lovesky
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سمپادی های قم
لعنت به اون راننده لعنت
لعنت به اون راننده لعنت
به نقل از hastikhanoom :وقتی ماشین مچاله می شه معلومه که بچه های عقب توی خطر خیلی جدی قرار می گیرن و کسی که سمت در نشسته بوده فوت کرده.
به نظرم این راننده از رئیس جمهور اسرائیل هم نفرت انگیز تره و باید 5 بار اعدام بشه.
بچه ها من دیگه نمی تونم اصلا حالم خوب نیست.
به نقل از نـــســـریـــن. :وای بچه ها نمیدونم چی بگم اینکه میگین چندبار اعتراض هم کرده بودن ولی کسی رسیدگی نکرده خیلی درد داره
امیدوارم بچه هایی که توبیمارستانن زودتر خوب شن ...وفقط میتونم بگم خدا به خانواده اون دختری که فوت شده صبر بده...
اره عزیزم شاید دیر رسیدی. راننده گفت من یادم نمی یاد دارم از شما می پرسم شما هم دارین از من می پرسین؟فقط یادم می یاد داشتم بچه ها رو می بردم.به نقل از Lovesky :دیدین راننده رو؟
من اصلا نمیدونم الان دارم از شما میشنوم
به نقل از Lovesky :دیدم
راننده رو میگم میگفت از شما دارم میشنوم
خدا رو شکر که از این مدرسه رفتین تا نبینین دوستاتون چه جوری از کنارتون می رنبه نقل از -sky- :میگه 3 یا چار نفر تو ماشین بودن
خدای من
خوشبختانه این حقیقت نداره. عمویی حالش خوبه. و می شه گفت سالمه.به نقل از kh@zan :با اینکه هیچکدوم از بچه ها رو نیشناختیم اما امرو هر کی یکی دیه رو میدید تسلیت می گفت!
کلا جو خیلی سنگین بود
زنگ نماز هم رفتیم حدیث کساء خوندیم واسه آمرزش و سلامتیشونو!
بگید که دروغه عمویی هم فوت کرد...!
اصن از صبح تا حالا یه بغضی تو گلوم بود اول صبح یهو شکست دست خودم نبود تا الان هم چن بار تا مرز ترکیدن رف اما جلوشو گرفتم!
چرا باید واسه یه دختر 14 ساله این اتفاق بیفته؟!
+امرو رانند سرویسمون جوگیر شده بود گف کمربندتو ببند جلو نشستی عقبیا هم اگه میشه ببندن!
کی قراره این مشکل تصادفا حل بشه؟!یه ماشین تصادف میکنه یه نفر میمیره اونوقت تو یه جای دیه 50 تا ماشین تو بزرگراه قطاری به هم میخورن یه نفر چیزیش نیشه!آخه این ینی چی؟!
با جای خالیشون تو مدرسه چه میکنید؟؟؟!!!