mgh-nano
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرمان
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- cs
پاسخ : بهترین سلسله ی ایران
افشاریه ، نادر !
افشاریه ، نادر !
امپراتوری روم بهترین حکومت بوده تا حالا بعدش به نظر من هخامنشیانهبه نقل از Behzad N.M :يه چيزه بديهيه كه هخامنشيان بهترين حكومت ايرانيانه
تازه شايد بشه گفت كه بهترين حكومت تو كل جهان هم باشه
نه بابا تو 200 سال اخیر جمهوری اسلامی بهتر بوده؟؟!!!به نقل از hidden :صفویه هم دوران درخشانی داشته تقریبا نادر شاه افشار هم که آخرشههه
تو این 200 سال آخر هم جمهوری اسلامی بهتر بوده
خیلی خوب بود!به نقل از Ali pasha :نه بابا تو 200 سال اخیر جمهوری اسلامی بهتر بوده؟؟!!!
اصلا بهتره بگید در 5000 سال اخیر جمهوری اسلامی بهتر بوده نظرت چیه؟
در مورد صفویه به چه جور دورانی میگید درخشان و از چه نظر ؟
موافقم!به نقل از hidden :بهتر بود کسی که تاپیکو زده نظراتشو تو انتخابا دخیل نکنه و تو پرانتز چیزی نگه ...
برای همایش پارسالمون نشستیم با دوستان تمام امپراطوری ها و سلسله های قدرتمند رو مقایسه کردیمدليل خاصي داره كه ميگيد روم بهترين بوده؟
حالا 199 سال چون شمایی ... اگه میگی جمهوری اسلامی بهتر نبوده کودوم بهتر بوده ؟؟نه بابا تو 200 سال اخیر جمهوری اسلامی بهتر بوده؟؟!!!
آها...در مورد صفویه به چه جور دورانی میگید درخشان و از چه نظر ؟
من نمیخوام بگم کدوم بهتر بود ولی جمهوری اسلامی بهترین نیست شاید از بنی امیه و بنی عباس بهتر باشد!!.حالا 199 سال چون شمایی ... اگه میگی جمهوری اسلامی بهتر نبوده کودوم بهتر بوده ؟؟
اینکه به هنر توجه زیادی کرد درست اما آیا ما آنزمان ابر قدرت بودیم؟آها...
چون صفویه بعد از مدت ها تونست یه حکومت ایرانی رو تشکیل بده و تقریبا ایرانو یه دست کنه ...
بعدم هنر و معماری خیلی خوب خودشو پیدا کرد و علم هم همینطور
شاه عباسم که عالی بود اون موقع
اینکه در آخر افتضاح به بار بیاد واسه هر سلسله ای اتفاق میافته باید قسمت پر لیوانارو ببینی که واسه صفویه پر تره نسبت به نزدیکاش
اینکه صفویه رو گفتم بهتر از افشاریه اینه که صفویه کارش برای رشد سخت تر بود و منظم کردن وضع کشور و رسمی کردن دین از کارای مهم بود و افشاریه هم انتخاب بعدیمه مردد
من گفتم توی دوره معاصر تا 150 سال الی 200 آخرشمن نمیخوام بگم کدوم بهتر بود ولی جمهوری اسلامی بهترین نیست شاید از بنی امیه و بنی عباس بهتر باشد!!.
بهتر بودن نسبیهشما دلایل بهتر بودن را ذکر بفرمایید.
اینکه به هنر توجه زیادی کرد درست اما آیا ما آنزمان ابر قدرت بودیم؟
از نظر نظامی که خیر از نظر علمی هم که خیر!
شاید نقاط قوت صفویه رو بشه در هنر و افزایش امنیت داخلی و تثبیت ایران ذکر کرد اما نسبت به دیگر سلسله ها برتری ندارد...
به نقل از yasna :خیلی خوب بود!
مسلما قبل حمله اعراب وضعیت ایران خیلی عالی بوده! دوران صفویه هم از نظر هنر و علم و سیاست واقعا درخشان بوده!
در زمان هخامنشیان ما جراحی مغز داشتیم ، لوله کشی آب و فاضلاب داشتیم. مردمان چه ایرانی چه غیر ایرانی ، چه زرتشتی چه غیر آن همه و همه در زمان هخامنشیان آسایش داشتند! در آن زمان زنان هم پای مردان تلاش می کردند ، (ملکه آتوسا در شوش معلم ادبیات پارسی بوده اند. ملکه ماندانا بزرگ در هگمتانه دبیر حقوق بوده اند. نخستین وزیر زن در تاریخ ، ایرانی بوده است. در تخت جمشید هیچ گاه از نقش بانوان استفاده نشد و تنها در یک جا که نقش یک بانو در محور یک چرخ وجود دارد که مفهوم آن این است: زن محور زندگی است. سرداران زن در آن زمان پا به پای برادران خود می جنگیدند( مثلا یوتاب که در جنگ با اعراب کشته شد)) مردمان در آن زمان شادی داشته اند( هر ماه حداقل یک جشن) در آن زمان همه حق یادگیری داشته اند( اولین نهضت سواد آموزی در زمان داریوش بزرگ) این ها دلایل برتری سلسله های قبل از حمله اعراب نسبت به بقیه هستند.
بعد قجرو صحبت نمی کنیم ( سیاسی می شود!)
موافقم!
پاینده باد ایران
ابر قدرت بودن به هیچ عنوان بحث قدرت نظامی و زور نیست...به نقل از hidden :من گفتم توی دوره معاصر تا 150 سال الی 200 آخرش
مگه ابر قدرت بودن دلیل درخشانیه ؟؟ هر چی زور بیشتر سلسله بهتر ؟؟
به نقل از hidden :برای همایش پارسالمون نشستیم با دوستان تمام امپراطوری ها و سلسله های قدرتمند رو مقایسه کردیم
برای سنجیدنش فاکتور های مختلفی بود
ارتشیان (تعداد - پوشش جنگی و سواره نظام)
وسعت امپراتوری و کیفیت زمین ( خیلی فرق داره که شما بیابون عربستان و عراق زیر سلطت باشه تا سرزمین سرسبز یونان)
ثروت
دوام (یعنی چند سال حکومت کرده)
فساد
مقبولیت پیش مردم
سطح زندگی مردم
چند تا چیز دیگه هم بود هر چقدرم بخای از دید یه ایرانی نگاه کنی میبینی که نگه داشتن امپراتوری با اون عظمت برای 600-700 سال کار شاخیه
من در این سطح اطلاع ندارمابر قدرت بودن به هیچ عنوان بحث قدرت نظامی و زور نیست...
ابر قدرت بودن یعنی در زمینه های مختلف برتر بود
شما در بعد علمی حساب کن ما در دوران قبل از ورود اسلام یا حتی در زمان حکوت سلسله های ترک از نظر تولید دانش یک قطب بودیم اما در زمان صفویه چی آیا تولید دانش در صفویه ببا حجم بالا و در زمینه های مختلف داشتیم؟؟
در این 200 سال اخیر من پهلوی رو بیشتر از جمهوری اسلامی قبول دارم دلایلش هم زیاده شما دلایل برتری جمهوری اسلامی را بگو من هم در خدمتیم.
هوگر 88راستي اسم اين همايشتون چي بود و كي و در چه سطحي برگزار شد؟
انتظار داشتم شعارهای رادیو تلویزیون را تکرار کنی ...به نقل از hidden :90 % نخست وزیرا رو آمریکا تایین میکرده و حتی شاه برای عزل اونا از آمریکا و اینگلیس اجازه میگرفت ( انتخابات سوری هم وجود داشته که اسنادش موجوده)
در جمهوری اسلامی نمایدگان مجلس و رئیس جمهور رو مردم انتخاب میکنن ( حتی اگه به آزادی انتخابات اعتقاد نداری اینکه خود ایران انتخاب میکنه نه بیگانه)
سطح سواد تو جمهوری اسلامی خیلی خوب بالا رفت که سیستشو جمهوری اسلامی اتخاذ کرد وگرنه برای بالا بردن سواد امکاناتی که اون موقع نباشه نیست و همون زمان هم میتونست انجام بشه
استقلال سیاسی چیزیه که الان داریم اون موقع نداشتیم
استقلال اقتصادی هم الان در مسیرش هستیم داره بهتر میشه
ولی اون موقع دخالت آمریکا در هر دو مورد واضح بوده
کشف حجاب در زمان پهلوی کاری که در تاریخ بی سابقه بود و اعتراض مردم به خاطر اون و لطمه فرهنگی
شخصیت زن ایرانی بعد از جمهوری اسلامی به جایگاه خوبی رسید و در حین استقلال زن در جامعه حجاب هم داشت
و خیلی از پیشرفت هایی که انجامش با وجود دخالت بیگانه در امور ما امکان پذیر نبود
فکر کنم دلیلام زیادی کافیه
به نقل از Ali pasha :اقتصاد رو پیش کشیدی لازمه بدونی خیلی از غربیها دهه ی 50 را دهه ی شکوفایی اقتصادی ایران میدانند!
مثال میزنم در دهه ی 50 هواپیمایی ایران رتبه ی 3وم رو در بین ایرلاینهای جهان در اختیار داشت ولی حالا...
همین نیروگاه بوشهر کی قرار بود افتتحا بشه؟