اتحاد با شهر سمپادی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : اتحاد با شهر سمپادی ها

دقیقا.
فقط از خودشون تعجب میکنم که اگه چیزی نیست چرا نمیان حلش کنن...خب اینجوری آدم شک میکنه...

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

یه پارازیت
در راستای دوستی دو سایت من دیروز تو یه نامه که مستقیم دادم دست اعتمادی از هر دوسایت به یک اندازه تعریف کردم !

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از مهراب :
....
کدوم پیغام خصوصیو بذاره؟

آقای بذرکار گفتن که اگه کسی از دست شما ناراحت شد باید ازش معذرت خواهی کنی. بعد اینجا میگه واسه چی معذرت خواهی میکنه!!!
پیغام خصوصی دادم بهش در مورد پیغام خصوصی! ا ِ ! شما که باهم هماهنگ بودین! خودش اطلاع داره ... (اگه شمام می خوای بدونی، لازم نبود پیغام بزاره یا من بزارم ... ولی فکر می کنم اگه لازمه بزاره، اونایی رو بزاره که باقوانین اینجا در تناقضه !!)
آقای بذرکار اگه منم، غلط کرده ! بد نیست معذرت خواهی کنه ... شما هم اصلا کار نداشته باش که یه بار دو بار سه بار چندبار ...
شما برای تبلیغات هم سر بزن؛ فقط قبلش با علی هماهنگ کن به کی پیغام بدی که طرف صاف نذاره کف دست ما !!

به نقل از مهسا.ش :
:))
جالب بود!!پای من هم الکی الکی کشیده شد وسط!!میدونید من به خاطر علی میخواستم از سایت برم؟!ولی الان دارم ازش دفاع میکنم.یعنی از اون دفاع نمیکنم.دارم از اعتماد خودم به مدیران دفاع میکنم.فکر میکردم واقعا قصدتون برقراری صلحه.اما دارید دعوا راه میندازید.خانم آرمیتا خواهش میکنم شما بگید قضیه این پ.خ ها چیه تا ما هم بدونیم.به خدا من دیگه گیج شدم.از بس گفتید خیلی بده خیلی بده تفریبا به همه القا شده که خیلی بده!!!بدون این که بدونیم چی هست!
در شرایطی که پیش اومده فکر میکنم فقط خود آقای مطهری میتونه قضیه رو حل کنه.
کاملا قبول دارم که طرز حرف زدن علی.ا خیلی بده.ولی نمیتونم قبول کنم پ.خ هاش 18+ باشه!

*شدیدا به دوستان آقای علی.ا توصیه میکنم به خودش بگن بیاد دفاع کنه از خودش.به جای سکوت بگید بیاد این همه علامت سوالو از بین ببره.بالاخره باید معلوم شه قضیه دقیقا چیه.ما حق داریم همه چیزو بدونیم.پس برید به خودش بگید بیاد.
شما از کدوم مدیر دفاع می کنین که معناش دفاع از علی.ا می باشد !!؟ بنده به همین دلیل مدیر بودن اینجا و دفاع به اسم و اینجا زشتی به اسم اینجا می گم یکی دیگه رو معرفی کنن! اصلا هم نمی گن اون یکی کی باشه! می گن من باید باشم !! (بنده هم حدس زده بودم! شمام مثه خیلی های دیگه!)
پیغام خصوصی خیلی بده! خوب !!؟ شما ها دارین بزرگش می کنین... ایشون پیغام خصوصی خلاف قوانین دارن! مثلا بهیکی توی پیغام خصوصی گفته "تو!" همین:D ( این پیغام خصوصی رو بزرگش نکنین!)
خیلی برام عجیبه که چرا مطهری می تونه حل کنه!؟ (آخه یه مدت خود من جلوی مطهری از علی دفاع کرده بودم؛ این دفاع کردن ها لازم بود تا به این نتیجه برسم که مطهری درست گفته!)
من بر عکس شما اصلا نیازی نمی بینم که برن بهش بگن بیاد! ولی با رفتنش موافقم! یعنی کاسه ی داغ تر از آش نشوند، لطفا !!

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
خودتون هم گفتین اینا خصوصی هستن.
من هم به دلیل گزارش های کاربران فقط اونا رو دیدم
تا خودشون نخوان من نمی تونم بذارمشون
من گفته ام اگه خودش نزاره، نمی زاریم ... شما هم نزار ... :D

به نقل از مهسا.ش :
دقیقا.
فقط از خودشون تعجب میکنم که اگه چیزی نیست چرا نمیان حلش کنن...خب اینجوری آدم شک میکنه...
طبق تفکرات بنده: نیومدنش دلیل نمی شه چیزی باشه!! پس لطفا بی خود موضوع رو بزرگ نکنین !!

به نقل از جوجه :
یه پارازیت
در راستای دوستی دو سایت من دیروز تو یه نامه که مستقیم دادم دست اعتمادی از هر دوسایت به یک اندازه تعریف کردم !
فکر می کنم بدترین کار رو برای دو سایت ناخواسته انجام دادین :O

من در پایان عرض می کنم
اینجا کسی یار کشی نمی کنه! بنده نیاز ندارم کسی ازم دفاع کنه (نیست حالا همه می خوان ازم دفاع کنن :D)
ضمنا شما می تونین برای من توضیح بدین اینجا چه خبره :O

شاهزاده ریاضی

کاربر فوق‌فعال

سلام به همه دوستان سمپادی
به نظر بنده اگه مدیران دو وبسایت گروهی تشکیل بدن و مسائل بین گروه رو همیشه با هم مطرح کنند و نذارن این جور مسائل بین همه پخش بشه دوام سایت ها هم بیشتر میشه.
دشمنی ها و بداخلاقی ها دوستان رو از دورتون دور خواهد کرد و افرادی که ممکنه بخوان عضو بشن از دوستاشون که عضون بشنون که سایت فضای خوبی نداره و مدیران بحث های بچگانه می کنند. این حرفها باعث ایجاد تزلزل می شه
با امید اینکه دوستیها هیچگاه از بین نره

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

یه زمانی دقیقا می خواستیم متقابل و با اتحاد پیش بریم. ولی مگه مدیرای اینجا میذارن!!!!
تهمت میزنن اونم چه بی خود.

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

بسم الله الرحمن الرحیم
بنده سعی کردم سکوت کنم و هیچ چیز نگم.چون نمیخواستم کار بالا بکشه،ولی نگذاشتند.
توهین و تهمت هم حد و اندازه ای داره.
هرچی از دهن مبارک بیرون میاد میگید و من هم هیچ چیز نمیگم.
1-مهراب؟ محمد حسین؟ حیدری؟ محمد اسدی؟ بچه های سمپادسیتی که از سایت دفاع میکنید،من به شما پول دادم که بیایید از ما دفاع کنید؟ من به شما پول دادم که بیایید از سایتتون دفاع کنید؟ مثل اینکه بعضی ها که از ننشون قهر کردن،دارن عقده ی خودشون رو سر ما خالی میکنن،یک چیزایی رو نمیدونن.
2-آقای بذرکار،جناب عالی هیچوقت از بنده دفاع ننموندید و نمی نمایید. این رو همه میدونند. این یک مساله ی واضح هست.
3-اول و آخر این بحث،عقده بازی جناب آقای بذرکار هست،آرمیتا و ندا و بقیه ی در طرفداری حرف میزنند و از نظر بنده نقش نخودی دارند و حرف بذرکار رو تکرار میکنند
4-جناب عالی به چه مجوزی میایید حرف مفت تحویل دیگران میدید؟ بنده چه پیغام خصوصی رو باید قرار بدم؟
5-پیغام خصوصی ،حق هر کاربری هست.آقای مهراب عمرانی دوست داشته از حق خودش برای تبلیغات سایت خودش استفاده کنه.نه به تو،نه به من،نه به مطهری و نه به هیچ کس دیگه ربطی نداره.
6-از کجا داری آتیش میگیری بذرکار؟ از بیشترین میزان آنلاین: 154 (19 تير 1388,ساعت 00:43:09) ؟ یا از Results 1 - 10 of about 6,940 from sampadcity.com. (0.16 seconds) ؟ هوم؟ از کدومش؟ شاید هم از این باشه که دیدی افکارت درست در نیومد. با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه.هی بگی مدیریت بلد نیستی،مدیریت بلدنیستی. مدیریت اینه بذرکار،چشمای خوشگلت رو باز کن،نه اینکه برای خودت دشمن بسازی.
7-عزیز من،این که من دوست دارم مدیر باشم ماله الانه هست؟ نه خیر،این ماله آبان سال گذشته هست. من اگه گفتم منو مدیر کن،چون میخواستم اتحاد برقرار بشه و داد افرادی که عاشق سایتشون هستند مثل مهراب و محمد حسین در نیاد.
8-همین امشب،شما همه ی تاپیک هایی که من و مهراب و محمد حسین تاسیس کردیم+ همه ی پست هامون+اکانتمون رو پاک کن،تا بهت ثابت بشه سمپادیا حتی مثل دماغ بز هم برامون ارزش نداره.که اینطوری دارید بال بال میزنید.یادت نره،من تا ساعت12 منتظرم همه ی تاپیک هایی که باز کردیم پاک بشه+اکانتمون و همه ی پست هایی که دادیم. اگه پاک نکردی همه رو،پس خیلی غلط میکنید بخوایید با ما دشمنی کنید.
9-آقای شاهزاده ی ریاضی،شما که خودتون بهتر میدونید،من با شما دیدار حضوری داشتم،کل جریانات رو براتون تعریف کردم. سمپادیا برای من ارزشی نداره،با این حال سمپادیا رو دوست دارم،چون خودم پرورشش دادم. اگه مورد 8 رو عملی کنند،اون وقت میفهمید که سمپادیا لخت خواهد شد.همینقدر بدونید که تاپیک صندلی داغ بنده جزو 10 تا پیک پر پست فروم،و تا همین چند روز پیش اولین تاپیک فروم بود و همون تاپیک فکر میکنم دومین تاپیک یا سومین تاپیک پر بازدید سایت هست.
10-جناب بذر کار،بنده با آخرین ارسال قبلی در این تاپیک و تاپیک معذرت خواهی،شما رو به خدا واگزار کردم.مطمئن باشید همون خدایی که این فکر رو به من داد که سایت بزنم،همون خدایی که 426 تا کاربر گزاشت توی سایتم،همون خدایی که این همه کاربر آورد،همون خدایی که دوستانی به من داد عین برادر،همون خدا انتقام منو از شما و تهمت هایی که به من میزنید میگیره.لازم نبود که من بیام از خودم دفاع کنم،هر کسی این بند از پست منو میخونه،شاهد باشه که چه بلایی به سرشون میاد.
11-شما یک جوری به من تهمت میزنید انگار بنده زنا کار هستم دختر خلافکار از توی سایت پیدا میکردم! شما خجالت نمیکشید؟بگو ببینم کدوم پیغام خصوصیم رو بزارم؟ کدوم ها رو؟ دقیقا حرف شما همچین معنی رو میده که من دنبال همچین آدمایی میگشتم،اگه احساس میکردم اهل حاله،بهش پی ام میدادم و اونا هم به شما گزارش میدادن. یعنی چی؟ همه ی دختر های این سایت محترم هستند.همشون.فقط شما به من بگید کدوما رو بزارم؟
من توی سایت به کسی گفتم بیا با من دوست شو؟بگو بذرکار،حالا که با حرفات قصد در بردن آبروی من داری،نرو توی خاکی،بگو. شما چی فکر کردین؟
12-لطفا نگذارید بیش از این گندش در بیاد،کارای شما عین مدفوع میمونه که هرچی همش میزنی،بیشتر گند و بوش زیاد میشه. من تا ساعت 12 در سایت میمونم تا مورد 8 عملی بشه.تمام تاپیک هایی که احداث کردیم+تمام پست هایی که توی تاپیک دیگران زدیم،و اکانتمون باید حدف بشه،اگه نشد،پس دهان بدوزید و حرف از تحمل ما نزنید و مطیع امر باشید.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

منم تا تهش پشت علیم. هر چی بگه قبول دارم. اینم از شکستن سکوت.
حالا میخواید فحش بدین؟ بدین، میخواین دعوا کنین؟ بکنین، میخواین در بدترین صورت اکانتمونو ببندید؟ باید این کارو کنید.
منم منتظر میمونم، میدونم همه ی مدیزای اینجا دارن می خندن، بخندین، شاد باشین و لذت دنیا رو ببرین.
ما که دیگه اینجا بیا نیستیم، یهک نمونه ی واضحش Amir13 هست که خیلی وقته حتی اسم سمپادیا رو هم به زبون نیوورده.
مام بهش ملحق می شیم، اینبار ولی نه به صورت عادی، طوری که اثری ازمون به جا نمونه.
اتحاد میخواستین، اینم از اتحاد، برید به قول خودتون حالشو ببرید هی بگم... بگم...

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

باز هم همون حرفی رو باید بزنم که توی صفحه ی اول زدم،متاسفانه خود شما اتحاد رو بر هم زدین و حاضر نیستید اتحاد باشه.

دو مطلب هست:
1-بند 8 ارسال بالای من
2-بگید کدوم پیغام خصوصی ها رو باید بزارم؟

شاهزاده ریاضی

کاربر فوق‌فعال

علی جان
سمپادسیتی ها لطفا تمومش کنید.
من ازتون خواهش می کنم.
همه می دونن من با گروه بذرکار و آرمیتا در مورد انتخابات جنگیدمو عقایدشونو قبول ندارم اما اونا رو دشمن نمی دونم X-(
توهین کردن به هیچ وجه پسندیده نیست.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اونا توهین کردن، اینو بخون:
11-شما یک جوری به من تهمت میزنید انگار بنده زنا کار هستم دختر خلافکاری از توی سایت پیدا میکردم! شما خجالت نمیکشید؟بگو ببینم کدوم پیغام خصوصیم رو بزارم؟ کدوم ها رو؟ دقیقا حرف شما همچین معنی رو میده که من دنبال همچین آدمایی میگشتم،اگه احساس میکردم اهل حاله،بهش پی ام میدادم و اونا هم به شما گزارش میدادن. یعنی چی؟ همه ی دختر های این سایت محترم هستند.همشون.فقط شما به من بگید کدوما رو بزارم؟

شاهزاده ریاضی

کاربر فوق‌فعال

از مدیران سایت میخوام این پست مهراب رو پاک کنن X-(

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

بذرکار حرف هر کی رو پاک کنه ، حرف خودشو پاک نمیکنه . این حرف رو ایشون به علی زده بود .

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

مشکلیه؟
درستش کردم.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

وووی!!!
بسه دیگه.
تروخدا عین مهدکودکیها دعوا نکنید.
از بچه های سمپادسیتی خواهش میکنم اینجارو ترک نکنن.این سایت مال همه سمپادیهاست.پس اونها نباید برن.
تروخدا تمومش کنید.

آقای بذرکار خودتون قضیه رو بزرگ کردید.نه من.دقیقا عین بگم بگم؟!! بعضیها...به آدم تلفین میکنید که چیز خیلی بدیه!
این که گفتم فقط آقای مطهری میتونه بحثو تموم کنه به این خاطر بود که ایشون خودشو همیشه از حاشیه ها به دور نگه داشته و اصولا زیاد تو بحثها زیاده روی نکرده.اینجوری همه به تعادل میشناسنش و حرفشو بیشتر قبول میکنن.

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

ساعت 11 و 36 دقیقه هست.
اکانت و پست های من و محمد حسین و مهراب هنوز در سایت هست
هنوز جوابی در باب این پیغام خصوصی ها که یک دروغ بزرگ بود بر علیه من،داده نشده.
ما منتظریم اکانتمون حذف بشه و برای همیشه از سایت بریم.
به لیست من و محمد حسین و مهراب،محمد حسین حیدری و محمد اسدی رو هم اضافه کنید.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

23 دقیقه.
پس چی شد؟
ما خودمونو اهل اینجا نمیدونیم.
پس از یه جا نیستیم.
میگین کم یار داره اینم یار!
راستی 2.
علی گرفتی؟

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

مشکل سمپادیا با ما هست.
با رفتن ما همه چیز حل میشه.
ما منتظریم همه ی تاپیک هامون حذف بشه،هرتاپیکی که ما شروع کردیم.
اون وقت سایت لخت شد،میفهمید چی شد.
ما باید حذف بشیم
همه ی پست های ما هم باید حذف بشه.
همه ی تاپیک های ما هم باید حذف بشه.
این آخرین حرف ماست.

خانوم ثابتی اشرف،ندامکرم که دارید حرفای منو میخونید.
پیگیری کنید
طاقت من تموم شده.

Amore

مهمان

چه جای خطرناکی!!!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران