• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

به نقل از پردیس :
الان این یعنی چی؟
ربطش به این انجمن و هدفش چیه؟
توضیح بدین ممنون میشم
چرا انقدر بد ضایع کردی بیچاره رو؟؟!!! :)) :))

هه چه جالب...من با اینکه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شرم و مدرسه رو رو سرم میذارم اما همیشه به لطف انجمن (پدر جان!!!!!)انظباطم20 بود....امسال وقتی ناظممون گفت انضباطت 20 همه ی بچه ها شاکی شدن...من که کاری نمی کنم!فقط یه روز همسترم با خودم بردم مدرسه...

بهتر بود تو خاطرات ميزدي.

ویرایش

نه زياد........جرات ميخواد....اخه منم پر رو كم نميارم.......(سابقه داشته اتيش زدم به زندگيش.....كه اگه كسي خواست تو پ.خ ميگم)

جديدا معلم ادبياته هي الكي تعريف ميكرد ازم........ميدونست من خوشم نمياد ميخواست اذيتم كنه.......اصولا من به معلما گير ميدم.....نتيجش چي ميشه:معلم تا قيافه ي منو از دور ميبينه قايم ميشه.......وقتي اعتراض دارم نخونده دوبرابر نمره رو ميده......ميگن:حوصله دردسرو دعوا ندارم....من:خب بي زحمت نمرمو درست كنين.....معلم:حرفشم نزن... من:نگاه كنين اين فايل صداي ضبط شده شما سر كلاسه سر همين مبحث اينم كتابه اينم جواباي بقيه با نمره اي كه گرفتن ليست شده....هركدوم شك دارين برگه رو بدون نام طرف بيارم و نيگا كنين.......معلم:خوبه قبوله ببخشيد بيا اينم نمرت...من كار دارم.

پ.ن:من صداي معلمارو سركلاس ضبط ميكنم ...ال....بته خودشون وقتي اينكارو ميكنم نميفهمن.....يه چندبار اخراجم شدم اما فايل ضبطو داشتم كف كردن

بگو كي گير نداده

اره معلم عربی و دینیم(اسمش رنجبره) هر دفعه که میومد سر کلاس از اول زنگ تا اخر زنگ فقط به من گیر میده!!!

یول
جون من قفل کنین من..... :-w X-(

اره باو !
;)
واسه چن لحظه گیر دادن بهم ! ;D
ولی معلم زبان امسالمون :-& از اول سال تا اخرش بهم گیر داده بود ! ;D

خوب کاری کردی باو ! ;D
اگه معاون دوم راهنمایی مونو یه بار دیگه ببینم با 7 تیر میزنم وسط پیشونیش! X-(
به بابام گفته بود پسرت سی دی میاره مدرسه ! X-(