. گفتن اگه می خواین کس دیگه ای رو معرفی کنین، اگر هم که نه، یه مدیر اینجا، یه مدیر اونجا. منظورشون این بود که لازم نیست چون اینجا دو تا مدیر بودن، پس ما هم می گیم که می خوایم اونجا مدیر باشیم.

مطمئنا اگه بچه ها قضیه ی پیغام خصوصی ها رو بدونن، دیگه قضیه فرق خواهد کرد. آقای بذرکار و آرمیتا هم گفتن که اگه بذارن، پیغام خصوصی ها رو بذارن که خود بچه ها تصمیم گیری بکنن. تا الان هم ملاک بچه ها و گزارش هایی بوده که کردن. از آقای علی هم درخواست کردن که در قبال اون پیغام ها جوابگو باشن، ولی انگار صلاح دونستن که در این قبال سکوت کنن.

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

ببخشید که باز هم دخالت می کنم !

اگه نظر من رو بخایید ، گربه رو دم حجله بکشید ! الان که مدیر ندارن ، این جوری رفتار می کنن ! حالا مدیر دار بشن که دیگه صاحب سایت می شن !

لازمه بگم که اگه علی آقا مشکلی نداره ، خوب بزاره همه بخونن !

_______________________________________________________________________________________

نمی دونم چرا امتیاز منفی من داره به صورت نجومی زیاد می شه ! :))

khornas

کاربر فعال

منم بی صبرانه موافقم این پیغام های خصوصی رو ببینیم..
اگه نشون نمیدن خودت اون جاهایی که بده رو بگو..
خیلی کشش دادین.
امید وارم حل شه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

این غیر اخلاقیه که بدون رضایت علی آقا کسی بخشی از پیغام خصوصیهای ایشونو بذاره اینجا.من از خودشون خواهش میکنم این کارو بکنن.

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از مهراب :
من با شناختایی که دارم میدونم علی خیلی با اخلاق تر از خیلی ها هست.
در حقش بی انصافی شده، حقم داره اونو پس بگیره.
این دلیل بر بی اخلاقی نمی شه، ولی اگه جوابش داده بشه اون موقع بی اخلاقی نیست؟ جواب حقشو میخواد بگیره ردش می کنید،
به این چی میگن؟ مردانگی و با اخلاق بودن؟
تازه اگرم به قول شما بی اخلاقه پس چرا عذر خواهی کرده؟ حداقلش اینه که مثل بعضی ها نیست بی اخلاقی کنن و عذر خواهی نکنن، حداقل معذرت خواست.
یکم یاد بگیرین:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,5713.msg48731.html#new
با شناختی که بنده از ایشون دارم، ایشون خوب موقعی معذرت خواهی کردن ... اون موقع هایی که من می تونم با معذرت خواهی کنار بیام... شرط می بندم این معذرت خواهی نظر خودش نبوده ... چون اصولا اون آدمی نیست که یه کار رو دوبار تکرار کنه... یادش نرفته که من می گم "اگه کسی کاری نکرده، معذرت خواهی نکنه، اگه کرده، چرا کرد!!؟" مسملا ایشون از یکی خط گرفته؛ (نمی خواستم این رو بگم! فقط به خاطر اینکه خوب موقعی معذرت خواهی کرده بود ...)

امیرجان! خیلی ها تا وقتی بتونن کنار یه مقام رسمی دولتی بچاپن، باهاشن ... مثال رو می شه به سایت هم عمومیت داد...

به نقل از محمدحسین :
....
اخلاقش هم اگه به شهر سمپادیا یه سری میزدید و جریان حزب بینوایان رو دنبال میکردید میدیدین چه جوریه. حتی 1 پست هم از ما پاک نکردن.
درحالی که همش اسپم و چرت و پرت بود !
ایشون اون موقع که داشت دسته کشی می کرد و سایت می زد برای در آوردن حرص مطهری، دلیل این کارش رو جایی برای زدن همین پست های چرت گفت ... شما یادتون نمیاد!

به نقل از محمدحسین :
مدیریت چه به دردش میخوره ؟ اون فقط میخواد اتحاد رو برقرار کنه. در هر صورت صلاحیت مدیریت هم دارن ایشون
در هیچ صورتی ندارن ... اگه می خواست اتحاد برقرار شود:
1- یکی دیگه مثه تا یا مهراب رو معرفی می کرد تا مدیر بشین
2- اگه می خواست خودش بشه، پیغام خصوصی می داد بخونیم!!

به نقل از مهراب :
علی هم اینجا عضو بود و پستاش از مدیریت اصلیم بیشتره و سایتتون رو رونق داده، ولی شما اونور کامل بی کارید، پس عضو بودن یا نبودنتون هیچ فرقی به حال علی نداره!
در ضمن این بار کدوم تاپیکیو پاک کردین؟
هر بار آن میشم 2-3 تا از تاپیکای بچه های اونور پاک میشه، دلیلش چیه؟
رونق دادن ایشون ... شما تعداد کاربرایی که به خاطر ایشون رفتن و دیگه نیومدن رو می تونی بشمری بعد دیگه این جمله رو تکرار نکنی!
منم هر وقت آن می شیم بچه های اونور 200 تا تاپیک زدن، می گی نه، بگو آره خوب!!

به نقل از مهسا.ش :
1.کاش آقای مطهری ....
2.وای به حال ما سمپادیها ...
3.من نه از آقای بذرکار ...
4.قبول کتید ...
5.اگه تو سایت دیکتاتوری نیست ...
6.پیغامهای خصوصی ...
7. .....
8.آقای بذرکار این قضیه پیغام خصوصی ...
1- اون موقع که مطهری علی.ا رو به عنوان کاربر هم نمی شناخت ایشون توی مسنجر با بنده در حال چت کردن و جواب گرفتن بودن... من بعدا به نتیجه ای مثه مطهری رسیدم ...
2- قضیه ی سازمان هم کار چندتا فارغ های سمپاد بود تقریبا (ایده و ساخت مشکلش) فکر نمی کنم لازم باشه همه با هم بتونن کنار بیان... توی سمپادی ها آدمایی که دنبال قدرت باشن کم نیستن!
3- من یه حرف بزنم پاش هستم! مگه اینکه چرت باشه!
4- رو قبول ندارم... گفتم چندین نفر فراری داده شدن!!
5- یعنی دقیقا چیکار کنیم ؟!
6- من هیچ وقت چنین انتظاری ندارم ...
7- !! ما خوشحال می شیم ... چون آرشیو خوبی داشتن 2-3 هزارتایی پیغام دارن ...
8- هنوز لازم نشده اینجا پست بشن اونا ... فکر کنم اگه طرف کوتاه بیاد دیگه لازم نشه اونا زده بشه!

به نقل از پارسا :
ببخشید که باز هم دخالت می کنم !

اگه نظر من رو بخایید ، گربه رو دم حجله بکشید ! الان که مدیر ندارن ، این جوری رفتار می کنن ! حالا مدیر دار بشن که دیگه صاحب سایت می شن !

لازمه بگم که اگه علی آقا مشکلی نداره ، خوب بزاره همه بخونن !

_______________________________________________________________________________________

نمی دونم چرا امتیاز منفی من داره به صورت نجومی زیاد می شه ! :))
این پیغام خصوصی ها که فیلم سینمایی نیست که ... اگه باشه هم +18 است اونایی که من دارم ... من اینا رو گفتم تا ایشون بفهمن وقتی می گم مدیر بی اخلاق نمی خوایم یعنی چی ... که مثه اینکه خودشون رفتن و دوستانشون رو فرستادن ...
ضمنا نمی شه 3000تا پیغام خصوصی رو به عنوان تاپیک گذاشت ... شرمنده ها؛ شما ها هم زیادی دنبال هیجان هستین :D

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

پیغام خصوصی. اسمش روشه، پس دیگه چرا کشش میدین.
من بگم اون موقع ها چطور تو پیغام خصوصی بهم فحش میدادین؟ بگم چجوری میگفتین سایت مزخرفه؟ بگم چجوری...
جمع کنین بابا...
اگه اینطوری باشه می گفتن پیغام جمعی نه خصوصی.
بگم مدیرا چجوری با پارتی بازی انتخاب میشن؟ بگم...بگم...
بگم نمی خواین کسی غیر خودتون رفیق مفیقا مدیر باشن؟... بگم... بگم...
اینقد نگین میگم که مام داریم بگیم.
حالا اینو بخونید:
آدم های کوته فکر همیشه فکر میکنن که معذرت خواهی درست نیست
ولی عقل سالم میگه همیشه معذرت خواهی کن
دیر یا زودش اگه مهمه چرا شما زود تر عذر خواهی نکردید؟ چرا علی زود تر عذر خواهی کرد؟ چرا...چرا...
میگین خط میگیره. از کی؟ میشه بگید؟ حتما از من خط میگیره، بگم از کی...بگم...
به حرف ما توجه ندارید و فقط خرافه های خودتون دنبال می کنید.
حالا اینقدر میگید اون پیغام توهین آمیز بود به علی بگید کدوم پیغام ها، تا قرارشون بده. حالا کدوم پیغاما رو قرار بده؟ من از طرفداران علی میگم اونا رو بذاره.
فرض بر اینکه یکی بهش خط میداده. علی اینقدر عقل داشت که به حرف یک نفر که نصیحتش میکنه و بهش میگه برو معذرت خواهی کن گوش بده.
شما چی؟ حتی یه معذرت خواهی کوچیکم نکردین برعکس کلی تهمت بیخودم زدید.
دروغم به نظرتون چیز جالبیه که الکی دارید علی رو خراب می کنید.
آخه اون نبود فرومتون اینقده پیشرفت می کرد؟ خداییش جواب بدین...

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

آقای بلند فکر! من نگفتم معذرت خواهی درست نیست... شما اگه فکر می کنی کارت درسته بی خود می کنی کارت رو می کنی و معذرت خواهی می کنی ... حرف من اینه ...

خط گرفته ... احتمالا از رفیق 14 ساله ی بنده ... نمی دونم اون چرا دیگه چنین پیشنهادی داده بهش، ولی خوب موقعی بهش گفته معذرت خواهی کنه ... هیچ کس دیگه ای هم توی این خروم نمی دونه من کی می تونم از کنار این چیزا بگذرم ... (الان در دسترس نیست! وگرنه با اطمینان می گفتم ...)

عذر می خوام ولی شما نمی خواد در مورد پیغام خصوصی هاشون صحبت کنی... مدیران می تونن در صورت اعتراض و ارسال گزارش پیغام خصوصی رو ببینن ... در حالت های دیگه فقط باید برن توی دیتابیس که ما این کار رو نکردیم ... توی همون چیزایی که بنده دارم

متناسب با عقل عدد بین مهراب و علی ابراهیم پور باید این آمار رو بگم برین توی پروفایل هامون بخونین :
بنده: (6.325 به نسبت روز)
فرد مورد نظر مهراب: (5.908 به نسبت روز)
اگه این رو بگی فعالیت خیلی منطقی تر از تعداد پست هاست ...

khornas

کاربر فعال

داره جالب میشه !!مدیرا چطوری انتخاب میشن ؟؟؟؟؟؟3000
تا پیغامه؟؟ 5 نفر بیطرف از 2 سایت بزارین اون +18 ها رو بخونه این 10 نفر تصمیم نهایی رو بگیرن .همون هی..منصفه .
گرچه نباید به این حد میرسید
خدایی داره طنز میشه.فحش دادن -که معلوم نیست-بعد هی میگن بگم چه فحشی ؟؟+18 آخه .بگم ؟؟ :))

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

مخصوصا اگه از رو قصد 500 تا پستو یهویی پاک کنن!!
همین امروز 100 تا پستم پاک شد.
من از طرف سمپاد سیتی حق دارم ازش دفاع کنم. پس این کارو می کنم و برامم مهم نیست مدیرایی نامردی که با پارتی بازی قبول می شن ازش خوششون نیاد.
اگه میگفت به خاطر اتحاد دو سایت بود، وگرنه تا پست 2000اش هیچ پستی نداشت. الانم فقط به خاطر اتحاد دو سایت میگه.
نگفتین کدوم پیغام خصوصیا رو بذاره؟
به این لینکم یه سری بزن:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,5363.0/msg,48494.html
مگه خودت نگفتی باید معذرت خواهی کرد؟ پس چرا می گی غلط میکنه، یه جور به خودت گفتی...
من بازم میگم علی اینقدر عقل داشت که حداقل به حرف اون شخص مثلا خط دهنده گوش کنه. ولی شما مدیرای اینجا چی؟
من کاری به کارای شما ندارم، من با علی همه چیزو میدونم. پس نمی خواد جلوم مخفی کاری کنید. من از طرف علی هم حرف میزنم.
مشکلیه؟

khornas

کاربر فعال

جریان رفتن مهسا چه ربطی داره به این ؟؟؟ {-8 {-8

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از مهراب :
مخصوصا اگه از رو قصد 500 تا پستو یهویی پاک کنن!! (منم پست های پاک شده زیاد دارم...)
همین امروز 100 تا پستم پاک شد. (چقدر وقت پیش تا حالا نیومده بودی که میگی امروز پاک شد !؟)
من از طرف سمپاد سیتی حق دارم ازش دفاع کنم. پس این کارو می کنم و برامم مهم نیست مدیرایی نامردی که با پارتی بازی قبول می شن ازش خوششون نیاد.
اگه میگفت به خاطر اتحاد دو سایت بود، وگرنه تا پست 2000اش هیچ پستی نداشت. الانم فقط به خاطر اتحاد دو سایت میگه.
نگفتین کدوم پیغام خصوصیا رو بذاره؟ (لازم نیست بزاره!)
من بازم میگم علی اینقدر عقل داشت که حداقل به حرف اون شخص مثلا خط دهنده گوش کنه. ولی شما مدیرای اینجا چی؟
من کاری به کارای شما ندارم، من با علی همه چیزو میدونم. پس نمی خواد جلوم مخفی کاری کنید. من از طرف علی هم حرف میزنم.
مشکلیه؟
آدم زنده وکیل نمی خواد ... مشکل اینه که خودش معذرت می خواد و تو از طرفش ...
بحث مدیرا رو یه بار دیگه راه انداخته بودین برای تبلیغاتتون، قدیمی شد !
مخفی کاری در بعضی حالات لازمه ... من به علی.ا هم پیغام خصوصی دادم قبل از خوندن پست شما ...

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

آدم زنده وکیل نمی خواد پس شما مدیرا اینجا چی کار می کنید؟ پس الان فقط مطهری باید اینجا باشه نه شماها.
من اول از همم گفتم اول به خاطر سایت حرف میزنم، و محکم پشت علیم.
بحث مدیرا رو واسه تبلیغات راه ننداختیم، تازه اونجا فهمیدیم چه آدمایی هستید. پارتی بازیو و پاک کردن پست عده ای خاص! بحث سه سایت و خیلی چیزای دیگه.
مثلا این توهینا جدیده؟ توهین دیگه ای نداری به علی بکنی؟ فحشی چیزی نمی خوای بدی؟ جواب منو ندادی:
کدوم پیغام خصوصیو بذاره؟

به نقل از sub2er0 :
جریان رفتن مهسا چه ربطی داره به این ؟؟؟ {-8 {-8

آقای بذرکار گفتن که اگه کسی از دست شما ناراحت شد باید ازش معذرت خواهی کنی. بعد اینجا میگه واسه چی معذرت خواهی میکنه!!!

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از مهراب :
آدم زنده وکیل نمی خواد پس شما مدیرا اینجا چی کار می کنید؟ پس الان فقط مطهری باید اینجا باشه نه شماها.
من اول از همم گفتم اول به خاطر سایت حرف میزنم، و محکم پشت علیم.
بحث مدیرا رو واسه تبلیغات راه ننداختیم، تازه اونجا فهمیدیم چه آدمایی هستید. پارتی بازیو و پاک کردن پست عده ای خاص! بحث سه سایت و خیلی چیزای دیگه.
مثلا این توهینا جدیده؟ توهین دیگه ای نداری به علی بکنی؟ فحشی چیزی نمی خوای بدی؟ جواب منو ندادی:
کدوم پیغام خصوصیو بذاره؟

آقای بذرکار گفتن که اگه کسی از دست شما ناراحت شد باید ازش معذرت خواهی کنی. بعد اینجا میگه واسه چی معذرت خواهی میکنه!!!
بد نیست اینجا رو بخونید : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,4767.0.html

اگر هنوز می خواین بحث مدیران رو ادامه بدین ، برین اینجا :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2635.0.html

خود آقای ابراهیم پور می دونن منظور کدوم پیغام هاست.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

خب من چی کار کنم، مدیر اصلیه اینجا اونه، هنوزم هست، چون پستشو تحویل نداده، هنوز زیر اسمش نوشته مدیر کل. منم وظیفم اینجا دفاع از سایته.
دفاع می کنم.
من مدیرای پارتی بازی شده رو قبول ندارم، دیگم سعی نمی کنم تا بی خودی بیام اینجا. فقط واسه دفاع از سمپاد سیتی میام. وگرنه اینجا دیگه کاری ندارم.
بگید کدوما تا بذاره!

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از مهراب :
خب من چی کار کنم، مدیر اصلیه اینجا اونه، هنوزم هست، چون پستشو تحویل نداده، هنوز زیر اسمش نوشته مدیر کل. منم وظیفم اینجا دفاع از سایته.
دفاع می کنم.
من مدیرای پارتی بازی شده رو قبول ندارم، دیگم سعی نمی کنم تا بی خودی بیام اینجا. فقط واسه دفاع از سمپاد سیتی میام. وگرنه اینجا دیگه کاری ندارم.
بگید کدوما تا بذاره!
بله ، ولی خودشون هم گفتن که خیلی کم به سایت میان.
در مورد مدیران اینجا بحث نکنید.

گفتم ، خودشون می دونن.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

بحث می کنم. چون دارم دفاع می کنم! بازم مشکلیه؟
منم گفتم بگید کدوما تا بذاره!.
نگو خودش میدونه بگو کدوم تا بذاره.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

:))
جالب بود!!پای من هم الکی الکی کشیده شد وسط!!میدونید من به خاطر علی میخواستم از سایت برم؟!ولی الان دارم ازش دفاع میکنم.یعنی از اون دفاع نمیکنم.دارم از اعتماد خودم به مدیران دفاع میکنم.فکر میکردم واقعا قصدتون برقراری صلحه.اما دارید دعوا راه میندازید.خانم آرمیتا خواهش میکنم شما بگید قضیه این پ.خ ها چیه تا ما هم بدونیم.به خدا من دیگه گیج شدم.از بس گفتید خیلی بده خیلی بده تفریبا به همه القا شده که خیلی بده!!!بدون این که بدونیم چی هست!
در شرایطی که پیش اومده فکر میکنم فقط خود آقای مطهری میتونه قضیه رو حل کنه.
کاملا قبول دارم که طرز حرف زدن علی.ا خیلی بده.ولی نمیتونم قبول کنم پ.خ هاش 18+ باشه!

*شدیدا به دوستان آقای علی.ا توصیه میکنم به خودش بگن بیاد دفاع کنه از خودش.به جای سکوت بگید بیاد این همه علامت سوالو از بین ببره.بالاخره باید معلوم شه قضیه دقیقا چیه.ما حق داریم همه چیزو بدونیم.پس برید به خودش بگید بیاد.

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

خودتون هم گفتین اینا خصوصی هستن.