جا داره سر به بیابون بزارمبه نقل از نرگس² :فك نكنم. نديدم من!
امّا جلدشُ ايميل كرده بودن، خيـــلي خوب بود.![]()
حالا مگه جوان و ديجيتال تو يه زمينهن كه مقايسهشون ميكني؟!به نقل از matin320 :می خوام بهتون یک مجله ی بهتون معرفی کنم که به نظر من خیلی از مجله ی جوان بهتره.
به نظر من بهترین مجله از گروه مجلات همشهری ، مجله ی دیجیتالشه.
برای یک بارم کهد شده امتحانش کنید ، مطمئنم که خوشتون میاد![]()
يادداشتاي نفيسه مرشدزاده كه هميشه ميچسبه :]به نقل از ارغوان اس. :آها ؛ بعد یه چیزی که زد تو ذوقم ، نبودن ِ روایتهای مستند بود .یک شغل و یک زندگی و اینا .
اون بخش ِ قصه های خیابانیشم لوس بود ، خوشم نیومد
داستان یک خطّیَم خوشم نیومد ، خیلی رو بود طنزش . بیش از حد ینی .
ولی داستانها + روایتها + یادداشت سردبیرخیلی خوب به نظر میومدن ؛ خیلی .
×یادداشت سردبیرَم جدا ً چسبید ! :]
الان من کاملا مشتاقم بخونمش،حالا میگیرمش فردا،فقط خدا میدونه کی باید بخونمش چون هنوز دانستنیها رو هم نخوندم درس حسابیبه نقل از ارغوان اس. :ممممـ ... چیزه ! من دروغ گفتم که روایت مستند نداره . مثکه داره و من ندیدمخیلیَم خوبه ! یک زندگیش که عالی [انتظار ِ دیگه ای میره ؟! ]؛ یک نفر بسیار بسیار رنگدار [رنگ دیگه . رنگهاش خیلی زیاد و خوب و شارپ بود :] ] ؛ یک شغل به جرئت میتونم بگم بهتر از همیشه !
بعد یه روایت داشت "گردنبندی از قطانجق" ، این رو و یک شغل رو پشت سر هم خوندم ، و توصیه میکنم شما هم همین کار ُ بکنیدانسان میره تو یه دنیای ِ دیگه اصن :]
همه ِ روایتها رو خوندم ؛ ضعیف ترینشون به نظرم "ردّ لبو بر پیراهن فراری ناکام" بود ؛ اصلا ً خوشم نیومدبهترینشون هم "آکواریوم" .
داستان ِ "کجی" و "مار" ؛ "کجی" به عنوان ِ داستان ِ کسی که تو ستون ِ "با معرفی ِ ... " میاد خیلی خیلی خوب بود ! "مار" هم لایک میشه .
داستانهای ِ دیدنی هم به نظرم ضعیف تر از بقیه ِ قسمتهاش . خیلی رو [بروزن ِ بو] بود نسبت به بقیه ِ قسمتها ...
همچنان قصه های خیابانی لوس . (![]()
![]()