پاسخ : اتحاد با شهر سمپادی ها
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده سعی کردم سکوت کنم و هیچ چیز نگم.چون نمیخواستم کار بالا بکشه،ولی نگذاشتند.
توهین و تهمت هم حد و اندازه ای داره.
هرچی از دهن مبارک بیرون میاد میگید و من هم هیچ چیز نمیگم.
1-مهراب؟ محمد حسین؟ حیدری؟ محمد اسدی؟ بچه های سمپادسیتی که از سایت دفاع میکنید،من به شما پول دادم که بیایید از ما دفاع کنید؟ من به شما پول دادم که بیایید از سایتتون دفاع کنید؟ مثل اینکه بعضی ها که از ننشون قهر کردن،دارن عقده ی خودشون رو سر ما خالی میکنن،یک چیزایی رو نمیدونن.
2-آقای بذرکار،جناب عالی هیچوقت از بنده دفاع ننموندید و نمی نمایید. این رو همه میدونند. این یک مساله ی واضح هست.
3-اول و آخر این بحث،عقده بازی جناب آقای بذرکار هست،آرمیتا و ندا و بقیه ی در طرفداری حرف میزنند و از نظر بنده نقش نخودی دارند و حرف بذرکار رو تکرار میکنند
4-جناب عالی به چه مجوزی میایید حرف مفت تحویل دیگران میدید؟ بنده چه پیغام خصوصی رو باید قرار بدم؟
5-پیغام خصوصی ،حق هر کاربری هست.آقای مهراب عمرانی دوست داشته از حق خودش برای تبلیغات سایت خودش استفاده کنه.نه به تو،نه به من،نه به مطهری و نه به هیچ کس دیگه ربطی نداره.
6-از کجا داری آتیش میگیری بذرکار؟ از بیشترین میزان آنلاین: 154 (19 تير 1388,ساعت 00:43:09) ؟ یا از Results 1 - 10 of about 6,940 from sampadcity.com. (0.16 seconds) ؟ هوم؟ از کدومش؟ شاید هم از این باشه که دیدی افکارت درست در نیومد. با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه.هی بگی مدیریت بلد نیستی،مدیریت بلدنیستی. مدیریت اینه بذرکار،چشمای خوشگلت رو باز کن،نه اینکه برای خودت دشمن بسازی.
7-عزیز من،این که من دوست دارم مدیر باشم ماله الانه هست؟ نه خیر،این ماله آبان سال گذشته هست. من اگه گفتم منو مدیر کن،چون میخواستم اتحاد برقرار بشه و داد افرادی که عاشق سایتشون هستند مثل مهراب و محمد حسین در نیاد.
8-همین امشب،شما همه ی تاپیک هایی که من و مهراب و محمد حسین تاسیس کردیم+ همه ی پست هامون+اکانتمون رو پاک کن،تا بهت ثابت بشه سمپادیا حتی مثل دماغ بز هم برامون ارزش نداره.که اینطوری دارید بال بال میزنید.یادت نره،من تا ساعت12 منتظرم همه ی تاپیک هایی که باز کردیم پاک بشه+اکانتمون و همه ی پست هایی که دادیم. اگه پاک نکردی همه رو،پس خیلی غلط میکنید بخوایید با ما دشمنی کنید.
9-آقای شاهزاده ی ریاضی،شما که خودتون بهتر میدونید،من با شما دیدار حضوری داشتم،کل جریانات رو براتون تعریف کردم. سمپادیا برای من ارزشی نداره،با این حال سمپادیا رو دوست دارم،چون خودم پرورشش دادم. اگه مورد 8 رو عملی کنند،اون وقت میفهمید که سمپادیا لخت خواهد شد.همینقدر بدونید که تاپیک صندلی داغ بنده جزو 10 تا پیک پر پست فروم،و تا همین چند روز پیش اولین تاپیک فروم بود و همون تاپیک فکر میکنم دومین تاپیک یا سومین تاپیک پر بازدید سایت هست.
10-جناب بذر کار،بنده با آخرین ارسال قبلی در این تاپیک و تاپیک معذرت خواهی،شما رو به خدا واگزار کردم.مطمئن باشید همون خدایی که این فکر رو به من داد که سایت بزنم،همون خدایی که 426 تا کاربر گزاشت توی سایتم،همون خدایی که این همه کاربر آورد،همون خدایی که دوستانی به من داد عین برادر،همون خدا انتقام منو از شما و تهمت هایی که به من میزنید میگیره.لازم نبود که من بیام از خودم دفاع کنم،هر کسی این بند از پست منو میخونه،شاهد باشه که چه بلایی به سرشون میاد.
11-شما یک جوری به من تهمت میزنید انگار بنده زنا کار هستم دختر خلافکار از توی سایت پیدا میکردم! شما خجالت نمیکشید؟بگو ببینم کدوم پیغام خصوصیم رو بزارم؟ کدوم ها رو؟ دقیقا حرف شما همچین معنی رو میده که من دنبال همچین آدمایی میگشتم،اگه احساس میکردم اهل حاله،بهش پی ام میدادم و اونا هم به شما گزارش میدادن. یعنی چی؟ همه ی دختر های این سایت محترم هستند.همشون.فقط شما به من بگید کدوما رو بزارم؟
من توی سایت به کسی گفتم بیا با من دوست شو؟بگو بذرکار،حالا که با حرفات قصد در بردن آبروی من داری،نرو توی خاکی،بگو. شما چی فکر کردین؟
12-لطفا نگذارید بیش از این گندش در بیاد،کارای شما عین مدفوع میمونه که هرچی همش میزنی،بیشتر گند و بوش زیاد میشه. من تا ساعت 12 در سایت میمونم تا مورد 8 عملی بشه.تمام تاپیک هایی که احداث کردیم+تمام پست هایی که توی تاپیک دیگران زدیم،و اکانتمون باید حدف بشه،اگه نشد،پس دهان بدوزید و حرف از تحمل ما نزنید و مطیع امر باشید.