- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : سمپادی های قم
درود بر ریاضی های گرامی :)
یکی حالا به من کمک کنه.
درود بر ریاضی های گرامی :)
یکی حالا به من کمک کنه.
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :درود بر ریاضی های گرامی :)
یکی حالا به من کمک کنه.
امیدوار بودم از بچه های مدرسه ی خودمون باشن چون که من شما رو نمی بینم.به نقل از ExDa :چه کمکی؟!
خب دوست خوبم سلامبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :امیدوار بودم از بچه های مدرسه ی خودمون باشن چون که من شما رو نمی بینم.
ولی در کل برای درس خوندن و انتخاب رشته می خوام تجربه هاتونو بدونم.
این که تستایی که از مون می گیرن چه قدر تاثیر داره برای انتخاب رشته،چه جوری درس بخونیم و این که در کل عایا سخته یا فقط متمایز از راهنماییه.
آخه می دونی فکر کردم حتما باید بر اساس این تستا پیش بریم. این تستا توی مدرسه نمی دونم چه جوریه که جواب نمی ده.به نقل از kh@zan :خب دوست خوبم سلام
یه برنامه ای هس که همه هم اول سال میگن خیلی هم خوبه اما نمیدونیم چی میشه هیچ وقت اجرایی نمیشه و اون اینه که هر روز درسی که داده میشه رو مرور کنید و همه رو نگه ندارید شب قبل از اون روزی که داریدش بخونید منم خواستم اجراییش کنم نمیدونم چی میشه فقط اولاش اجرایی میشه ولی در کل خیلی شیوه ی خوبیه از همین الان که درساتون کمه اینجوری پیش برید عادت کنید
واسه انتخاب رشته هم بگم که چه شما تست های شخصیتی رو بدی چه ندی چه درست خوب باشه چه نباشه قطعا جوری هستی که هر رشته ای خواسی بری بتونی بری و محدودیت نداری اما خب بحثی که هست اینه هر چی با خودت رو راست تر باشی و تستارو الکی نزنی اولویت بندی هایی که برای انتخاب رشته براتون میکنند دقیق تر از آب در میاد البته اگه منظورت از تست تست های شخصیتیه
واسه انتخاب رشته هم تو اول ببین علاقت توو چیه بعد بیا آیندشو ببین کنکورشو رشته هاشو آینده شغلیش توی ایرانو ... احتمالا مشاورتون در این مورد بیشتر صوبت میکنه اما تو خودت هم با چندین نفر صحبت کن ببین اونایی که مثلا ریاضی رفتن موفق بودن چقد روحیاتشون شبیه تو بوده و اینا با پدر و مادرت چن بار جلسه سه نفره بزارید نظرات اونا هم بپرس بعضی خونواده ها برای تحصیل دخترا یه سری محدودیت هایی رو ایجاد میکنند که فلان و فلان رشته نه به درد نمیخوره شغل واسه خانوم نداره و اینکه مدرکتو بزاری رو طاقچه نگاش کنی که فایده نداره و عمدتا تمایلشون اینه که دخترشونو بفرستن تجربی
کلا فعلا وقت داری تا آخر سال تازه بعدشم میتونی تغییر رشته بدی البته یکم ضربه میزنه اما چیزی نیست استرس نداشته باش
تو اصلا نگران این که نتونی قبول شی رو نداشته باش چون تنها عامل منع انتخاب یک رشته ای نمره و معدله که خدا رو شکر بچه های ما هیجکدوم این مشکلو ندارم چون حد قبولی پایینه و همه قبولنبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :آخه می دونی فکر کردم حتما باید بر اساس این تستا پیش بریم. این تستا توی مدرسه نمی دونم چه جوریه که جواب نمی ده.
می ترسم یه چیزی بگیرین که من به رشته ی ریاضی و بعدشم فیزیک نرسم.
اما حتی یک درصدم شک ندارم که من هم استعدادشو دارم هم روحیشو. واقعا برای تجربی و انسانی ساخته نشدم.
دوست خیلی دارما اصن همین که توی مدرسه راه می رم همه آشنان اما روم نمی شه که خودم برم سمتشون امروزم دیگه کلی پا روی نفس گذاشتم که برم پیش محبوبه نبودش
راجع به این برنامه هم باید بگم من دوساله که اینو اجرا می کنم فقط توی صرفه جویی زمان تاثیر داره. اما باحاله.
دانشه دبیر فیزیکتون ؟به نقل از ♥hastikhanoom♥ :دوازده بود فکر کنم!اوج خنگ بازیمم به دوازده نمی رسه.
عاقا یه سوال دبیر فیزیکمون خیلی خوبه ها فقط یکم بیکار نیست؟اخه کی از زندگی نامه ی دانشمندا و اینا امتحان می گیره اه.بعدشم من وحشت کردم که بیس فیزیک نداشتین یه جوریه. این همه المپ فیزیکی زورشون به این معلم نرسیده ینی؟
اما من می رسه
اصن حرف المپیاد و اینا رو نمی زنم. حتی در واقعیت به هیشکی نگفتم چی خوندم و اینا. می ترسم یه وقت توقع داشته باشن.فقط به این مشاورا زیاد اعتماد ندارم. یه دفعه به این مشاورمون گفتم برای امتحان ریاضی استرس دارم تا خانم متش اومد جلو گفت دخترم هیچ استرسی نباید داشته باشی اونوقت می گن محرم اسرار و از این حرفا. ترجیه می دم به سال بالایی خودم بگم تا به مشاور. تازه معلومم نیست با این برنامه ی فشرده وقت مشاوره بدن و اینا.
یه سوال دیگه عاقا این خلاقیت ریاضی چه صیغه ایه؟زدن تو کاسه کوزه ی ما پنجشنبه ها من کلاس زبان دارم نمی تونم که
یعس. بد نیستش حالا من که با فیزیک مشکلی ندارم. حالا دبیرش هر جوری می خواد باشه باشه.به نقل از -sky- :دانشه دبیر فیزیکتون ؟
خلاقیت ریاضی بی کاریه تقریبن ! اگه داشته باشید ، معمولا یه سوال میندازه وسط، انقد وقت نمیده که خودتون حلش کنید ، خودش حل میکنه و تموم !
نمره ای نداره هیچ جام حساب نمیشه
یه بار فقط یه آزمون 4 سوالی گرف، یه کتابی معرفی میکنه خودش (یادم نیس اسمشو ) عینا از سوالا همون بود .
پنج شنبه به خاطر این میکشوننتون مدرسه ؟
اگه این جوریه احتمالا جدی تر گرفته بشه امسال !
توی فیزیک 20 شدن مهم نیس عمدتا اشتباها بی دقتیه ینی معمولا مطلب نا فهمیدنی ای وجود نداره توش مخصوصا سال اول که همش دوره ی سالای گذشتس من خودمم پایین ترین نمرم واسه فیزیکم بوده همیشه امتحان ترم فیزیک سر ما میخورمبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :یعس. بد نیستش حالا من که با فیزیک مشکلی ندارم. حالا دبیرش هر جوری می خواد باشه باشه.
بابا خب اگه این جوریه وقت مردمو نگیرن حالا من چی کار کنم؟
حالا ما هیچ جا فرزانگانی نبودیم همین جا یهویی شدیم
والا از ما که زندگینامه دانشمند و اینارو نمیخواسبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :یعس. بد نیستش حالا من که با فیزیک مشکلی ندارم. حالا دبیرش هر جوری می خواد باشه باشه.
بابا خب اگه این جوریه وقت مردمو نگیرن حالا من چی کار کنم؟
حالا ما هیچ جا فرزانگانی نبودیم همین جا یهویی شدیم
من بودمبه نقل از سارگل :كسي امرو نيمده بود مدرسه ما واسه كلاس المپ؟
من نیز همبه نقل از سارگل :كسي امرو نيمده بود مدرسه ما واسه كلاس المپ؟
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :لابد شیطونی کردی چون ما یه دفعه رفتیم خیلی خوب بودن. واقعن عالی بودن ... ولی به پای مدرسه ی خودمون که نمی رسن