• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

سرویساشونو گند زدن (:|
ولی :
تبریکــــــــــــــــــــ :x

دو ست آخرو آتیشی بازی کردن ...
تبریک . <:-P <:-P <:-P :x

رمز موفقیت بچه ها فقط اینه روحیه بگیرن
روحیه داشته باشن عالی میزنن <:-P

بچه ها عالي بودن ...دفاع مون بي نظير بود

باشد كه برزيل را سوراخ كنيم :))

به افتخارشون............. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> ما راحت میتونیم ایتالیا رو هم ببریم فقط باید یکم خودمون رو باور داشته باشیم و به موسوی هم سرویس ندیم .... به همین سادگی...ما امسال از گروه میایم بالا..... راستی از گروه ما چند تا میان بالا؟

به نقل از n-kh :
راستی از گروه ما چند تا میان بالا؟
دوتا مستقیم یکی هم میره به ی چیزی مث پلی آف

عالی بود.
امیدوارم هربازی از بازی قبل بهتر بازی کنن.

بچّه‌ها لزومی نداره اینجا درباره‌ی عمل بینی بازیکنا و دوران طفولیتشون و ... صحبت کنید.تبریک و ماشالله و دود اسپند هم راه نندازید لطفاً. :د
بازی‌ـا رو تحلیل کنید.

×اسپما پاک شد.رعایت کنید وگرنه تاپیک قفل می‌شه؛ مرسی.
به اینجائم هر از چندی یه سر بزنید.

بازیه دیشب بازیه خوبی بود ، فقط مشکل بچه ها اینه ک یه خرده احساسی بازی میکنن !!!

تازه من فک میکنم چون جلوی تماشاچیای خودمون بازی میکردن ، بازی براشون سخت تر بود ... در صورتی ک باید برعکس باشه!!! :-??

به علاوه ی این ک اگه بتونن با سرویس امتیاز از دست ندن ، خیلی نتیجه ی بهتری میگیرن ... ;;)

+ به امید برد دوباره از برزیل ... البته این دفه 3-0 !!! <:-P

به نقل از کاربر مورد نظر یافت نشد .... :
بازیه دیشب بازیه خوبی بود ، فقط مشکل بچه ها اینه ک یه خرده احساسی بازی میکنن !!!

تازه من فک میکنم چون جلوی تماشاچیای خودمون بازی میکردن ، بازی براشون سخت تر بود ... در صورتی ک باید برعکس باشه!!! :-??
اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن! :-" :-" :-"
اصن انگار نه انگار..

Back
بالا