Xerxes
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- دارم برای شیمی می خونم
پاسخ : ریاضی 2
ضمنا سال دیگه باها مون هندسه نداره چون محمدی گفت امسال تو مدرسمون نیست ضمنا با دبیر هندسه ی امسالمون سال دیگه کلاس نداریم قراره اون فقط تحلیلی بگه برای هندسه 2 دبیر هدایت رو دعوت کردن.
از همه کسایی که جواب سوالا رو دادن ممنون چون حالا می فهمم یه چیزی حول حوش 19 می شم.به نقل از Xerxes I Of Persia :منم می ترسم نتونم المپیاد شرکت کنم ضمنا فوق العاده سخت بود!!!!!!!!!!!!! (البته با تدریس معلم ما )(حامد می دونه چه جوری درس میده)
ضمنا شیمی شرط ریاضی داره باید میانگین ریاضی یک و دو 15 بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از حامد مهدوی :بابا مگه تو شیمی نمی خوای شرکت کنی؟شیمی که شرط نمره ی ریاضی نداره که؟امتحان آسون بود ولی با اون دبیر منم بودم 15 به بالا نمی شدم،سال دیگه با ما هندسه داره
خدا کنه نباشه
ضمنا سال دیگه باها مون هندسه نداره چون محمدی گفت امسال تو مدرسمون نیست ضمنا با دبیر هندسه ی امسالمون سال دیگه کلاس نداریم قراره اون فقط تحلیلی بگه برای هندسه 2 دبیر هدایت رو دعوت کردن.
ضمنا اون بنده خدا سواد ریاضیش خوب نیست ولی خب کامپیوترش چرا ولی د کل هیچ چیز به عربیش نمی رسه!به نقل از حامد مهدوی :دقیقا همینطوره یکی عالی یکی افتضاح
اون بنده خدا سواد ریاضیش خیلی خوبه ولی نمی تونه درس بده اصلا،افتاضاحه
امتحان چطور بود؟