به نقل از Toobiii :من ميترسم! يكي ميگه آسونه و یکی میگه در حد المپیاد! بابا من اگه المپیاد سرم میشد که الان اینجا نبودم! تورو خدا اگه اطلاع ندارین اینقدر تضعیف روحیه نکنین![]()
به نقل از peg0a2h1 :دوستان من سؤالمو یه دور دیگه تکرار میکنم ، مبتکران ، بخش ترکیبیات ، مثالی هست که راه مبتکران غلط باشه؟
حالا جواب نمیدین ، فردا میاین مینویسین " اااا ! این همون مثالی بود که تو مبتکران غلط حل کرده بود!! )

به نقل از peg0a2h1 :من پستم فسیل شد تو صفحه قبل!!! :

دلت به قانون عمل کردن خوشه ههااا.قانون یعنی هرچی اونا بخوان .به نقل از سپهر :من خودم فکر میکردم امتحان میوفتم در هر شرایطی!
اما رفتم دقیقا پرسیدم!
سمپاد الان زیر مجموعه ی آموزش پرورشه
بارم ها همونین که نوشتین!
سوالات هم 16 نمره از کتاب وزارتی،4 نمره ممکنه بالا تر از سطح کتاب بدن اما بازم از محدوده ای که کتاب وزارتی درس داده!
خارج از کتاب نمیتونن بیارن.خلاف قانون...حالا هی بگین میارن!

پست من توی صفحه قبلی این بود :به نقل از Toobiii :سوال المپیاد با مثل سوال المپیاد خیلی فرق نداره!!! :)
به نقل از احمدرضا رحیمی :من کتاب تکمیلی دوم راهنمایی پارسال که آقای قصاب هم جزو طراحاش بود رو دیدم خیلی جالب بود سوالاتش سخت نبود اما ترکیبیاتاش برای راهنمایی به نظر من نسبتا سخت بود :) امیدوارم اگه طراح آقای قصاب هست ترکیبیاتش رو سخت بیاره اما به نظر من در کل سوالات جالبی میشن اگه طراح آقای قصاب باشه :)
به نظر من کلاً تیپ سوالات مثل سولات المپیادی (مرحله اول) هستن اما آسون تر :)
به نقل از Toobiii :مبتکران میخونی؟
من تا جایی که معلمی مجبورم نکنه کتاب اضافه نمیخرم. اگه کسی جواب نمیده لابد نخوندن.