سمپادی های گیلان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Saeed_night.lord
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@dark shadow
بیه یعنی آب
پس و پیش هم یعنی جلو و عقب
بیه پس یعنی جلوی سپیدرود که میشه غرب گیلان
بیه پیش هم یعنی عقب سپیدرود که میشه شرق گیلان
بره دِ هَندی دانم پس و پیشه چیسه :))
ولی تفکر سنگینی پشت نام گذاریش بود:))

مأيده اؤی!
بؤشۊ گۊگل پلیه من جي بۊرده دانلۊد بؤکۊن نٚصبأ کۊن ايمٚه بيه بپرأ چٚندي چٚسبه:-"

لامصب یه لحظه حس کردم مامان بزرگم داره صدامیکنه:))
بؤشۊ گۊگل پلیه من جي بۊرده دانلۊد بؤکۊن نٚصبأ کۊن ايمٚه بيه بپرأ چٚندي چٚسبه:-"
بره من گوشی ندارم با چی بیام :))
امیدوارم بتونم با گوشی مامانم بیام:))
البته مسئله اینه که فکر کنم مامان از طرح جی بورد حمایت کنه و خودشم استفاده کنه:))

لامصب یه لحظه حس کردم مامان بزرگم داره صدامیکنه:))

بره من گوشی ندارم با چی بیام :))
امیدوارم بتونم با گوشی مامانم بیام:))
البته مسئله اینه که فکر کنم مامان از طرح جی بورد حمایت کنه و خودشم استفاده کنه:))
ای بٚرأ مٚر یدأ شؤ :-"

خلاصه اینکه هر جا به مشکل خوردین؛مامانبزرگم در دسترس عه یا براش اکانت میزنم میارمش همینجا یا ازش وویس میگیرم میذارم:))

حالا یه چیز دیگه بهتون یاد بدم (یادآوری کنم) که فرق صدا زدن ما و تهرانیا اینه که ما آخرش‌و رو پرده‌ی صوتی بالاتری میریم (ینی زیر تر) ولی اونا اولش‌و بالاتر میگن. اینو خودم طول کشید ترم یک دانشگاه تا عادت کنم((:

خلاصه اینکه هر جا به مشکل خوردین؛مامانبزرگم در دسترس عه یا براش اکانت میزنم میارمش همینجا یا ازش وویس میگیرم میذارم:))
اگٚر وأ عۊضوأ کۊني، نامه وأ بٚني GOD MOTHER :-"

حالا یه چیز دیگه بهتون یاد بدم (یادآوری کنم) که فرق صدا زدن ما و تهرانیا اینه که ما آخرش‌و رو پرده‌ی صوتی بالاتری میریم (ینی زیر تر) ولی اونا اولش‌و بالاتر میگن. اینو خودم طول کشید ترم یک دانشگاه تا عادت کنم((:
هولی فاک :))
راس میگه عاقا راس میگه:))
ینی الان چند بار چند تا اسم رو به طور مثال برا خودم صدا زدم و حقیقتا درست هم بود
اصن امروز پرده هایی از چیزایی که نمیدونستم رو بهم گشودی که به قول بچه ها فقط میگم الله الله :))

اینو نفهمیدم )):

عاره راس میگی:))
فقط مسئله اینه که بخوام وویس بگیرم احتمالا آخرش خسته میشه چار تا فحش هم میده:))
اگٚر مٚثٚن پيلأکۊتأ زٚرده گۊشأ تره تٚخته سٚر مۊ بنأمأ هيشؤن هيسه عم نٚدأره اٚمأ اگٚر يۊجۊر ديگٚر بؤبۊن مٚر بٚد نيه هٚنده:-"

گیلکی خبرانِ ساعت ۱۱ شب رو میبینین؟:))
مامان بزرگم میبینه:))
عارضم خدمتتون که تلویزیونمون خرابه کلا یک و دو و سه و چهار و خبر و آموزش و سپهر رو میگیره :|

Back
بالا