بهترین سلسله ی ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع peihaghi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام بهترين سلسله‌ي ايراني است ؟

• پیش از تاریخ

رای‌ها: 6 4.3%
  • ماد

رای‌ها: 10 7.1%
  • هخامنشی

رای‌ها: 117 83.6%
  • اشکانی

رای‌ها: 21 15.0%
  • ساسانی

رای‌ها: 20 14.3%
  • بنی امیه

رای‌ها: 0 0.0%
  • عباسی

رای‌ها: 3 2.1%
  • طاهری

رای‌ها: 2 1.4%
  • صفاری

رای‌ها: 1 0.7%
  • سامانی

رای‌ها: 5 3.6%
  • آل زیار

• آل بویه

رای‌ها: 6 4.3%
  • غزنوی

• سلجوقی

• خوارزمشاهی

• ایلخانیان

• تیموریان

• صفویه

رای‌ها: 29 20.7%
  • افغان

• افشاریه

رای‌ها: 12 8.6%
  • زندیه

رای‌ها: 23 16.4%
  • قاجار

• پهلوی

رای‌ها: 14 10.0%

• رای‌دهندگان
    140
پاسخ : بهترین سلسله ی ایران

هخامنشی چون اولین حکومتیه که 1هر کس آزاد بوده تا دین خودشو داشته باشه 2 سواد رو برای همه مردم اجباری کرده بود بدون هیچ هزینه ای 3 تنها حکومتی که واقعا حقوق زن و مرد توش مساوی بوده حتی تو اسمم تفاوتی وجود نداشته و بر دو جنس می گفتن من (man)

به نقل از hidden :
فکر میکنم اون سواره نظام زره پوش مخصوص پارت هاست ...فکر نمیکنم ساسانیان اینجوری بوده باشن

شما میگی اواخر قدرت ساسانیان در حده هخامنشیان بوده ؟ با اون قدرت در برابر لشکر اعراب بدون نظم و بدون سلاح شکست خورد ( لشکری که اکثرشو افراد عادی تشکیل میدادن نه جنگجویان تعلیم دیده)

هخامنشیان در اواخر کلی اختلاف داشت و خیلی از ایلات شورش کرده بودن ...بعدشم جلوی بزرگ ترین امپراتور تاریخ ( حداقل بزرگترین زمان خودش) شکست خورد نه جلوی اعراب

ساسانیان یه پادشاه خیلی شاخ نداشت ...انوشیروان خوب بود (بهترینه سلسله ی خودشون) ولی در سطح کمبوجیه هم نمیشد
دوست عزیز کی گفته ساسانیان پادشاه شاخ نداشته
تقریبا بیشتر اونا شاخ بودن
شما شاپور و انوشیروان اردشیر بابکان رو شاخ نمی دونید
حتی خسرو پرویز که آخراش گند زد هم فاصله ی زیادی با رویای نابود کردن روم نداشت
سواره نظام زرهیشونم خیلی قدرتمند تر از اشکانیان بودن
نمی گم اشکانیان بد بودن خیلی هم خوب بودن ولی ساسانیان از هر نظر سر بودن
اشکانیان یک سوم حکومت طولانی شون رو به عنوان یه حکومت کوچیک گذروندن یک سوم آخر هم در ضعف بودن
ولی ساسانیان تقریبا همیشه قدرتمند بودن
فکر کنم صفحه قبل عکس های سوارگان ساسانی رو گذاشتم.

ساسانیا روح میهن پرستی ایرانی، 90% فرهنگ ما، زیرساخت های علمی ما که در زمان اسلام به اوج خودش رسید و هنر اصلی ما رو به وجود آوردن. درسته که هخامنشیا 100% ایرانی بودن، اما ناسیونالیست ایرانی در زمان ساسانیا به وجود اومده. اشکال ما اینه که ساسانسا رو خوب نمیشناسیم. این دوره مهم ترین دوره ی کلی ایران بوده چون روح و شخصیت ایرانی رو شکل داده.

به نقل از Simorgh :
ساسانیا روح میهن پرستی ایرانی، 90% فرهنگ ما، زیرساخت های علمی ما که در زمان اسلام به اوج خودش رسید و هنر اصلی ما رو به وجود آوردن. درسته که هخامنشیا 100% ایرانی بودن، اما ناسیونالیست ایرانی در زمان ساسانیا به وجود اومده. اشکال ما اینه که ساسانسا رو خوب نمیشناسیم. این دوره مهم ترین دوره ی کلی ایران بوده چون روح و شخصیت ایرانی رو شکل داده.
فكر ميكنم پهلوي اول هم خيلي تاثير گذار بوده هم روي پيشرفتهاي معاصر ما و هم حس مليگرايي كه گفتي
ما الان آثار حكومت ساسانيان رو نميتونيم به خوبي درك كنيم ولي پهلوي رو هر روز ميبينيم و حسش ميكنيم

بعد از هخامنش ها باور کنین صفویه و سلجوقیه خیلی خوب بودن.علتش هم این بود که ایران رو دوباره از لجن به اوج رسوندن.البته مثل گذشته ها تو دنیا خیلی قوی نبودیم ولی حداقل تو منطقه خودمون یه ابرقدرت بودیم....اما الان......................................

به نقل از گل بهار :
بعد از هخامنش ها باور کنین صفویه و سلجوقیه خیلی خوب بودن.علتش هم این بود که ایران رو دوباره از لجن به اوج رسوندن.البته مثل گذشته ها تو دنیا خیلی قوی نبودیم ولی حداقل تو منطقه خودمون یه ابرقدرت بودیم....اما الان......................................
به خدا پهلوي هم اين كارو كرد ( پهلوي اول رو ميگم ) ديدين كه از خفقان قجرها به كجا رسوندمون

کاملا باهات موافقم.

استقلال آزادی جمهوری اسلامی

به شخصه آبادی دوران سامانیان، آزادی تفکر در دوران اشکانیان، و بسیار زیاد دوره کوتاه دکتر محمد مصدق (میدونم سلسله نیست) رو دوست دارم.

ساسانیان هم سلسله خوبی بوده

به نظر من پهلوی هم مث بقیه(البته به جز هخامنشی و ساسانی و زندیه وصفویه) به جز گند زدن به مملکت کارخاصی نکرد...
جمهوری اسلامی ( البته اسلام واقعی نه اینی که الان داریم میبینیم )میتونه خیلی از گندارو جبران کنه...

هيچكدوم ولي هخامنشي از بقيه بهتره

به نقل از vesal :
به نظر من پهلوی هم مث بقیه(البته به جز هخامنشی و ساسانی و زندیه وصفویه) به جز گند زدن به مملکت کارخاصی نکرد...
جمهوری اسلامی ( البته اسلام واقعی نه اینی که الان داریم میبینیم )میتونه خیلی از گندارو جبران کنه...

دوره ی پهلوی دوره ی مدرنیزه شدن ایران بود. همین کافیه. کسیم نگفته که جمهوری اسلامی بده یا خوبه. برای مثال یکی از مهمترین خدماتی که انجام داده ایجاد زیربنا برای خودکفاییه.

ما قبلا رژيم آخوندي نداشتيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o

واقعا منظورتو نمیفهمم.

هخامنش و ساسان
واقعا 7 نفر تا الان به چه امیدی به جمهوری اسلامی رای دادن؟

یک سوال:من شنیدم که زادگاه کورش استهبان فارس بوده،درسته؟

هخامنشي چقدر راي اورده بعد اقايون ميان كلشو از كتاب تاريخ برميدارن.

به نقل از armin2557 :
هخامنش و ساسان
واقعا 7 نفر تا الان به چه امیدی به جمهوری اسلامی رای دادن؟
بعضیا دوست دارن
هر کی نظری نداره

اگه من میدونستم منطق کسایی که "جمهوری اسلامی "رو انتخاب کردن چیه؟... خیلی خوب میشد

Back
بالا