ali_de457
KilaaliK
پاسخ : شنبلیله
گفتم که این شعر هیچ مفهومی نداره وزن و قافیه ش هم درست نیست
ولی واسه ما حلیوی ها دیگه این چیزاش مهم نیست مهم اون جوی ه که میده موقع خوندنش مهم اون اتحادس
البته استدلال پوریا هم ممکنه درست باشه
پوریا بمیری ترکیدم از خنده
گفتم که این شعر هیچ مفهومی نداره وزن و قافیه ش هم درست نیست
ولی واسه ما حلیوی ها دیگه این چیزاش مهم نیست مهم اون جوی ه که میده موقع خوندنش مهم اون اتحادس
البته استدلال پوریا هم ممکنه درست باشه
به نقل از گاو عاشق :در درجه ی اول یه چیزی رو روشن کنم...نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه واقعا منظور سراینده شعر رو بفهمه(تاکیدم بر اینکه حلی مرد بار میاورد و فرزانگان جامعه ی زن بر همین بود)...من شاید حلی باشم و او نیز...اما شاید ما در حلی بیش از تمام مدارس دنیا با هم متفاوت باشیم...
اما من میتونم برداشت خودم رو ازش بگم...
الان تک تک تیکه هاش رو میبرسیم...
-----------
من و کی و بیژن و پسر عموشون علی رفتیم سر کوچه واسه یللی تللی
سر کوچه مغازه علی آقا سه فازه در مغازه بازه
(مقصود از کی چیست؟...آیا نام فردیست که مثلا اول نامش با کی شروع میشود؟...آیا نامیست مستعار؟(هرمونتیک را حس کنید در شعر)...فرض را بر آن گیرم که"کی"سوالی باشد مبنی بر چه کس و نه چه زمانی...حال با این مضمون چرا در ناخودآگاه شاعر"من و چه کسی و بیژن"آمده؟...من معتقدم ما در تمام شعر میتوانیم ردپای"انتقاد از شباهت جمعی"را حس کنیم...گمانم بر این است که مردی که استعدادهای فردیش به واسطه ی هدف مشترک جمعی سرکوب شده به خشم آمده و میگوید چه فرقی میکند"کی"باشد؟!...شما 3رفا دنبال یک گوسفند هستی...یک دوست همراه...تا با او به مغازه روی(مقصود از مغازه رفتن احتمالا زندگی کردن برای هدف است(چایی هدفمان است به طور استعاری...)برات مهم نیست کی باشه...فقط او را برای همراهی میخواهی...و مرگ بر این دید)...سپس گفته میشود برای یللی تللی...آیا مقصود آنارشیسم است...به احتمال زیاد آری...اما آیا آنارشیسم انفعالی(که میگوید هیچ ارزشی وجود ندارد)یا آنارشیسم فعال(که میگوید ارزش های موجود چرت است و خودم ارزش گذاری میکنم)؟...من به نظرم تمایل شاعر بیشتر به نهیلیسم فعال است تا انفعالی...)گفته شده سر کوچه...به راستی آیا مقصود شاعر نالیدن از در قید و بند مکان بودن ماست؟...آیا میهراسد از اینکه ما انسان ها هیچگاه"بی مکانی"را تجربه نمیکنیم؟...چرا میگوید در مغازه بازست؟...شاید واقعا در باز است...اما بیاید ایده آلیستی بررسی کنیم...شاید از بی ارزشی هدف ساده میگه)
-----------------
مقصود چنین تحلیل هایی است؟
پوریا بمیری ترکیدم از خنده