به نقل از رؤیا کریمی :اره میشه البته من بسیج فعالم![]()
![]()
به نقل از peg0a2h1 :بدون بسیج فعال بودن نمیشه؟![]()
ولی اون استتارت شاهکار بودا! رفته بود یه جا قایم شده بود هیشکی ندیدش!به نقل از حامد مهدوی :دوره آموزش دفاعی رفتید شما؟
امروز ما رو بردن بدبختمون کردن
حدور 1.5 کیلو متر ما رو دووند بعد هی سوت میزد هر 3 4 متر میشستیم بعد پا می شدیم بعد یه دسته از بچه ها کنار ما(یه گروهان دیگه)
اونام یه فاصله شبیه همینو طی کردن با هر سوت باید میشستن بعد می خوابیدن بعد غلت می زدن رو خاک بعد دوباره سوت می زد پا می شدن
برخوردشونم خیلی محترمانه بود(جون عمشون)یه بنده خدا تیر بلند کرده بود کل پادگانو فکر کنم دوید
اگه خواستید تیر بلند کنید زوج تا تیر بلند کنید چون تو خشاب کلاشنیکف گلوله ها دوتایی کنار هم قرار می گیرن (بالا پایینه یه کم)
مثلا اگه زوج تا فشنگ تو خشاب باشه گلوله بالایی سمت چپه ولی اگه فرد باشه گلوله ی بالاس سمت راسته بنابراین یارو می فهمه یه فشنگ بلند کردین
به نقل از peg0a2h1 :امروز زنگ آمادگی دفاعی من هر بار معلم بین حرفاش سکوت میکرد یه چیز میگفتم. من: " راستی خانوم، جدا چرا ما رو نمیبرن میدون تیر؟
معلم : "من نمیدونم و دست من نیست و ... " من دوباره : " خانوم، یعنی جدا راهی نداره که ما بریم میدون تیر؟! " دوباره اون : " نه، نمیشه"
2 دقیقه بعد من : " خانوم ، تو اون اردو عملی حتی اگه سیریش بشیم هم بمون تیر نمیدن؟؟! " معلم برای بار سوم " نخیر! تیر نمیدن شماها! "
نزدیک زنگ من : " خانوم شما که پارتی دارین نمیتونین چند تا دانش آموزا فعال رو ببرین میدون تیر؟؟! " ...
دیگه اعصابش داشت خورد میشد
اردو های ما خیلی بی مزه اس اینطوری....(
![]()
به نقل از SOUL KEEPER :یک ساعت می خوای 2تا تیر بزنی ؟!![]()
به نقل از 3ggerman :طبق هماهنگیای به عمل اومده با دوستان قرار شد هرکی " یه مشت سرباز " رو حفظ نی یا دستو پا شکسته بلده حفظ کنه که فردا تو اتوبوس قرائت شهوای چه حالی بده فردا!
به نقل از SOUL KEEPER :![]()
![]()
اینم یه عکس از رزمندگان خانوم !!!
http://f.imagehost.org/0922/Pichsn_com_5.jpg
![]()