• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دهان و دندان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دهان و دندان

دوستان درباره جراحی دندون عقل کسی تجربه ای داره بیاد بگه. دکترم گفت فکم کوچیکه هر 4تاشو باید بکشم تا نظم دندونام بهم نریزه :( فقط یدونش یه کوچولو درومده بقیه همه داخلن..

به نقل از samira :) :
دوستان درباره جراحی دندون عقل کسی تجربه ای داره بیاد بگه. دکترم گفت فکم کوچیکه هر 4تاشو باید بکشم تا نظم دندونام بهم نریزه :( فقط یدونش یه کوچولو درومده بقیه همه داخلن..
خیلی عمل بد قلقی هست ! کلی خونریزی و اینا داره ! :-"
اگه 4 تا دندونت کج در میاد باید بری جراحی کنی ! ولی اگه داره راست در میاد و مزاحمتی ایجاد نمی کنه میتونی صبر کنی یه مقداری در بیاد بعد جراحی کنی (یا بکشی) ! هرچی بیشتر در بیاد (اگه راست در بیاد) جراحیش راحت تره و کمتر فک ت رو میشکافن ! :-"
ولی خب همه چی بستگی داره ! :D
و اینم بگم یه جایی خوندم این عمل ها ۵۰ درصد بی مورد هستن و میتونستند صبر کنند که درآد بعد بکشند !

صاف دارن در میان ولی بهم گفت تا سه چار ماه دیگه سعی کن درآورده باشیشون:/
یکم وایسم پس ها؟ :-? نریزن بهم دندونا؟ ولی خب فک کنم اینی که داره در میاد رو بکشم :-?
دردش خیلی طاقت فرساست؟ :( چقد طول میکشه خوب شه؟

به نقل از samira :) :

اینجوریام نیس ک این بالایی میگه .

بستگی ب دکترش داره !

من دختر داییم در اورد تا یه هفته نشسته میخوابید . بعد یکی دیگه هم در اورد از دوستام شرایطش هم بدتر بود ولی روز بعد خوب خوب بود .

خوب بگرد بهترین دکتر شهرتونو پیدا کن . پیش چن نفرم برو .

میتونی چهار تاشو با هم در بیاری ولی بیهوشی استفاده کنی..
یا اینکه دو تا دوتا تو دو جلسه با بی حسی..
ک دومی بهتره..

منم دکتر گفت در بیار تا یه سال دیگه :د
فلن اذیتم نکرده دستش نزدم :د
خودشم گفت البته هر وقت دیدی اذیتت میکنه در بیار :د

به نقل از sadlove :
اینجوریام نیس ک این بالایی میگه .

بستگی ب دکترش داره !

من دختر داییم در اورد تا یه هفته نشسته میخوابید . بعد یکی دیگه هم در اورد از دوستام شرایطش هم بدتر بود ولی روز بعد خوب خوب بود .

خوب بگرد بهترین دکتر شهرتونو پیدا کن . پیش چن نفرم برو .

میتونی چهار تاشو با هم در بیاری ولی بیهوشی استفاده کنی..
یا اینکه دو تا دوتا تو دو جلسه با بی حسی..
ک دومی بهتره..

منم دکتر گفت در بیار تا یه سال دیگه :د
فلن اذیتم نکرده دستش نزدم :د
خودشم گفت البته هر وقت دیدی اذیتت میکنه در بیار :د
این به درخت میگن اول ! :|
بستگی به دکتر خیلی نداره !‌ :D جراحی تقریبا الگوریتم خاصی داره ! بستگی به میزان عمق دندون و وضعیتش نسبت به ریشه های دندون های کناری داره ! البته تجربه هم بی تاثیر نیس ولی نه زیاد !
ــــــــــــ
من که میگم بزار کامل در بیان بعد راحت بکش ! بیشتر دکترا واسه اینکه هزینه جراحی بگیرن میگن زودتر جراحی کن ! وگرنه میشه صبر کرد و در بیاد(اکثرا) ! ولی خب اگه اذیت کنه باید بهش رسیدگی کنی! میتونی بری پیش دکتر های غیر جراح ! :-"

به نقل از CrazyBõy :
این به درخت میگن اول ! :|
بستگی به دکتر خیلی نداره !‌ :D جراحی تقریبا الگوریتم خاصی داره ! بستگی به میزان عمق دندون و وضعیتش نسبت به ریشه های دندون های کناری داره ! البته تجربه هم بی تاثیر نیس ولی نه زیاد !
ــــــــــــ
من که میگم بزار کامل در بیان بعد راحت بکش ! بیشتر دکترا واسه اینکه هزینه جراحی بگیرن میگن زودتر جراحی کن ! وگرنه میشه صبر کرد و در بیاد(اکثرا) ! ولی خب اگه اذیت کنه باید بهش رسیدگی کنی! میتونی بری پیش دکتر های غیر جراح ! :-"

اگه دکتر با دکتر فرقی نداشت و همیشه به الگوریتم بود یه دکتر واسه یه سال دیگه وقت نداشت یه دکتر یه ماه دیه . یه دکتر ویزیتش 40 تومن نبود یه دکتر 80 هزار تومن !
:-"""

به نقل از sadlove :
اگه دکتر با دکتر فرقی نداشت و همیشه به الگوریتم بود یه دکتر واسه یه سال دیگه وقت نداشت یه دکتر یه ماه دیه . یه دکتر ویزیتش 40 تومن نبود یه دکتر 80 هزار تومن !
:-"""
جوابش ساده ست ! اکثرا عوام فریبی! دنیای پزشکی مافیایی داره واسه خودش! :D :-"
+از بحث دور شدیم !

---------

من دندون عقلم داره کاملا عمودی در میاد ! کسی تجربه ای داشته ؟ :-?

خواهر منم میگه خیلی مریضاش که حدود 40تومن هست هزینه کشیدن دندونشون جاهای دیگه باهاشون جراحی حساب میکنن .و به صورت نجومی قیمت بالا میره

در حين جراحی دندون عقل آیا دردي حس ميشود?

به نقل از کوزت :
در حين جراحی دندون عقل آیا دردي حس ميشود?
اگه خوب بی حسی زده باشه (معمولا 4 میزنه ! :D) هیچی حس نمیکنی قاعدتا ! ولی خب بعدش یه ریزه درد داره !(البته بیشتر از یه ریزه!) . معمولا مسکن قوی میدن بعدش !

Back
بالا