سمپادی های قم

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : سمپادی های قم

به نقل از -sky- :
اصلاح کردم :D
شرمنده :-"
من فقط بدونم چی شده رفتی تو فاز دفاع از کادر تو :-"

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Lovesky :
من فقط بدونم چی شده رفتی تو فاز دفاع از کادر تو :-"
چ دفاعی کردم ؟ :-??

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از -sky- :
چ دفاعی کردم ؟ :-??
به منظور دفاع نبوده ینی؟ :-"
فک کردم داری از کنکور آی اسمال دفاع میکنی. :D

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Lovesky :
به منظور دفاع نبوده ینی؟ :-"
فک کردم داری از کنکور آی اسمال دفاع میکنی. :D
نع
فقط گفتن شریف نداشتیم ، خواستم در جریان بذارمتون :D
ایشالا به کنکوریای سال دیگه افتخار میکنیم :-"

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از -sky- :
نع
فقط گفتن شریف نداشتیم ، خواستم در جریان بذارمتون :D
ایشالا به کنکوریای سال دیگه افتخار میکنیم :-"
به خودت بخند :-"

در راستای اسپم نبودن:
خانم گودرزی رفتن از مدرسه مون؟

☺☺☺☺☺

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
قم

دخترای دبیرستان فرزانگان یک عزیز!
شماها مطمنین بچه های اول صندلی دارن نیمکت نیس؟یعنی بعد از ان سال نیمکت بایدروی صندلی بشینیم؟
~X(

دوستان عزیزسال بالایی دبیرایی ک برای اوله چطورن؟فیزیک نوشته بود خانم دانش.خوبه؟چجوریاس؟
زیست خانن طاطبایی بودمثکه
ادب هم خانم فرهمند
عربی انگار انواری.ریاضی هم علیزاده
نظرتونودرباره ی یکایک دبیرا بگین لطفا
خیلیوشون رو حسم نیمد بنویسم اما شما نظرتوبگین
ممممممممنون

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از -sky- :
معماریان شیمی مارم داشت ;;)

گفتم که کلا همه فن حریفه :))

به نقل از پارادوکس :
دوستان عزیزسال بالایی دبیرایی ک برای اوله چطورن؟فیزیک نوشته بود خانم دانش.خوبه؟چجوریاس؟
ادب هم خانم فرهمند
ممممممممنون

فردا پس فردا میریم مبینیم میفهمی دگ :-"

• لایک
امتیازات: Mim

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از پارادوکس :
ادب هم خانم فرهمند
ممممممممنون
خانم دانش رو ما باهاشون نداشتیم،
خانم طباطبائی خیلی خوبن :)
خانم فرهمند هم من به شخصه ترجیح میدادم سال اول باهاشون داشته باشم،
خانم انواری هم از بقیه بپرس ما با خ.مناقب داشتیم :D
علیزاده هم.. :D

11phantom

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1394

به نقل از پارادوکس :
ادب هم خانم فرهمند
ممممممممنون

خانم طباطبایی از بهترین معلمای مدرسه ست.

فرهمند هم همینطوری الکی نمره میده خوبه سال اول اون باشه. ((:

انواری من خیلی خوشم نیومد. نه که بد باشه، شخصیتش رو اعصاب م بود.

علیزاده؟
صرفا پیشنهاد میکنم کاری نکنید باتون لج کنه؛ و اینکه یه کتاب خوب پیدا کنید و فکر کنید معلم ندارید اصلن.

منوچهری رو فقط کافیه ببنی تا هرچی انرژی داشتی از دست بدی بری بشینی رو سکو های ورزشگاه از مناظر اطراف لذت ببری. ((:

یوسفی [دینی] بد نیست، خوبه یعنی. شما مثه ما با سوال هاتون اذیتش نکنید. :-"

احتمالا اکبرنژاد هم بتون زبان C رو یاد میده. از اول خوب گوش کنیدُ با کلاس همراه باشید. خیلی در آینده مفید خواهد بود.

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از پارادوکس :
ادب هم خانم فرهمند
ممممممممنون
دانش خیلی منسجم درس نمیده ، عالی نیست تدریسش ولی بد هم نیست ، کلاسش یه کم کسل کننده است ، مسئله خیلی کار میکنه و برا مفاهیم به شدت کم وقت میذاره ، در کل خاطرات خانوم خالقیو ببوسید بذارید کنار ;;)
انواری خوبه ؛ اصلا چیز سختی نداره عربی اول که اذیت شید :D
فرهمندم یه کم ممکنه باش درگیر بشید ، غلط غولوط زیاد میگه ، اعتراضم میکنی میگه آره عزیزم تو ام درس میگی :| سعی کنید بر اصول خانوم بشیری باقی بمونید :D ولی خیلی آسون میگیره .

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

من سر کلاس زیست در این حالت بودم (:| به دبیر دینی و قران و پرورشی و چمی دونم این درسا بیش تر می خورد تا دبیر زیست.
سر کلاس شیمی هم که انقدر ادعا داشت که.... من چهارده ساله دارم درس می دم و فلان.عاقا امکانات نبود و الا منم چهارده سالمه :D ولی معلم خوبیه نمی گم بده ولی اخلاقن خیلی از خانم کمال پور پایین تره خیلی خیلی زیاد.
دبیر عربی هم جینگیلیه من خیلی عاشقش شدم در نگاه اول واقعا عالی بود و این شوخ طبعی و پر جنب و جوشیش باعث شد کلاس در بیاد از این حالت: (:| و به این حالت در بیاد P:>
زبانم که خانم مهران پور بود دیگه :-" حرفی ندارم.
عاقا بیاین خودتونو معرفی کنین من به شدت به تجربیات شما نیازمندم.
من فرهنگ شیشم اسمم که همه ی ملت می دونن.

Mim

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
من سر کلاس زیست در این حالت بودم (:| به دبیر دینی و قران و پرورشی و چمی دونم این درسا بیش تر می خورد تا دبیر زیست.
سر کلاس شیمی هم که انقدر ادعا داشت که.... من چهارده ساله دارم درس می دم و فلان.عاقا امکانات نبود و الا منم چهارده سالمه :D ولی معلم خوبیه نمی گم بده ولی اخلاقن خیلی از خانم کمال پور پایین تره خیلی خیلی زیاد.
دبیر عربی هم جینگیلیه من خیلی عاشقش شدم در نگاه اول واقعا عالی بود و این شوخ طبعی و پر جنب و جوشیش باعث شد کلاس در بیاد از این حالت: (:| و به این حالت در بیاد P:>
زبانم که خانم مهران پور بود دیگه :-" حرفی ندارم.
عاقا بیاین خودتونو معرفی کنین من به شدت به تجربیات شما نیازمندم.
من فرهنگ شیشم اسمم که همه ی ملت می دونن.
زیست تدریسش عالیه ! این طوری درباره ش نحرف ;;)
شیمی هم اخلاقن عالیه ... :D جلسه اول این جوری بوده شاید .
عربی اتفاقا کلاساش به شدت خواب آور بود برا من :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از -sky- :
زیست تدریسش عالیه ! این طوری درباره ش نحرف ;;)
شیمی هم اخلاقن عالیه ... :D جلسه اول این جوری بوده شاید .
عربی اتفاقا کلاساش به شدت خواب آور بود برا من :-"
درس نداد خیلی حرف زد (:|
عربی واقعن عالی بود. نگرشت را در جهت مثبت بچرخان.
نمی گم بد بودن بد نبودن تا حالاش ولی خب .... خانم معماریان رو بیش تر دوست داشتم با خانم کمال پور. اونا ثابقه شونم بیش تر بود اما یه بار به رخمون نکشیدن.
حالا می شه فردا یکی بیاد هم کلاسمونو ببینه هم من باهاش بحرفم. خودم خجالت می کشم؟

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

من دبیر زیست رو دوست داشتم اتفاقا... بعد مثن من رفتم برای المپیادم باش حرفیدم فک میکردم الان جواب سربالا میده و اینا ولی نه اتفاقا کلی استقبال کرد کلی توضیح داد واسم گفت مثن کتابامم میارم واست ببینی و اینا.. بعد من خیلی ذوق زده شدم.. خلاصه خانوم خوبیه
در مورد شیمی هم حرفی ندارم :| چیه خب؟ ادم میترسه ازش!
زبان هم ک خانوم مهران پور :-" ولی اولین جلسه ای بود ک کامل داشتم میفهمیدم چی میگه :))
عربی هم که خانوم انواری خیلی شاد و شنگول و پر انرژی اومدن درس دادن :D فعلا نظری درباره اشون ندارم ولی ایشالا ک تا اخر سال همینجوری خوب باشن با ما :-"
بچه ها سال سوم تجربی نداریم اینجا ک بتونه زیست 2 شو ب من قرض بده یه مدت؟

Kabiri

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره فیزیک دوره 29
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

و من در این لحظه میتوانم به شما بسیار پز دهم که اول مهر من از فردا شروع خواهد شد ;;)
:D
زینب من از کادر دفاع کنم؟! :-"
درسته مدیر کلا موجود منفوریه که نمیشه باش کنار اومد اما خب به طور مطلق هم بد نبوده امسال نتایج باز بهتر از پارسال بود کمی مثبت بیندیشیم :-"

:-|

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از Suspicious Girl :
من دبیر زیست رو دوست داشتم اتفاقا... بعد مثن من رفتم برای المپیادم باش حرفیدم فک میکردم الان جواب سربالا میده و اینا ولی نه اتفاقا کلی استقبال کرد کلی توضیح داد واسم گفت مثن کتابامم میارم واست ببینی و اینا.. بعد من خیلی ذوق زده شدم.. خلاصه خانوم خوبیه
در مورد شیمی هم حرفی ندارم :| چیه خب؟ ادم میترسه ازش!
زبان هم ک خانوم مهران پور :-" ولی اولین جلسه ای بود ک کامل داشتم میفهمیدم چی میگه :))
عربی هم که خانوم انواری خیلی شاد و شنگول و پر انرژی اومدن درس دادن :D فعلا نظری درباره اشون ندارم ولی ایشالا ک تا اخر سال همینجوری خوب باشن با ما :-"
دبير زيستتون عاليه واقعا،بعدا معلوم ميشه،الان چون فصل يک هست و درمورد خود علم زيست و ازمايشگاه توضيح داده قشنگ بنظر نمياد.
خانم طباطبايي براي اول يک جاهايي اونقدر عالي ميشه که کلي ادم بخاطرش ميخوان برن تجربي.اما تو مطمئني که صد در صد ميخواي بري تجربي که المپياد زيست هم بخوني؟يکم تحقيق کن بنظرم،خصوصا که المپياد زيست ميشه گفت از المپياد هاييه که به کتب درسي خيلي ربطي نداره و اگه قبول نشه باي زيست را از اول بخوني درحاليکه المپياداي ديگه حداقلش اينه که درمورد خود درسها بهت کلي کمک ميکنه،فکرتو باز ميکنه.
+درمورد معلم عربي داريد زود قضاوت ميکنيد.

به نقل از kh@zan :
و من در این لحظه میتوانم به شما بسیار پز دهم که اول مهر من از فردا شروع خواهد شد ;;)
:D
درسته مدیر کلا موجود منفوریه که نمیشه باش کنار اومد اما خب به طور مطلق هم بد نبوده امسال نتایج باز بهتر از پارسال بود کمی مثبت بیندیشیم :-"
دقيقا کدوم نتايج بهتر از پارسال بوده؟

• لایک
امتیازات: Mim

Kabiri

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره فیزیک دوره 29
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

خانم طباطبایی عالی درس میده کلا جلسه اول این مدلیه که اتمام حجت میکنه اصول خاص خودشو داره با همه ی مهربونیش جدیه پس قوانین کلاسسو جدی بگیرید اولاش اتفاقا جذاب بود برا من اما دیگه اواخر سال فقط میخوابیدم سر کلاس آخرشم با 20 پاس نمودیم :-پز
البته ممکنه علت خواب خاموش کردن لامپ ها جهت واضح دیده شدن نور تخته هوشمند و همچنین کشیدن پرده ها و گرم شدن هوا و و زنگ آخر بودن آن بوده باشد :-"
کلا باش حال کنید اما جوگیر نشید برید تجربی بعدا پشیمون شید چون قطعا زیست امسال فوق العاده آسون تر از زیست سال آینده خواهد بود
راجع به المپ زیست هم بت پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کن و سریع پیش نرو دخی خاله من زیست بود همین مدرسه هم بود برنز گرفت اولاش خب راضی بود نسبتا امسال سال دومشه الان راجع به المپ باش صوبت میکنم رغبتی نشون نمیده البته ایشونم شرایط خاص خودشو داشت اما در کل گفتم فکر نکنی همه چیش گل و بلبله :-"

+نتایج کنکور :-" سه رقمی ها بیشتر بود دو رقمی داشتیم و این حرفا کلی بهتر بود اما در مقایسه نه هنوز مونده

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از kh@zan :

به نقل از kh@zan :
+نتایج کنکور :-" سه رقمی ها بیشتر بود دو رقمی داشتیم و این حرفا کلی بهتر بود اما در مقایسه نه هنوز مونده
میام میخورمتا :-"

پارسال هم اگه دقت بکنی نتایج حاصل کار همین کادر بوده :D و خب بچه های قوی پارسال با سال قبلش قابل مقایسه نبودن،این دیگه ربطی به عملکرد کادر نداره همیشه اینطوریه که مثلا یه نسل خیلی خوبن بعدی ها و قبلی هاشون شاید به اندازه اون ها نه.
بعد هم نتایج نسبت به اون چیزی که مدرسه ما بوده در قبل فاجعه ست!فاجعه!
ما که راهنمایی بودیم مدرسه هر سال زیر بیست،یا تک رقمی و این حدود رتبه ها داشت،سه چهارتا دو رقمی داشت!کلی سه رقمی!
متوسط هم خیلی بهتر از حالا بود به مراتب!امسال تجربیای ما 25000 داشتن!!!
بعد هم با توجه به اینکه اینا هرچی غیر درسه دارن تعطیل میکنن سر اینکه کنکور مهم تره و نتیجه بگیریم ازشُ فلان این نتایج اصلا قابل قبول نیست!

:-|

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از kh@zan :
خانم طباطبایی عالی درس میده کلا جلسه اول این مدلیه که اتمام حجت میکنه اصول خاص خودشو داره با همه ی مهربونیش جدیه پس قوانین کلاسسو جدی بگیرید اولاش اتفاقا جذاب بود برا من اما دیگه اواخر سال فقط میخوابیدم سر کلاس آخرشم با 20 پاس نمودیم :-پز
البته ممکنه علت خواب خاموش کردن لامپ ها جهت واضح دیده شدن نور تخته هوشمند و همچنین کشیدن پرده ها و گرم شدن هوا و و زنگ آخر بودن آن بوده باشد :-"
کلا باش حال کنید اما جوگیر نشید برید تجربی بعدا پشیمون شید چون قطعا زیست امسال فوق العاده آسون تر از زیست سال آینده خواهد بود
راجع به المپ زیست هم بت پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کن و سریع پیش نرو دخی خاله من زیست بود همین مدرسه هم بود برنز گرفت اولاش خب راضی بود نسبتا امسال سال دومشه الان راجع به المپ باش صوبت میکنم رغبتی نشون نمیده البته ایشونم شرایط خاص خودشو داشت اما در کل گفتم فکر نکنی همه چیش گل و بلبله :-"

اولا که رتبه هاي زير هزار پارسال و امسال باهم برابر بودن ثانيا که مثلا تو همين رشته ي ما پارسال بهترين رتبه124شد که حالا بمانه ما ميگفتيم افتضاح بوده و اينا چون سال قبلش بهترين رتبه70بوده اما امسال 350بوده و تو به دوتا رتبه ي زير صد نگانه نکن تو تجربي،چون مجموعه ي بچه هاي تجربي امسال افتضاحتر دادن و حتي معدا رتبشون از پارسالي ها هم افتضاح تر شده.ثالثا.پيشنهاد ميکنم بري سايت قدوسي يه سري بزني به قبولي هاشون بفهمي که مدرسه ي ما صرفا اسم تيزهوشان را يدک ميکشه.

Kabiri

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره فیزیک دوره 29
دانشگاه
صنعتی شریف