والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

سرویساشونو گند زدن (:|
ولی :
تبریکــــــــــــــــــــ :x

دو ست آخرو آتیشی بازی کردن ...
تبریک . <:-P <:-P <:-P :x

رمز موفقیت بچه ها فقط اینه روحیه بگیرن
روحیه داشته باشن عالی میزنن <:-P

بچه ها عالي بودن ...دفاع مون بي نظير بود

باشد كه برزيل را سوراخ كنيم :))

به افتخارشون............. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> ما راحت میتونیم ایتالیا رو هم ببریم فقط باید یکم خودمون رو باور داشته باشیم و به موسوی هم سرویس ندیم .... به همین سادگی...ما امسال از گروه میایم بالا..... راستی از گروه ما چند تا میان بالا؟

به نقل از n-kh :
راستی از گروه ما چند تا میان بالا؟
دوتا مستقیم یکی هم میره به ی چیزی مث پلی آف

عالی بود.
امیدوارم هربازی از بازی قبل بهتر بازی کنن.

بچّه‌ها لزومی نداره اینجا درباره‌ی عمل بینی بازیکنا و دوران طفولیتشون و ... صحبت کنید.تبریک و ماشالله و دود اسپند هم راه نندازید لطفاً. :د
بازی‌ـا رو تحلیل کنید.

×اسپما پاک شد.رعایت کنید وگرنه تاپیک قفل می‌شه؛ مرسی.
به اینجائم هر از چندی یه سر بزنید.

بازیه دیشب بازیه خوبی بود ، فقط مشکل بچه ها اینه ک یه خرده احساسی بازی میکنن !!!

تازه من فک میکنم چون جلوی تماشاچیای خودمون بازی میکردن ، بازی براشون سخت تر بود ... در صورتی ک باید برعکس باشه!!! :-??

به علاوه ی این ک اگه بتونن با سرویس امتیاز از دست ندن ، خیلی نتیجه ی بهتری میگیرن ... ;;)

+ به امید برد دوباره از برزیل ... البته این دفه 3-0 !!! <:-P

به نقل از کاربر مورد نظر یافت نشد .... :
بازیه دیشب بازیه خوبی بود ، فقط مشکل بچه ها اینه ک یه خرده احساسی بازی میکنن !!!

تازه من فک میکنم چون جلوی تماشاچیای خودمون بازی میکردن ، بازی براشون سخت تر بود ... در صورتی ک باید برعکس باشه!!! :-??
اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن! :-" :-" :-"
اصن انگار نه انگار..

با این بازی که ایران میکنه ایشالا فردا 6 - 0 برزیل رو میزنیم

به نقل از kimia_soleimani :
اینو قبول دام که بچه ها احساسی بازی می کنن ولی به نظر من برزیلی ها هم خیلی راحت جلو 12 هزار تا تماشاچی بازی می کنن! :-" :-" :-"
اصن انگار نه انگار..
اصن انگار ن انگار؟ب نظرت این همه خرابی سرویس تو ست های اول و دومشون بخاطر چی بود پس؟

به نقل از kimia_soleimani :
اصن انگار نه انگار..
درسته ولی اینم در نظر بگیر ک تجربه ی برزیل کجا تجربه ی بچه های ما کجا .... بهشون باید حق داد!

به نقل از senator77 :
اصن انگار ن انگار؟ب نظرت این همه خرابی سرویس تو ست های اول و دومشون بخاطر چی بود پس؟
اولا همون قدری که اوونا سرویس خراب کردن ما هم خراب کردی و بیش تر!
بعدشم به نظر من غیر از بخشی از سرویس هاشوون بقیه واقعا از سر اشتباهات خودشون بود نه جو سالن!
بعدشم نسبت به اوون تشویق هایی که ایرانی ها میکردن خیلی مقاوم بودن!
+
@کاربر مورد نظر یافت نشد:دقیقا می خواستم به همین موضوع اشاره کنم که تجربه ی اوونا خیلی بیشتره و این تجربه خیلی جاها کمکشون می کنه!
+
در مورد بازی بعدی هم دیگه برزیل چیزی برا از دست دادن نداره و حتما یه انتقام درسو حسابی می خواد از ما بگیره!

موسوی است دیگر ...
گاهی می خواهد در لحظات حساس ، تمام سرویس هایش را خراب کند !

(آقا البته سه تاش از تور گذشت که یکیش رفت بیرون ، یکیش امتیاز شد واسه برزیل و یکیشم واسه خودمون شد امتیاز !)

امشب بازی خیلی جالب و دیدنی میشه

باشد که مغرور نشده و ببریم ! ;;)

یه چیز دیگه : پسر مربی برزیل کدومشونه ؟
من هی قاطی میکنم !

به نقل از (: TABASOM :) :
امشب بازی خیلی جالب و دیدنی میشه

باشد که مغرور نشده و ببریم ! ;;)

یه چیز دیگه : پسر مربی برزیل کدومشونه ؟
من هی قاطی میکنم !

شماره یکشون!

خداييش وختي سرويس جهشي موجي ميزنيم برزيليا خيلي سخت دريافت ميكنن تا سروياي پرشيمون.سرعت بازي اونا خيلي بالاست با يد با اينجور سرويسا سرعتشونو كم كنيم.تو اون دو ست هم كه باختيم سوريساي پرشي بي تاثير نبودن

به نقل از alachigdel :
خداييش وختي سرويس جهشي موجي ميزنيم برزيليا خيلي سخت دريافت ميكنن تا سروياي پرشيمون.سرعت بازي اونا خيلي بالاست با يد با اينجور سرويسا سرعتشونو كم كنيم.تو اون دو ست هم كه باختيم سوريساي پرشي بي تاثير نبودن
البته سرویس های پرشی موسوی که حرف نداره ولی نمی دونم چرا اینجوری می شد تو بازی با برزیل!تو بازی ایتالیا از 4 تا سرویسش 2 تاش خوابید تو زمین ایتالیایی ها و اوون دوتای دیگه یکیش با دریافت بد همراه بود و یکی دیگش خورد تو تور!
ولی واقعا سرویس های موجی غلامی و محمودی خوبه!
موسوی هم باید روو مودش باشه دیگه!

امیدوارم دقیقا همون کاری که با برزیل تو خاکش کردیم رو برزیل با ما تو خاکمون نکنه :-"

Back
بالا