شنبلیله

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شنبلیله

من میگم یه تاپیک جدید بزنیم اون جا درباره ی سرود سراسری سمپادیا بحث کنیم!! :-?

(ببخشید پارازیت اومدم!)

بــِنــَظـَــرِ مــن کــه خیــلی مفهــوم نداشت !
ریتمــِشـَم خیــلی خوب نیس !
چــرا ســرودیُ ســرود ملیمــون نکنیــم که حــدِاَقــَــل ....؟

شاید آهنگ تو مایه های یار دبستانی برای سمپاد بهتر باشه... میشه با ریتم هم ترکیبش کرد

چه استعدادی!!!!!!

سر امتحان شیمی؟؟؟!!!!!!!!!!

ما که وقت نمیکنیم امتحانمونو بدیم چه برسه بخایم شعر بگیم!!!!!

ما پارک آبی مشهد که رفته بودیم معلم کامپیوترمون(حلی 1 میرفت) اومد اینو خوند یه سری از ماها هم که بلد بودند هراهی کردند.ملت همچین مارو نیگا میکردند که انگار داشتند معلولین ذهنی رو میدیند.البته یه چند تایی هم نشستند کنار ما و گوش کردند.
ولی سرود ملی باید یه ذره بامفهوم تر باشه آخه....

بابا خیلی به مفهوم گیر ندید. این یه شعر همین جوریه! واسه به دست گرفتن جو و هماهنگ شدن تو مسابقات(حلی کاپ و ...) و مراسم ها(دوشنبستون و ...) به کار میره.

اين لينك هاي شنبليله خرابن يا هيتلر شدن ، يه لينك ديگه بدين لطفا... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

به نقل از wings-of-a-dead-angel :
اين لينك هاي شنبليله خرابن يا هيتلر شدن ، يه لينك ديگه بدين لطفا... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
لینک پست 91 سالمه، تستیدی؟
این http://www.up.iranblog.com/images/tygq3cwb16rmc887z51p.zip

هر سال داره این رسم کم رنگ تر میشه.
امسال که اصلا نخوندن.

نمی دونم چرا نمی ذارن خونده بشه
البته قشنگم نیستا

شنبليه رو خيلي دوس دارم ولي در كل مفهوم نداره! من اينو تو مسابقات روباتيك شنيدم!

به نقل از جوجه :
یاد اه " اشینبله شونبله گومبا گومبا " خودمون افتادم
یکی کامل بذاردش
ایشینبله هلهله شینبلله هلهله گومبا (همه با هم)
ایشینبله(سوما)
گومبا (اول دوما)
شینبلله (سوما)
گومبا (اول دوما)
ایشینبله شینبلله گومبا گومبا گومبا(همه با هم)

برای مراسم دوشنبستون خوندیمش.البته فقط تیکه اولشو.ینی شنبلیله.

اول این که شنبلیله فقط برای دبیرستان حلی تهرانه...اسم معلم کامپیوترتون چی بود که این سرود رو به شما یاد دادن که تو پارک آبی بخونید‏؟تو ایران اپن هم که از مسابقه ی اول همین جوری نصفه نصفه و بیخودی خوندینش...نکنید این کارو آخه‏!‏امسال تو دوشنبستون خوندیمش؛کامل هم خوندیم؛ وسط حیاط و با عربده هم خوندیمش آقای ممدرضا غایب بودی مگه؟

شعرش یه جوریه...جدا اگه بخواد سرود ملی سمپاد و معرف سمپادیا باشه که خیلی ناجوره... :-؟؟

میگم تومیتینگ بعدی سمپادی هامیخواین کنسرت بذاریم همینوباسبک متال اجراکنیم؟خوب میشه ها.خودم هم واستون میخونم ;D.

به نقل از offline :
اول این که شنبلیله فقط برای دبیرستان حلی تهرانه...اسم معلم کامپیوترتون چی بود که این سرود رو به شما یاد دادن که تو پارک آبی بخونید‏؟تو ایران اپن هم که از مسابقه ی اول همین جوری نصفه نصفه و بیخودی خوندینش...نکنید این کارو آخه‏!‏امسال تو دوشنبستون خوندیمش؛کامل هم خوندیم؛ وسط حیاط و با عربده هم خوندیمش آقای ممدرضا غایب بودی مگه؟
...مطمئنی خوندین؟؟؟ :-? من رفتم غذامو گرفتم اومدم دیدم دارین هی میگین شنبلیله هی هی شنبلیله هی هی ... . بعدشم که زنگ خورد.

تا وقتی که زنگ خورد که بچه ها داشتن همدیگه رو خیس میکردن؛بعد از زنگ تازه شروع کردیم...

جالب بود فقط بهتر بود به سوال ها جواب میداد ;D ;D ;D ;D

من خودم رپ زیاد خوشم نمیاد ولی این عالیه.
دوستان فرزانگانی هم که خیلی به محتوا علاقه دارن میتونن اون شعر حبیبو که میگه : همسایه رو دیدی بهش سلام کن" رو بخونن کلی پیام اخلاقی داره. :)) :)) :)) :))
جدی این گامبا گومباتون خیلی ضایعست. وقتی به کیفیت فکر نمی کنید و کمیت فقط براتون مهمه و ماهی یه شعر میدید بیرون همین میشه دیگه. (:| (:| (:| (:|

Back
بالا