سمپادی های قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های قم

دوازده بود فکر کنم!اوج خنگ بازیمم به دوازده نمی رسه.
عاقا یه سوال دبیر فیزیکمون خیلی خوبه ها فقط یکم بیکار نیست؟اخه کی از زندگی نامه ی دانشمندا و اینا امتحان می گیره اه.بعدشم من وحشت کردم که بیس فیزیک نداشتین یه جوریه. این همه المپ فیزیکی زورشون به این معلم نرسیده ینی؟
اما من می رسه :>
اصن حرف المپیاد و اینا رو نمی زنم. حتی در واقعیت به هیشکی نگفتم چی خوندم و اینا. می ترسم یه وقت توقع داشته باشن.فقط به این مشاورا زیاد اعتماد ندارم. یه دفعه به این مشاورمون گفتم برای امتحان ریاضی استرس دارم تا خانم متش اومد جلو گفت دخترم هیچ استرسی نباید داشته باشی :-L اونوقت می گن محرم اسرار و از این حرفا. ترجیه می دم به سال بالایی خودم بگم تا به مشاور. تازه معلومم نیست با این برنامه ی فشرده وقت مشاوره بدن و اینا.
یه سوال دیگه ;D عاقا این خلاقیت ریاضی چه صیغه ایه؟زدن تو کاسه کوزه ی ما پنجشنبه ها من کلاس زبان دارم نمی تونم که

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
دوازده بود فکر کنم!اوج خنگ بازیمم به دوازده نمی رسه.
عاقا یه سوال دبیر فیزیکمون خیلی خوبه ها فقط یکم بیکار نیست؟اخه کی از زندگی نامه ی دانشمندا و اینا امتحان می گیره اه.بعدشم من وحشت کردم که بیس فیزیک نداشتین یه جوریه. این همه المپ فیزیکی زورشون به این معلم نرسیده ینی؟
اما من می رسه :>
اصن حرف المپیاد و اینا رو نمی زنم. حتی در واقعیت به هیشکی نگفتم چی خوندم و اینا. می ترسم یه وقت توقع داشته باشن.فقط به این مشاورا زیاد اعتماد ندارم. یه دفعه به این مشاورمون گفتم برای امتحان ریاضی استرس دارم تا خانم متش اومد جلو گفت دخترم هیچ استرسی نباید داشته باشی :-L اونوقت می گن محرم اسرار و از این حرفا. ترجیه می دم به سال بالایی خودم بگم تا به مشاور. تازه معلومم نیست با این برنامه ی فشرده وقت مشاوره بدن و اینا.
یه سوال دیگه ;D عاقا این خلاقیت ریاضی چه صیغه ایه؟زدن تو کاسه کوزه ی ما پنجشنبه ها من کلاس زبان دارم نمی تونم که
دانشه دبیر فیزیکتون ؟ :|
خلاقیت ریاضی بی کاریه تقریبن ! ;D اگه داشته باشید ، معمولا یه سوال میندازه وسط، انقد وقت نمیده که خودتون حلش کنید ، خودش حل میکنه و تموم !
نمره ای نداره هیچ جام حساب نمیشه
یه بار فقط یه آزمون 4 سوالی گرف، یه کتابی معرفی میکنه خودش (یادم نیس اسمشو :-") عینا از سوالا همون بود .
پنج شنبه به خاطر این میکشوننتون مدرسه ؟ :|
اگه این جوریه احتمالا جدی تر گرفته بشه امسال !

به نقل از -sky- :
دانشه دبیر فیزیکتون ؟ :|
خلاقیت ریاضی بی کاریه تقریبن ! ;D اگه داشته باشید ، معمولا یه سوال میندازه وسط، انقد وقت نمیده که خودتون حلش کنید ، خودش حل میکنه و تموم !
نمره ای نداره هیچ جام حساب نمیشه
یه بار فقط یه آزمون 4 سوالی گرف، یه کتابی معرفی میکنه خودش (یادم نیس اسمشو :-") عینا از سوالا همون بود .
پنج شنبه به خاطر این میکشوننتون مدرسه ؟ :|
اگه این جوریه احتمالا جدی تر گرفته بشه امسال !
:-L یعس. بد نیستش حالا من که با فیزیک مشکلی ندارم. حالا دبیرش هر جوری می خواد باشه باشه.
بابا خب اگه این جوریه وقت مردمو نگیرن حالا من چی کار کنم؟
:|
حالا ما هیچ جا فرزانگانی نبودیم همین جا یهویی شدیم :-w

عاغا من فک میکردم همینجوری عشقی مثن میگیم تجربی و میریم سر کلاس میشینیم تجربی میخونیم :)) بعد امروز تازه خانوم حسینی اومد روشنمون کرد :-"
الان میشه شما بگین چجوری انتخاب رشته کردین؟ فرم بهتون دادن اولویت بندی کردین و اینا؟ + تستا؟ و نمره ی زیست و شیمی.. دیگه چی ؟

ما که همینجوری یهویی اومدیم گفتیم ریاضی و رفتیم ریاضی :)) این تست و نظر دبیر و نظر خانواده و تست و اینا همش فرمالیته است بازم میگم اگه تجربی اولویت 5 شمام باشه اما مانعی نداشته باشی هیشکی نمیتونه جلوتو بگیره نزاره بری تجربی خیالت تخت اما کلا که با دید باز برید یهو جوگیر نشید مثلا یا اینکه جوری نباشه چند روز بعد چنتا دبیر بیان بگن که تجربی فلانه و الان سیاست های کشور اینه که ریاضی بیشتر کار کنه و شغل و کنکور و اینا ته دلتون خالی نشه ای باوا کاش ریاضی بودم یا برعکس با دیدباز و قطعیت کامل برید توی یه رشته ای که نخواید بعدا تغییر رشته بدین
:-L یعس. بد نیستش حالا من که با فیزیک مشکلی ندارم. حالا دبیرش هر جوری می خواد باشه باشه.
توی فیزیک 20 شدن مهم نیس عمدتا اشتباها بی دقتیه ینی معمولا مطلب نا فهمیدنی ای وجود نداره توش مخصوصا سال اول که همش دوره ی سالای گذشتس من خودمم پایین ترین نمرم واسه فیزیکم بوده ;D همیشه امتحان ترم فیزیک سر ما میخورم :|
خیلی جدیش نگیر فکر نمیکنم پنچ شنبه ها غیبت کنی کاری بتونند بکنند چون روز تعطیل محسوب میشه دیگه فوقش اینه میری صوبت میکنی میگی کلاس دارم نمیتونم بیام حالا خودم مطالبو میخونم امتحانشو میدم چون به شدت درس مضخرفیه و به جای اینکه بچه ها رو علاقه مند ریاضی کنه گند میزنه به هر چی حسه که به ریاضی داری

والا از ما که زندگینامه دانشمند و اینارو نمیخواس :-??
هیچکی نمیخواد خب !

لازمه بگم من چه قدر خوشبختم که شما دوستامین؟ :x
فکر نمی کردم به این زودی کسی پیدا بشه توی المپ خوندن کمکم کنه.
حالا ناامیدتون نخواهم کرد.
فقط برام دعا کنین بیماریم اذیتم نکنه بذاره مث بچه ی آدم درس بخونم و کشش المپ رو داشته باشم. هنوز به کسی نگفتم که متقاضی المپیادم گفتم اگه خوب نبودم نگن توی درسای خودشم مونده

انقد بدم میاد ی تاپیک خاک بخوره :|

جلوگیری از اسپمینگ: تکمیلیا رو نمیدن چرا ؟ :-"

كسي امرو نيمده بود مدرسه ما واسه كلاس المپ؟

به نقل از سارگل :
من بودم

به نقل از سارگل :
من نیز هم

من بودم .. بچه های فرز 2 جدا هم خودتون هم کادرتون خ بد برخوردین :|

لابد شیطونی کردی چون ما یه دفعه رفتیم خیلی خوب بودن. واقعن عالی بودن ... ولی به پای مدرسه ی خودمون که نمی رسن 8-}
بچه ها خوش به حالتون :-<
این سمپادای ما رو نخواهند داد؟؟
@حال کردم به پسرونه اجازه ندادن تو طول هفته بیان ;D

لابد شیطونی کردی چون ما یه دفعه رفتیم خیلی خوب بودن. واقعن عالی بودن ... ولی به پای مدرسه ی خودمون که نمی رسن 8-}

شمارو نمیدونم ولی با ما خیلی بد برخورد کردن . و ضمنا باید بگم اولین بار تو عمرم بود که انقد اروم و ساکت اینهمه مدت یه جا نشستم #کاملا جدی

جا داره بگم از کادر یه دلخوری دارم و اون ناهماهنگی میان مدارس بود که ما با برنامه ی تا 4 کلاس داشتن اومده بودیم مدرسه فرز2 و تدارک ناهار و اینا رو هم داده بودیم و با خانواده اونجور هماهنگ بودیم اما ناگهان ساعت 12 خیلی محترمانه بیرونمون کردن :|
آخه کدوم فردی از دو جلسه که از صفر شروع شده و استاد هنوز کار خاصی نکرده میتونه بفهمه استاد در چه سطحیه؟! اصلا بیخیال اون جریانات بشیم نمیشد مثلا این موضوعو قبلا به ما اطلاع میدادن؟! یا حداقل با ادبیات بهتری بامون صحبت میکردن؟:|
ما که تا 4 توی یکی از کلاسای خالی نشستیم خودمون المپ خوندیم وسطش دلشون سوخت برامون گفتن حداقلبرید سر کلاس وقتتون هدر نره :|
این چه وضعشه خو

به نقل از kh@zan :
جا داره بگم از کادر یه دلخوری دارم و اون ناهماهنگی میان مدارس بود که ما با برنامه ی تا 4 کلاس داشتن اومده بودیم مدرسه فرز2 و تدارک ناهار و اینا رو هم داده بودیم و با خانواده اونجور هماهنگ بودیم اما ناگهان ساعت 12 خیلی محترمانه بیرونمون کردن :|
آخه کدوم فردی از دو جلسه که از صفر شروع شده و استاد هنوز کار خاصی نکرده میتونه بفهمه استاد در چه سطحیه؟! اصلا بیخیال اون جریانات بشیم نمیشد مثلا این موضوعو قبلا به ما اطلاع میدادن؟! یا حداقل با ادبیات بهتری بامون صحبت میکردن؟:|
ما که تا 4 توی یکی از کلاسای خالی نشستیم خودمون المپ خوندیم وسطش دلشون سوخت برامون گفتن حداقلبرید سر کلاس وقتتون هدر نره :|
این چه وضعشه خو
خب حالا کم تر غصه می خورم به حال خودم :))
شاید این توطئه ی مدرسه ی خودمون بوده که بیخیال المپیاد شیم اصن. هان؟
همه شون وقتا وقتن. من عذر می خوام.

اگ ازکادر ناراحت بوبید ک مام ناراضیم ما کلاس حساب داشتیم واسه همین خودم مدرسه بودم این ناشی ازنا هما هنگی مدارس بود بعدشم جلسه اول بوده ی کم بی نظمی طبیعی اگ دوباره اومدید قدمتون رو دوتا چشم ما هما هنگ کنید همو ببینیم بازم ازبرخورد بچه ها عذر خواهی میکنم

سلام :)
بچه ها کسی میدونه کتابخونه امام صادق کجاست؟ دخترونه هم داره؟

به نقل از فاطمـه :
سلام :)
بچه ها کسی میدونه کتابخونه امام صادق کجاست؟ دخترونه هم داره؟
سلام اوهوم توی بلوار امین باید باشه دخترونه هم داره مثل مدرسه میمونه قوانین داره
118 زنگ بزنی میتونی شمارشو بگیری از خودشون آدرس دقیقشونو بگیری

Back
بالا