سمپادی های قم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
پاسخ : سمپادی های قم

به نقل از -sky- :
ما در رفتیم آقا!
شمام با متش صحبت کنین،ردیف کنه همتون بیاین این ور! :-"
(البته نمیشه!میشه!؟شما کلّن بیاین،جایی برای ورودی های جدید میمونه این ور!؟ :-")
فیض برا مام اومد،کلی جو داد از همینا که شما اولین و آخر سالی کلّی ریزش! داریم و اینا،
بعدم گف خدا بتون رحم کرد من پارسال نیومدم،حتمن جداتون می کردم و فرز2 هم می فرستادم و برین از خانوم متش تشکر کنین و ...
(ما هم که 3/1 بودیم،به طرز عجیبی بامون آشنایی داش! :D)
آزمونو که ما هم ندادیم! خوشینا! :D
چ خبر مدرسه بدون ما!؟ :-<
قدر مسئولینو بدونین! :-"
از خانم خالقی و غروی و رحیمی هم نهایت استفاده رو بکنین!:-بابابزرگ(خانم خالقی هس هنوز!؟)
اخه به ما گفتن که مي خوايم ازتون امتحان بگيريم از شش تا کلاس دوتاشو بفرستيم بقيتون هم برين عادي. :(( ولي اقاي فيض گفت که اين طور نيست و ......
ولي امسال معلما از ما خيلي تعريف مي کنن.
بدون شما ،خوب کمي سخت است ما به شما هم عادت کرده بوديم ولي ارشد بودن خيلي کيف مي دن.
همه هستن.فقط دبير کامپيوترمون عوض شده و خانم معماريان براي زيستمون شده. دبير پرورشي و معاون پرورشي دار هم شديم <D=
خانم متش هم از دست ما کلافه ست نمي دونم چرا!

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از hastikhanoom :
اخه به ما گفتن که مي خوايم ازتون امتحان بگيريم از شش تا کلاس دوتاشو بفرستيم بقيتون هم برين عادي. :((
اینکارو بکنن واقعا متشکرشون خواهیم شد :|

امسال چهارتا اول داریم سالِ دیگه هم شش تا کلاس فقط تا از راهنمایی خودمون باشه؟ :| اصن مدرسه انقد جا داره؟ :| تو کودوم کلاسا میخوان جاتون بدن؟ :|

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

بابا پارسال که ۳-۴تا کلاس خالی داشتیم، فوقش تو اون کلاس نصفه ها هم میرین :-" تازه بازم فک نکنم مث دو سال پیش که ما سوم بودیم بشه :))

یه کم از این معاون جدیدا بگید 8->
بهتون میان وعده میدن؟ 8->
ما که شانس نداشتیم :-< تا ما رفتیم مدرسه باحال شد :-<

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از موذی میـُراب=)) :
بابا پارسال که ۳-۴تا کلاس خالی داشتیم، فوقش تو اون کلاس نصفه ها هم میرین :-" تازه بازم فک نکنم مث دو سال پیش که ما سوم بودیم بشه :))

یه کم از این معاون جدیدا بگید 8->
بهتون میان وعده میدن؟ 8->
ما که شانس نداشتیم :-< تا ما رفتیم مدرسه باحال شد :-<
آخه سال دیگه چهارتا دوم داریم شیش تا اولم از راهنمایی خودمون باشه؟ورودیم که میگیرن خب :|
معاون جدیدا :))
عسگریُ یادته؟معاون پرورشیه که هیشکی نگاشم نمیکرد؟شده معاون پایه ما :)) بچه ها کماکان همون توجه سابق رو نسبت بهش دارن :-"
پویامهرم که میشناسی دیگه :-"(نمیشناسیم یه سوال از فائزه بکنی ملتفت میشی :D) معاون ما نیست خیلیم کاری به کارمون نداره :-? :-"

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نقل از Lovesky :
آخه سال دیگه چهارتا دوم داریم شیش تا اولم از راهنمایی خودمون باشه؟ورودیم که میگیرن خب :|
معاون جدیدا :))
عسگریُ یادته؟معاون پرورشیه که هیشکی نگاشم نمیکرد؟شده معاون پایه ما :)) بچه ها کماکان همون توجه سابق رو نسبت بهش دارن :-"
پویامهرم که میشناسی دیگه :-"(نمیشناسیم یه سوال از فائزه بکنی ملتفت میشی :D) معاون ما نیست خیلیم کاری به کارمون نداره :-? :-"
خب ۳تا پیشای امسال که نمیمونن :-" ولی آره مثلا سال بعد ۸تا اول باشن واقعا خیلی زیاده :/
وای که چقد بدم میومد از این عسگری :)) :-"
ها میشناسمش :D

گفتی مهدیزاده هندسه شماست دیگه، هندسه چارما کیه؟ فامیلیش :-"

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

خب ۳تا پیشای امسال که نمیمونن :-" ولی آره مثلا سال بعد ۸تا اول باشن واقعا خیلی زیاده :/

یَک آدم رو مخیه :| :-" بزور میخواد توجه جلب کنه :-"
بگذریم حالا :-"

یکیه که تا قبلا هم تو مدرسه مون درس میداده چندسال نبوده امسال دوباره برگشته :-" خیلیم پیره و قدکوتاهی داره :-" اسمش یادم نیست میپرسم میگم بهت :D
آقای الیاسیم که مریض شد نتونست بیاد دیگه :-<

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از hastikhanoom :
اخه به ما گفتن که مي خوايم ازتون امتحان بگيريم از شش تا کلاس دوتاشو بفرستيم بقيتون هم برين عادي. :(( ولي اقاي فيض گفت که اين طور نيست و ......
ولي امسال معلما از ما خيلي تعريف مي کنن.
بدون شما ،خوب کمي سخت است ما به شما هم عادت کرده بوديم ولي ارشد بودن خيلي کيف مي دن.
همه هستن.فقط دبير کامپيوترمون عوض شده و خانم معماريان براي زيستمون شده. دبير پرورشي و معاون پرورشي دار هم شديم <D=
خانم متش هم از دست ما کلافه ست نمي دونم چرا!
معماریان زیستتونه!؟بمیرم الهی! :D ما هم کشیدیم،شما هم امسالو تحمل کنین دیگه ...به جاش دبیر زیست اول خیلی عالیه! در حدّی که من کمی به زیست علاقه مند شدم حتی :-"
معاون پرورشی که پارسالم داشتیم،2 تا هم بودن مثلن! ولی کل کارای پرورشی مدرسه به دست خودمون می گشت... :D یعنی ما نبودیم،عملا مدرسه نابود بود از این نظر!(حمل بر خودستایی نشه البته! :-")
دبیر پرورشیتون کیه!؟ برا ما که معماریان جان بودن! :| کامپیوترتون خوبه!؟با کتاب پیش میرین!؟ اصن کار می کنه باتون!؟
از دست شما کلافه نیس،از دوری ما کلافه اس! :D سه شنبه که یه سر اومدیم مدرسه،گف خیلی دلم برا سه یکیا تنگ شده بود،پارسالم که خودشو کشت برامون! :D

بطحایی!؟ یه همچین چیزایی :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از -sky- :
معماریان زیستتونه!؟بمیرم الهی! :D ما هم کشیدیم،شما هم امسالو تحمل کنین دیگه ...به جاش دبیر زیست اول خیلی عالیه! در حدّی که من کمی به زیست علاقه مند شدم حتی :-"
معاون پرورشی که پارسالم داشتیم،2 تا هم بودن مثلن! ولی کل کارای پرورشی مدرسه به دست خودمون می گشت... :D یعنی ما نبودیم،عملا مدرسه نابود بود از این نظر!(حمل بر خودستایی نشه البته! :-")
دبیر پرورشیتون کیه!؟ برا ما که معماریان جان بودن! :| کامپیوترتون خوبه!؟با کتاب پیش میرین!؟ اصن کار می کنه باتون!؟
از دست شما کلافه نیس،از دوری ما کلافه اس! :D سه شنبه که یه سر اومدیم مدرسه،گف خیلی دلم برا سه یکیا تنگ شده بود،پارسالم که خودشو کشت برامون! :Dبطحایی!؟ یه همچین چیزایی :D
نه خانم معماریان گفت از بس غر می زنن دیگه برای پرورشی تون معلم گرفتن. یه دبیر پرورشی داریم ی معاون. اسم دبیرش موسوی نصبه که واقعا معجزست و ادم احساس می کنه کتاب از دستش گرفته بشه دیگه چیزی بلند نیست. معاون پرورشی مون هم خانم رضایی هست. اونم خوبه خانم مهربونیه. دبیر کامپیوترمون هم خانم گائینیه که تازه اومده و ثابقه ی تدریس نداره ولی خوب درس می ده. البته چون که کامپیوتر به تعداد کافی نیست و برنامه نداریم عملا کامپیتوتر فرمالیته شده می خواد بهمون پاور و از این چیز میزا یاد بده که ما هم بلدیم همه رو.
خانم شوکتیان هم به جای خانم یوسفی اومدن و خانم یوسفی معاون اموزشی شدن و به نمرات ما کار دارن.
پس شما بودین سه شنبه اومدین مدرسه. من تو همون کلاسی هستم که خانم عزت پژوه هم بودن.میز اول کنار دیوار نشسته بودم.

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از hastikhanoom :
نه خانم معماریان گفت از بس غر می زنن دیگه برای پرورشی تون معلم گرفتن. یه دبیر پرورشی داریم ی معاون. اسم دبیرش موسوی نصبه که واقعا معجزست و ادم احساس می کنه کتاب از دستش گرفته بشه دیگه چیزی بلند نیست. معاون پرورشی مون هم خانم رضایی هست. اونم خوبه خانم مهربونیه. دبیر کامپیوترمون هم خانم گائینیه که تازه اومده و ثابقه ی تدریس نداره ولی خوب درس می ده. البته چون که کامپیوتر به تعداد کافی نیست و برنامه نداریم عملا کامپیتوتر فرمالیته شده می خواد بهمون پاور و از این چیز میزا یاد بده که ما هم بلدیم همه رو.
خانم شوکتیان هم به جای خانم یوسفی اومدن و خانم یوسفی معاون اموزشی شدن و به نمرات ما کار دارن.
پس شما بودین سه شنبه اومدین مدرسه. من تو همون کلاسی هستم که خانم عزت پژوه هم بودن.میز اول کنار دیوار نشسته بودم.
آره ما بودیم!همه کلاسارو به هم ریختیم،خیلی محترمانه انداختنمون بیرون! :D
ندیدم توی کلاسو! :D
آهان راستی قدر خانم عزت پژوهم بدونین!"بالا،بالا،بالاتر..." :-<
و "بمیریــــــــد"های خانم غروی! >:D<

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از -sky- :
آره ما بودیم!همه کلاسارو به هم ریختیم،خیلی محترمانه انداختنمون بیرون! :D
ندیدم توی کلاسو! :D
آهان راستی قدر خانم عزت پژوهم بدونین!"بالا،بالا،بالاتر..." :-<
و "بمیریــــــــد"های خانم غروی! >:D<
اره خانم عزت پژوه که خیلی عالیه
خانم غروی جدیدا می گه چرا مثل بز کوهی منو نگاه می کنید! ;;)
خانم متش تحویلتون نگرفت؟
راستی سر کلاس خانم معماریان باید چه جوری باشیم؟مطالبو نمی گه بعدش که امتحان می گیره می گه من نوشتم پای تخته.....

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از hastikhanoom :
اره خانم عزت پژوه که خیلی عالیه
خانم غروی جدیدا می گه چرا مثل بز کوهی منو نگاه می کنید! ;;)
خانم متش تحویلتون نگرفت؟
راستی سر کلاس خانم معماریان باید چه جوری باشیم؟مطالبو نمی گه بعدش که امتحان می گیره می گه من نوشتم پای تخته.....
بعله اون بزکوهی که تیکه کلام همیشگیشونه :D
چرا اول خوب بود،بعد رفتیم ریختیم تو کلاسا و مدرسه رو به هم ریختیم،یه جورایی بهمون فهموندن که برید بیرون :-"
معماریان جان همینن دیگه! باید کلمه به کلمه چیزایی رو که می نویسه و توضیح میده بنویسین... بازم یه مواردی پیدا میشن البته که کلا بهشون اشاره ای نشده ولی شما باید بلد باشین :-"

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

خانم غروی ام 8->
قدر خانم غروی رو بدونید واقعا!
و همچنین خانم خالقی رو!
و خانم رحیمی رو!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از -sky- :
بعله اون بزکوهی که تیکه کلام همیشگیشونه :D
چرا اول خوب بود،بعد رفتیم ریختیم تو کلاسا و مدرسه رو به هم ریختیم،یه جورایی بهمون فهموندن که برید بیرون :-"
معماریان جان همینن دیگه! باید کلمه به کلمه چیزایی رو که می نویسه و توضیح میده بنویسین... بازم یه مواردی پیدا میشن البته که کلا بهشون اشاره ای نشده ولی شما باید بلد باشین :-"
بله بله کاملا فهمیدم سرکلاس خانم معماریان باید چه جوری باشیم :)
به نقل از Lovesky :
خانم غروی ام 8->
قدر خانم غروی رو بدونید واقعا!
و همچنین خانم خالقی رو!
و خانم رحیمی رو!
چشم ما قدر همه رو می دونیم.
امسال خانم خالقی یه جورایی شده....

کیـا: متوالی ممنوع.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

اخی.پیجمون خاک خورده بود گفتم دستمال بکشم.
خانم شاعری گفته که بعد از عید می خواد ما رو ببره مشهد......
x:
من خیلی غصه می خورم قراره سال دیگه از معلم جونام جدا شم شما هم همین حسو دارین و داشتین؟
:(

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از hastikhanoom :
اخی.پیجمون خاک خورده بود گفتم دستمال بکشم.
خانم شاعری گفته که بعد از عید می خواد ما رو ببره مشهد......
x:
:| :| :|
چرا ما این همه خودزنی کردیم، دیده نشدیم؟ :|
خانم متش میگف دردسر داره، خونواده ها گیر میدن، رئیس آموزش پرورش، رئیس سمپاد، رئیس جمهور، ... اینا باید اجازه بدن تا ببرمتون :|
ما رفتیم همه چی دُرُس شد! هععععی زندگی ... :-<
به نقل از hastikhanoom :
من خیلی غصه می خورم قراره سال دیگه از معلم جونام جدا شم شما هم همین حسو دارین و داشتین؟
:(
دیگه نه در این حد :-"
مادر دوّمتون که نیستن،سعی کنین وابسته نشین خو :D
حرفه-دفاعیتون کیه ؟ :D
اگه خداپرسته،نهایت استفاده رو بکنین :D زنگ هاش به راحتی قابل پیچوندن هس،بپیچونید همشو :D من پارسال کلّن دو-سه جلسه سر کلاسش بودم،اونم فرقی با نبودن نداشت :D الان با اعمال شاقّه میشه زنگارو پیچوند :-<

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

خانم متش کلا با ادو مشکل داشت!
نمیدونم دردش چی بود :-? ولی هر دفه مجوز بهانه میکرد،انگار فقط اردوای مدرسه ما مجوز میخواست که بقیه هی زارت زارت میرفتن اردو.

• لایک
امتیازات: Mim

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از Lovesky :
خانم متش کلا با ادو مشکل داشت!
نمیدونم دردش چی بود :-? ولی هر دفه مجوز بهانه میکرد،انگار فقط اردوای مدرسه ما مجوز میخواست که بقیه هی زارت زارت میرفتن اردو.

الانم مشكل داره بابا!! ولي فقط واسه سوميا!!اوليا رو زرت زرت مي برن كارتينگ و اينا!
به نقل از hastikhanoom :

اولا كه شوكتيان به جاي اكبر زاده اومده و معاون اجراييه
دوما كه شاعري ب جاي يوسفي اومده ولي متاسفانه يوسفي هنوز 2 روز در هفته مياد خانوم متش گفت چون ايشون از پس تربيت شما بيشتر بر مياتو اين چرت و پرتا 2 روز مياد كه كارا رو مرتب كنه!

به نقل از -sky- :
حرفه-دفاعیتون کیه ؟ :D
اگه خداپرسته،نهایت استفاده رو بکنین :D زنگ هاش به راحتی قابل پیچوندن هس،بپیچونید همشو :D من پارسال کلّن دو-سه جلسه سر کلاسش بودم،اونم فرقی با نبودن نداشت :D الان با اعمال شاقّه میشه زنگارو پیچوند :-<

ما هم پارسال راحت تر مي پيچونديم!!!!
دو تاش خدا پرسته .. ولي ما چه سر كلاسش باشيم چه نباشيم همه رو مي پيچونيم!!!! :D

×××متوالی ممنوع

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

من خانم یوسفی رو دوستش دارم.
به جز چند تا اشکال کوچیک مدرسمون خیلی بد نیست.
مثبت بیاندیش هم مدرسه ای!

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از hastikhanoom :
من خانم یوسفی رو دوستش دارم.
به جز چند تا اشکال کوچیک مدرسمون خیلی بد نیست.
مثبت بیاندیش هم مدرسه ای!

تو دیگه واقعا ته مثبت اندیشی هستی (:| :rolleyes:
ولی خب اره.. مدرسه کادر اداری و اموزشی.. بیشترشون خوبن.. خانوم متش خیلی زحمت می کشه خیلی خرج می کنه.. ولی اینا چیزایی نیستن که واقعا به درد بچه ها بخوره و به چشمشون بیاد. مثلا که چی؟ امروز میریم خونه فردا میایم میبینیم دوتا نیمکت اضافه شده به نیمکتای حیاط.. یا مثلا میریم دوباره فرداش میایم میبینیم یه مشت کارگر ریخته تو مدرسه .. که چی بشه؟ که خانوم متش میخوان سرویس بهداشتیه جدید درست کنن.. خب که چی؟؟؟ کار بچه ها با همون 4 تا دستشوییم راه میوفته.. یا مثلا.. بچه های ما زنگ تفریح 99% شون روی زمین میشینن .. واسه چی هی خرج الکی میکنین زرت زرت نیمکت اضافه میکنین؟ اونوقتم که بچه ها میان اعتراض واسه اردو رفتن یا اوضاعه کلاسا میگه من روزی چند میلیون خرج شما میکنم واستون مدرسه رو درست کنم شما حق اعتراض ندارینو اینا... خب اخه خدا خیرت بده ما که 6 ماه دیگه از اون مدرسه میریم.. الان به نظرت مثلا اون دستشویی که هنوزم کار ساختش تموم نشده یا مثلا 2 تا باغچه اضافه کردن به حیاط و بابتشم کلی از خودمون پول میگیرن به چه دردمون میخوره؟.. حداقل باید یه کاری کنن ما حداقلش 1 دونه خاطره ی خوب از اینجا.. از دوره ی راهنمایی داشته باشیم یا نه؟؟؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از Suspected Girl :
تو دیگه واقعا ته مثبت اندیشی هستی (:| :rolleyes:
ولی خب اره.. مدرسه کادر اداری و اموزشی.. بیشترشون خوبن.. خانوم متش خیلی زحمت می کشه خیلی خرج می کنه.. ولی اینا چیزایی نیستن که واقعا به درد بچه ها بخوره و به چشمشون بیاد. مثلا که چی؟ امروز میریم خونه فردا میایم میبینیم دوتا نیمکت اضافه شده به نیمکتای حیاط.. یا مثلا میریم دوباره فرداش میایم میبینیم یه مشت کارگر ریخته تو مدرسه .. که چی بشه؟ که خانوم متش میخوان سرویس بهداشتیه جدید درست کنن.. خب که چی؟؟؟ کار بچه ها با همون 4 تا دستشوییم راه میوفته.. یا مثلا.. بچه های ما زنگ تفریح 99% شون روی زمین میشینن .. واسه چی هی خرج الکی میکنین زرت زرت نیمکت اضافه میکنین؟ اونوقتم که بچه ها میان اعتراض واسه اردو رفتن یا اوضاعه کلاسا میگه من روزی چند میلیون خرج شما میکنم واستون مدرسه رو درست کنم شما حق اعتراض ندارینو اینا... خب اخه خدا خیرت بده ما که 6 ماه دیگه از اون مدرسه میریم.. الان به نظرت مثلا اون دستشویی که هنوزم کار ساختش تموم نشده یا مثلا 2 تا باغچه اضافه کردن به حیاط و بابتشم کلی از خودمون پول میگیرن به چه دردمون میخوره؟.. حداقل باید یه کاری کنن ما حداقلش 1 دونه خاطره ی خوب از اینجا.. از دوره ی راهنمایی داشته باشیم یا نه؟؟؟
الهی من فدای تو بشم که انقدر ناراحتی.
به مدرسه ی ما بودجه بیش تر از اینا می دم نمی دونم چرا همش کمه همش باید....
بعضی کاراشون گند کاریه.دو تا نیمکت گذاشته کی بشینه که نگاه کنه.
اونم دستشویی نیست وضوخانه است که طبق سیاستای خودش همه جای مدرسه اباده همین یه وضو خانه باقی مانده.
ما در راه آیندگانمون مثلا فدا کاری می کنیم.
خاطره ی خوب برای خودته نه برای دیگران.
بسوز و بساز
قم یعنی همین.

بالا