dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : بهترین سلسله ی ایران
عاشق پهلویم
عاشق پهلویم
به نقل از soroosh.farshchin :چرا پهلوی رو اونجوری کردی؟!
ویرایشش کن!
خدمتی که پهلوی کرده رو هیچ سلسله ی اسلامی نکرده!
بدی هم داشته،قبول ولی خوبی هاش هم کم نبوده!
باهات تاریخی بحث کردم ...همش تو تاریخ هست ...حداقل یه نگاهی به منابع موثق بندازبه نقل از هواپیما باز!!!! :انتظار داشتم شعارهای رادیو تلویزیون را تکرار کنی ...
واسه کشف حجاب خیلیا کشته شدن... ولی اجبار حجاب مساله ی خاصی نداشتهبذار تک تک بحث کنیم اول قضیه ی حجاب :
کشف حجاب رضا شاه غلط بود درست اما اجبار در حجاب درست بود؟؟
اینجا قضیه افراط و تفریز بوجود نمی آید؟
البته اوایل انقلاب و به گقته یخود مسئولان حجاب اجبار نبود که چند ماه بعد قضیه عوض شد مدارکش هم موجوده!
دوستمون بحث کردن ( نفت و استعمار) +اقتصاد رو پیش کشیدی لازمه بدونی خیلی از غربیها دهه ی 50 را دهه ی شکوفایی اقتصادی ایران میدانند!
مثال میزنم در دهه ی 50 هواپیمایی ایران رتبه ی 3وم رو در بین ایرلاینهای جهان در اختیار داشت ولی حالا...
همین نیروگاه بوشهر کی قرار بود افتتحا بشه؟
خود درصد با سوادا معیار درستی نیست ...ولی من چیز دیگه ای هم گفتم...در مورد درصد باسوادان کشور هم به نظرم مقایسه الان با 30 سال پیش کار درستی باشد
الان شما از این دوره ی درخشان تاریخ معاصر فقط یه شکوفایی اقتصادی رو گفتی که اونم جزو نقطه ضعفاش حساب میشددر خدمت هستیم!
ببین دوست عزیز من نگفتم پهلوی بی عیب بوده!ولی نگفتمم که خدمتی نکرده!به نقل از ISO9002 :یه چندتا از خدمات پهلوی رو نام ببرید تا استفاده کنیم. من چند پست قبل تر به شکل البته منطقی نه به شکل شعار گونه که الان رواج داره پهلوی رو از نظر اقتصادی یه نقدی در مورد نوشتم و به چندتا از خیانت های اقتصادی اونها اشاره کردم. اگر فکر میکنید خیلی خدمت کردن در مورد اون پست نظرتون رو بگین و یه چند مورد از خدماتشون هم نام ببرید که روش بحث کنیم.
دانشگاه ها ! پل ها ! از همه مهم تر یک پارچه کردن مملکت ! واقعا شما ها چرا اینجوری هستین ؟! رضا خان با اون بیسوادیش ایران رو به کجا رسوند!به نقل از ISO9002 :یه چندتا از خدمات پهلوی رو نام ببرید تا استفاده کنیم. من چند پست قبل تر به شکل البته منطقی نه به شکل شعار گونه که الان رواج داره پهلوی رو از نظر اقتصادی یه نقدی در مورد نوشتم و به چندتا از خیانت های اقتصادی اونها اشاره کردم. اگر فکر میکنید خیلی خدمت کردن در مورد اون پست نظرتون رو بگین و یه چند مورد از خدماتشون هم نام ببرید که روش بحث کنیم.
آدم بی سواد باشه بهتر از اینه که سواد الکی داشته باشه!(اشاره به بعضی دکترا ها که بعد ها صداش در میاد!!!!جرئت ندارن تو یه دانشگاه حرف بزنن!!!!!!)به نقل از بیتا :دانشگاه ها ! پل ها ! از همه مهم تر یک پارچه کردن مملکت ! واقعا شما ها چرا اینجوری هستین ؟! رضا خان با اون بیسوادیش ایران رو به کجا رسوند!
ببین کسی نمیگه رضا خان آدم نکشت و ... ! چرا کشت ولی این همه خدمت کرد ! موقعی که هر تکه از کشور دست یکی بود و در واقع ایرانی وجود نداشت ( تکه تکه بود! ) کشور رو متحد کرد !به نقل از Niosha :ولی خیلی خشن و ترسناک بوده رضا خان من یه چیزایی ازش شنیدم که اگه ببینمش سکته می کنم ولی خب مثه اینکه خوب بوده دیگه حالا خشن بوده ولی خوب بوده بهتر از اینه که گرگه مهربون باشی
میشه شما چند تا از خدمات جمهوری اسلامی رو بگی ؟!به نقل از ISO9002 :یه چندتا از خدمات پهلوی رو نام ببرید تا استفاده کنیم.
ببین دوست عزیز من وقتی میشنوم رضاخان رو انگلیسیا آوردن و بردن زورم می گیره!به نقل از ISO9002 :خب بحث باید با اصول و منطق و استدلال پیش بره.
اول درمورد اقتدار ملی صحبت میکنیم.
اگر بگیم پهلوی ها دیگه اوج حقارت ملت ایران بودن پر بیراه نگفتیم. اساسا شاید که در زمان قبل از قاجار استعمار یک نفوذ هایی در ایران داشت و در زمان قاجار اداره اموری رو به دست گرفته بود ولی پهلوی ها اولین حکومتی بودن که رضاخان رو انگلیسی ها آوردن. جالبه بعد بیست سال رضاشاه رو مثل آب خوردن از ایران انداختنش بیرون. خاک بر سر مملکتی که پادشاهش رو بذارن و هر وقتم خواستن ببرن. این قدرت رضا شاه نتونست یه هفته جلوی اینا مقاومت بکنه. بعد از اون انگلیسی ها که به شدت از پهلوی ها عصبی بودن هرگز راضی نبودن که محمدرضا جاش بشینه. دنبال یک شاهزاده قجری میگشتن که تو لندن پیداش کردن ولی مشکلش این بود که یک کلمه فارسی بلد نبود. آخرشم مجبور شدن بیان سراغ محمدرضا. محمدرضا توی اسناد شخصی و اتاقش نقشه هایی داشت که روی اونها مسیر پیشروی های آلمانها رو مشخص میکرد. با کلی التماس و اینکه تمام اون نقشه ها رو دور میریزه و حتما منافع انگلستان رو تامین میکنه قبول کردن که این آقا شاه بشه. عملا هم تا سال 1332 کسی این رو آدم حساب نمیکرد. در کنفرانس تهران که چرچیل و استالین و فرانکلین روزولت اومدن یک نفر از اینها به ملاقات شاه ایران نرفت چون اساسا آدم حسابش نمیکردن. البته خیلی هم به شاه برخورد ولی خب کاری نمیتونست بکنه. مملکتم که در اون ده سال اول حکومت رضا شاه و دوازده سال اول حکومت محمد رضا شمالش دست شوروی ها بود و جنوبش هم دست انگلیسیها و عملا نه مردم ایران و نه دولت و حکومت مرکزی رو آدم حساب نمیکردن. شما برو تاریخ ایران رو دقیق بخون ببین که مردم چه بدبختی هایی کشیدن در ده سال اول این رضاخان از دست انگلیسی ها و شوروی ها.
اینکه مملکت هزار تکه بود که البته نبود. وقتی که رضا خان اومد نا امنی بود ولی هزار تکه نبود. ولی روزی که رفت مملکت هم هزار تکه بود و هم امنیت در حد صفر. یعنی عملا در بیست سال حکومت این آقا نه تنها بهتر نشده بدتر هم شده بود. اولین بار در تاریخ ایران جمهوری مهاباد و آذربایجان بزرگ بعد از رفتن این آقا به وجود اومد و عملا شمال و جنوب ایران خودمختار بودن. غیر از تهران یا شایدم غیر از کاخ محمدرضا چیزی دستش نبود تو اون سالای اول که اونم از سر حکومت مقتدرانه باباش بود. جالبه که این حزب توده در دوازده سال اول محمدرضا شاید قدرت و نفوذش از خود شاه هم بیشتر بود. مملکت پول نداشت اینا آدم داشتن تو بانکا میلیون میلیون پول میگرفتن. مملکت ارتش نداشت ایران آدم داشتن تو پادگانا هر روز کلی اسلحه بیرون میاوردن و تحویل شاخه نظامی حزب میدادن. این آخر هم که محمد رضا رفت تا سه سال درگیر بازمانده این کمونیستها بودیم ما. که این محمد رضا تو 37 سال حکومتش نتونست اینا رو از بین ببره.
در مورد امنیت ملی بعدا صحبت میکنیم. فعلا در مورد همینا صحبت کنیم. راستی اون پست قبلیم رو هم در مورد اقتصاد کسی جواب نداده.