پاسخ : ریاضی 2
بعله اول امتحان دادیم
فرقس نداره که سطحشون یکیه جفتشون سخته!
بعله اول امتحان دادیم
فرقس نداره که سطحشون یکیه جفتشون سخته!
به نقل از احمدرضا رحیمی :سلام
مدرسه شما چند روز برای امتحان ریاضی به شما وقت دادن ؟
مرکز ما (شهید بهشتی خرم آباد ) فقط 1 روز وقت دادن برای ریاضی !!!!!!
و موضوع جالب تر اینه که برای امتحان زبان، 2 روز وقت دادن !!!
کلاً فکر نمیکنم هیچ مدرسه تیزهوشانی توی سراسر ایران چنین برنامه ای داشته باشه برای دانش آموز ها !سال های قبل حداقل کاری که مدیر قبلی میکرد این بود که درباره ی برنامه امتحانا با بچه ها یه مشورت میکرد و بعد به ما برنامه میداد اما امسال .........
با ما که کار کردن.به نقل از peg0a2h1 :برای ترکیبیات سؤالای این مدلی با شما کار کردن؟
" با حروف کلمه احتمال چند کلمه 4 حرفی میتوان نوشت؟ "
" با حروف کلمه استقلال چند کلمه 5 حرفی میتوان نوشت؟ "
به نقل از رؤیا کریمی :فک کنم ما خیلی خوش به حالمونه چون چهار روز واسه ریاضی وقت داریم
فقط تجربی هامون 1روز واسه زیستشون وقت بود که درستش کردن حالا بماند که زدن برنامه ی مارو داغون کردنو قراره بریم اعتراض و درستش میکنیم ولی ریاضی همینه!
خوبه نه؟
به نقل از amikaniki :سلام،شما ها چرا اصلا" به هم کمک نمیکنین همش میگید اینو گفتن اینو نگفتن!با هم بحث و تبادل نظر کنین،نمونه سوال بذارید...... مثل اینکه پنجم امتحانه هااااااااااا ! لطفا" هر کی نمونه سوال داره به من میل کنه....... معلوم نیست از چیا بیارن مثل دوم راهنمایی!ممنون
amikaniki@gmail.com
به نقل از احمدرضا رحیمی :4 روز ؟؟!!!! فکر نمیکنید یکم زیاده ؟
خوش بحال شما !
من نمیدونم ما توی این 1 روز چه کاری میتونیم بکنیم !
البته ما هم فعلا داریم اعتراض میکنیم اما بعید میدونم که کاری بکنن اخه این مسؤلین مدرسه ما کلا به 2 چیز اهمیت نمیدن :
1-آموزش
2-دانش آموزان
به نقل از رؤیا کریمی :نه زیاد نیست کافیه نمه سوال چی؟تهرانی ها بیشتر باید این کارو بکنن چون طراح سوال احتمالا از تهران باید باشه دیگه.
به نقل از احمدرضا رحیمی :نظر شما در باره ی 1روز چیه ؟ من نمیدونم اینا بر اساس چه چیزی اومدن برای ریاضی سمپادی 1 روز و برای زبان 2 روز وقت دادن در صورتی که سال های قبل که امتحان ریاضی سمپادی هم نبود حداقل 3 روز وقت میدادن ! :)
آره خيلي خوش به حالتونهبه نقل از رؤیا کریمی :فک کنم ما خیلی خوش به حالمونه چون چهار روز واسه ریاضی وقت داریم
فقط تجربی هامون 1روز واسه زیستشون وقت بود که درستش کردن حالا بماند که زدن برنامه ی مارو داغون کردنو قراره بریم اعتراض و درستش میکنیم ولی ریاضی همینه!
خوبه نه؟
به نقل از saye3000 :این چند تا از امتحانات و نمونه سوالاتمونه
البته بعضیاشو دبیر عمدا راحت گرفته
الآن خوبه؟به نقل از peg0a2h1 :نمیدونم مشکل از منه یا نه ولی واسه من نمیشه درست دید
خیلی کوچیکه