m میشه 2 تا + بی نهایت!!!به نقل از Giga :لطفا راه حل خودتو بگو ببینیم چیش غلطه .
منم همین جوابو بدست آوردم البته با بازه نشون ندادم نوشتم m>2به نقل از Dawn Money: :m میشه 2 تا + بی نهایت!!!
خب درست شد دیگه!به نقل از Dawn Money: :ولی من با هر کی چک کردم میشد 2 تا + بی نهایت
مگه نباید a رو بزرگتر از 0 و دلتا رو کوچکتر از 0 بگیریم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
به نقل از رؤیا کریمی :موافقم میگما مگه تو گاج هم میخونی؟ما که نوشته های معللمون(دفترو میگم) بی شباهت به گاج نیست من اگه وقت کنم همینارو بخونم هم شاهکار کردم![]()
به خدا سکته زدم اگه اینم اشتباه میشد دیگه هیچی!!!!!!!!!! D:به نقل از 3ggerman :خب درست شد دیگه!همین میشه. من اساسا قاطی کردم. همین در میاد ولی.
چرا. البته من اینو در اوردم.به نقل از Dawn Money: :دامنه چی؟مگه نمیشه -1 تا 3؟
من از یکی از تجربیا(خرخون) پرسیدم گفت آشون بوده ولی پیچوندنشون یکم!به نقل از amikaniki :کسی تو این انجمن مارو تحویل نمیگیره که!
از تجربیا کی خبر داره؟اونا هم ساده بوده یا نه؟
منم همین:[1,3-]به نقل از 3ggerman :چرا. البته من اینو در اوردم.
پس وقتی خواهرم گفت 2تاش غلطه چرا اینو میگی؟ D:به نقل از 3ggerman :چرا. البته من اینو در اوردم.
به نقل از amikaniki :کسی تو این انجمن مارو تحویل نمیگیره که!
از تجربیا کی خبر داره؟اونا هم ساده بوده یا نه؟
حالا طوری نیس همین 1 غلط که اشکالی نداره!!! D:به نقل از Giga :دوستان استرس به خودتون وارد نکنید پیر میشدمیشد همون بزرگتر از 2 ... اشتباه نوشتاری-محاسباتی بود :d
کلی نگا کردم به نظر همه صحیح اومد! بیکار نیسم که بشینم حفظ کنم جواباروبه نقل از SaBa.M :پس وقتی خواهرم گفت 2تاش غلطه چرا اینو میگی؟ D:
ولی تجربیا ما میگفتن بد نبود چند تا از سوالاش سخت بوده ولی فک کنم در کل ریاضی اسون تر بودهبه نقل از رؤیا کریمی :به خاط اینه که اکثر کاربرای دومی رشته ریاضین!!!!
بچه های سرویس ما که میگفتن خیلی سخت بوده افتضاح بوده و اینا ...
پس دردت چیه؟اونا امتحانشون سخت تر از ما بوده مسلما!به نقل از amikaniki :منم ریاضیم که...........!