m میشه 2 تا + بی نهایت!!!به نقل از Giga :لطفا راه حل خودتو بگو ببینیم چیش غلطه .
منم همین جوابو بدست آوردم البته با بازه نشون ندادم نوشتم m>2به نقل از Dawn Money: :m میشه 2 تا + بی نهایت!!!
خب درست شد دیگه! همین میشه. من اساسا قاطی کردم. همین در میاد ولی.به نقل از Dawn Money: :ولی من با هر کی چک کردم میشد 2 تا + بی نهایت
مگه نباید a رو بزرگتر از 0 و دلتا رو کوچکتر از 0 بگیریم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
به نقل از رؤیا کریمی :موافقم میگما مگه تو گاج هم میخونی؟ما که نوشته های معللمون(دفترو میگم) بی شباهت به گاج نیست من اگه وقت کنم همینارو بخونم هم شاهکار کردم
به خدا سکته زدم اگه اینم اشتباه میشد دیگه هیچی!!!!!!!!!! D:به نقل از 3ggerman :خب درست شد دیگه! همین میشه. من اساسا قاطی کردم. همین در میاد ولی.
چرا. البته من اینو در اوردم.به نقل از Dawn Money: :دامنه چی؟مگه نمیشه -1 تا 3؟
من از یکی از تجربیا(خرخون) پرسیدم گفت آشون بوده ولی پیچوندنشون یکم!به نقل از amikaniki :کسی تو این انجمن مارو تحویل نمیگیره که!
از تجربیا کی خبر داره؟اونا هم ساده بوده یا نه؟
منم همین:[1,3-]به نقل از 3ggerman :چرا. البته من اینو در اوردم.
پس وقتی خواهرم گفت 2تاش غلطه چرا اینو میگی؟ D:به نقل از 3ggerman :چرا. البته من اینو در اوردم.
به نقل از amikaniki :کسی تو این انجمن مارو تحویل نمیگیره که!
از تجربیا کی خبر داره؟اونا هم ساده بوده یا نه؟
حالا طوری نیس همین 1 غلط که اشکالی نداره!!! D:به نقل از Giga :دوستان استرس به خودتون وارد نکنید پیر میشد میشد همون بزرگتر از 2 ... اشتباه نوشتاری-محاسباتی بود :d
کلی نگا کردم به نظر همه صحیح اومد! بیکار نیسم که بشینم حفظ کنم جواباروبه نقل از SaBa.M :پس وقتی خواهرم گفت 2تاش غلطه چرا اینو میگی؟ D:
ولی تجربیا ما میگفتن بد نبود چند تا از سوالاش سخت بوده ولی فک کنم در کل ریاضی اسون تر بودهبه نقل از رؤیا کریمی :به خاط اینه که اکثر کاربرای دومی رشته ریاضین!!!!
بچه های سرویس ما که میگفتن خیلی سخت بوده افتضاح بوده و اینا ...
پس دردت چیه؟اونا امتحانشون سخت تر از ما بوده مسلما!به نقل از amikaniki :منم ریاضیم که...........!