- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : والیبال
سرویساشونو گند زدن (
ولی :
تبریکــــــــــــــــــــ
سرویساشونو گند زدن (

ولی :
تبریکــــــــــــــــــــ

دوتا مستقیم یکی هم میره به ی چیزی مث پلی آفبه نقل از n-kh :راستی از گروه ما چند تا میان بالا؟
اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن!به نقل از کاربر مورد نظر یافت نشد .... :بازیه دیشب بازیه خوبی بود ، فقط مشکل بچه ها اینه ک یه خرده احساسی بازی میکنن !!!
تازه من فک میکنم چون جلوی تماشاچیای خودمون بازی میکردن ، بازی براشون سخت تر بود ... در صورتی ک باید برعکس باشه!!!![]()
اصن انگار ن انگار؟ب نظرت این همه خرابی سرویس تو ست های اول و دومشون بخاطر چی بود پس؟به نقل از kimia_soleimani :اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن!![]()
![]()
اصن انگار نه انگار..
درسته ولی اینم در نظر بگیر ک تجربه ی برزیل کجا تجربه ی بچه های ما کجا .... بهشون باید حق داد!به نقل از kimia_soleimani :اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن!![]()
![]()
اصن انگار نه انگار..
اولا همون قدری که اوونا سرویس خراب کردن ما هم خراب کردی و بیش تر!به نقل از senator77 :اصن انگار ن انگار؟ب نظرت این همه خرابی سرویس تو ست های اول و دومشون بخاطر چی بود پس؟
به نقل از (: TABASOM :) :امشب بازی خیلی جالب و دیدنی میشه
باشد که مغرور نشده و ببریم !
یه چیز دیگه : پسر مربی برزیل کدومشونه ؟
من هی قاطی میکنم !
البته سرویس های پرشی موسوی که حرف نداره ولی نمی دونم چرا اینجوری می شد تو بازی با برزیل!تو بازی ایتالیا از 4 تا سرویسش 2 تاش خوابید تو زمین ایتالیایی ها و اوون دوتای دیگه یکیش با دریافت بد همراه بود و یکی دیگش خورد تو تور!به نقل از alachigdel :خداييش وختي سرويس جهشي موجي ميزنيم برزيليا خيلي سخت دريافت ميكنن تا سروياي پرشيمون.سرعت بازي اونا خيلي بالاست با يد با اينجور سرويسا سرعتشونو كم كنيم.تو اون دو ست هم كه باختيم سوريساي پرشي بي تاثير نبودن